Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (392)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Miercuri o duc pe Lisa la clinica pt operatie de polipi,

De ce ii scoti polipii?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Miercuri o duc pe Lisa la clinica pt operatie de polipi,

De ce ii scoti polipii?

=====================

Am tot umblat la medici de ceva vreme. Pare sa aiba nasul infundat aproape mereu, mai ales seara, desi nu e infundat, ca poate respira. Cand doarme insa, nu respira bine, se zbate, se trezeste de multe ori, cand vorbeste pufaie. Initial am zis ca e raceala. A trecut raceala si am zis ca sunt mucii ramasi. Dar asta se prelungeste la nesfarsit. Am spalat cu apa salina si am bagat si batista bebelusului, ca ea nu reusea sa sufle nimic afara, oricat se chinuia. Apoi a facut antibiotice, pentru o posibila sinuzita. Apoi, pt ca nu se intampla mare lucru, a luat spray pt alergii timp de 2 sapt. Am eliminat toate posibilitatile si joi am fost la medicul ORL. A verificat-o si pe loc ne-a pus diagnosticul. Zicea ca are polipii mariti si asta interfereaza cu respiratia. Mai ales si din cauza ca are fata si capul mai mici. In plus, polipii si amigdalele sunt de real folos pana la 2 ani, apoi organismul lupta cu alte mijloace si daca e nevoie se poate dispensa de polipi si amigdale. Ea are probleme doar cu polipii, deci numai astia se scot. Citeam ca e necesar sa se rezolve problema in cazul copiilor pt ca incapacitatea de a respira normal poate interfera cu dezvoltarea lor, cu vorbirea si cu activitatile cerebrale (din cauza neoxigenarii adecvate si a apneii).

Pup trandafirasul scump

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Iarna de vis!

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Revenit acasa, baiatul se simte bine la tara, s-a trezit vesel sio fericit, ce daca mami si tati sunt plecati la "servici" vin repede...nu????????
Of ce mult este pana vineri

Vazut pozele frumoaselor Antonia si mamica ei, superbe.

Alinus, ce ai facut, ai ramas dupa canapea?

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

http://armonii.blogspot.com/2010/06/poate.html

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Luy, ai avut dreptate, a fost super, obositor, caldura, dar a meritat!
ma duc sa dorm si maine mai multe.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Nana, gata, a plecat bunica?

Anul asta ce faceti, mai mergeti in Ro?

Te imbratisez cu drag!

=====================

Da, a plecat bunica.
Incercam sa ne reintram in ritm.
Daca totul e ok cu A si raspunde tratamentul nou, avem in plan sa plecam in Ro in septembrie, dupa ce se mai duce caldura.
Deocamdata nu ne mai putem face planuri de vacanta.

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Buna seara,

am avut inca un weekend zic eu reusit .
Ne-am intalnit cu Luy si cu domnisoara Maria zisa si gene lungi. S-a facut si mai frumoasa, nu credeam ca se poate! Luy arata tare bine cu burtica , imi facea asa o pofta...A fost o intalnire fara poze, asa ca nu va pot face dovada spuselor mele , dar ma stiti , nu mint !
Concluzie : mi-a parut tare bine ca le-am intalnit, desi de abia mai stim cum sa ne mai impartim timpul
Sambata am fost o rasfatata , am umblat singura prim magazine toata ziua. La mine asta inseamna relaxare ! Sebastian a fost plecat cu Puf la tara la bunicul lui Puf . A venit purcel !!!
Astazi ne-am intalnit cu nepotica mea si ne-a povestit cum a fost la disney. Pe sorumea a luat-o prin surprindere vremea de aici , in conditiile in care la paris a fost destul de frig si a plouat

Mandarinuta doua frumoase sunteti, iar tu ai niste picioare si esti tare sexoasa mamico!!!

Sabina , arati tare bine !
(chiar daca parerea mea e sau nu interesanta pt tine , stiu ca ti-am tot spus de haine si am zis sa ma abtin caci nu vreau sa te stresez , in sensul ca tu ai fost draguta si m-ai acceptat iar eu nu stiu cand sa ma opresc)

Adimercedes

Gabriela ai rezolvat pana la urma cu alergia?

Cecilia bine ai revenit si sa alinam un pic dorul de Cristi Si la multi si fericiti ani impreuna si de acum incolo

Gabitz drum bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Carpatina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata si o pentru doritore...dar nu cu noduri ca a mea....am doar o zi si ma la voi.

Noi ieri am sarbatorit 12 ani de la nunta...am sarbatorit aseara cu tati, am iesit singuri dupa mult timp, dar parca lipsea nazdravanul meu din peisaj........

Ceamica, ma bucur ca ai reusit sa te vezi cu Luy si frumoasa d-soara cu gene lungi, pacat ca nu ati facut poze, asa o mai vedeam si noi pe mamica de fetite frumoase.

Va urez o zi minunata.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput