Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (392)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sabina, las' ca n-o sa mai conteze canicula cand vei fi cu aparatul in mana, iti place prea mult asta ca sa mai aiba vreo importanta conditiile meteo. Sa te simti bine !

Va sa zica data viitoare cand ma intalnesc cu dna Teo s-ar putea sa am o surpriza . Oricare ar fi alegerea finala, sunt convinsa ca va fi un rezultat grozav

SabinaY, eu zic sa nu fii trista ca Erika se dovedeste atat de independenta. Bucura-te pentru ea, va avea succes in viata ! Si-s convinsa ca aveti momentele voastre de tandrete, cand te topeste cu o vorba, cu un pupic, o mangaiere sau o imbratisare...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 24+ cu la purtator

Mergi la inceput

Mandarinutza, ce vacanta reusita ati avut, bravo ! Un ultim moment de respiro inainte de momentul ZERO in care incepe viata in formula de 4. Asteptam cu drag poze...

Mariana, felicitari pentru confirmarea oficiala ! Trebuie neaparat sa o duci de la inceput ? Sper ca totusi ne vom vedea in vara...

Mara, Rox, refacere rapida ! Tare, tare neplacut

Ce harnicuta ai fost tu, Gabriela, in dimineata asta ! Si eu am adormit aseara fara sa ma demachiez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata si de la noi!

Teo, vad ca majoritatea mamicilor au votat pentru varianta satena!

Gabriela, ma bucur ca fetele sunt bine dupa controlul la piciorute.

Ceamica, am fost tot in Sithonia, Halkidiki, dar in alt hotel, alta zona, la Lagomandra, langa Neos Marmaras(in fiecare seara ne-am plimbat prin Neos Marmaras). Am fost foarte multimiti de cazare, mancare,nu era nici foarte aglomerat in perioada asata a anului. Noi oricum nu prea stam la hotel de obicei, colindam pe la mai multe plaje, dar de data asta am revenit in fiecare zi la pranz ca sa dormim.
As vrea sa mai mergem cateva zile la munte pana ma apropii de termen, dar deocamdata sotul e foarte prins cu serviciul, tot pleaca prin tara.

Luy, distractie placuta la intalire, pt mine e cam departe si nu prea stiu zona ca sa ajung. Ma bucur ca Maria s-a prezentat asa de bine la serbare, cred ca esti tare mandra de ea.

Sabinutza, nici mie nu imi vine sa cred ca am ajuns la 33+, dar fata de sarcina anterioara ma simt mult mai bine, plus ca sunt foarte pozitiva mereu. Referitor la alimentatie, eu incerc sa folosesc si sa gatesc cu produse cat mai naturale, bio, dar din pacate nu gasesc tot ce mi-as dori, fructe si legume iau de la tarani din piata, oua imi aduce cineva de la tara, lapte iau tot asa de la ferma de lapte, branzeturi si unt cumpar de la sibieni, la carne e mai greu - dar am gasit Puiul osenesc care e crescut dupa varianta traditionala, chiar arata si are gust de pui de tara, e mai scump decat ceilalti pui dar eu il prefer pe asta. Am vazut ca tu ai urmat un regim pe baza de cereale, si eu si Antonia mancam dimineata un bol cu lapte cu cereale integrale - ovaz, orz, grau, si cu fructe uscate. Eu fac si painea in casa cand am timp pt ca cea din comert e plina de E-uri.

Maruntzika si Roxana, sanatate si refacere rapida!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 33s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna dimineata,

Luy , este unul exact vis a vis de petromul de dupa spital, cum vii de la tine !
noi vom fi acolo la 7 , suntem acolo aproape in fiecare seara .
Am primit insa mesaj de la Greyeras ca nu mai poate veni in seara aceasta
Daca poti sa mai vii( a se citi reactia Mariei cand va afla) , te asteptam

Mandarinutza,va invidiez! Mie imi place mult neos marmaras! Tin pumnii sa faceti si o excursie la munte

Sanatate multa Roxana !

Sabina am citit ca tu esti la caldurica
eu am dat drumul la aerul conditionat deja

Mergi la inceput

ceamica, sigur ca venim, nu va ratam si de data asta . Am primit si eu mesajul de la greyeras, imi pare rau ca nu ne vom intalni si cu ele. Vad eu cum o impac pe Maria ( din pacate nu uita nimic din ce ii spun, nu ma pot baza ca pana diseara uita chiar daca eu n-o sa mai aduc vorba despre asta ).
Am inteles care este parcul, banuiam ca-i acela, dar nu eram sigura. Am zis ca-i mai bine sa mai intreb o data. Oricum, iti trimit acum PM cu nr meu de mobil, daca nu dam unii de altii sa ne sunam ( eu nu am nr tau ).

Am trimis pe mailul comun o poza de ieri.

Mandarinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
Mariana, felicitari pentru confirmarea oficiala ! Trebuie neaparat sa o duci de la inceput ? Sper ca totusi ne vom vedea in vara...

Deja am spus ca prima saptamana va lipsi, ca nu reusim sa ne intoarcem la timp din concediu.

Carpatina - eu n-o sa stau pe bancutza. Eliza deja frecventeaza vinerea o Spielgruppe. Sta de la 8.30 la 12.30 acolo, ii place intre copii, acasa canta cantecele de-acolo etc.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Oare ce mai face Sim?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Eu ca sora mai mica am fost tot asa, mai independenta.

Pai independenta si io. Dar nu de independenta ziceam ci de actiune si atentia la nevoile celor din jur (familie)

=====================

Mergi la inceput

Luy, absolventa (ce scria pe diploma aia?) si pe mama ei harnica.. insa cam nechibzuita.. Ce te-a apucat calcatul la ora 6? Nu puteai sa lenevesti in pat?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am terminat bagajul, astept sa se trezeasca baiatul sa plecam...cum microbul a intrat in sange, nu puteam pleca fara sa intru sa va salut si sa va spun ca nu sunt zdravana la minte............

Azi s-a terminat oficial programul bona, o sa mai apelez la ea cand este libera si o sa am nevoie...sunt trista, ma obisnuisem cu ea, era un membru din familie... ma intreb cum o sa reactioneze Cristi cand o sa vada ca nu mai vine, azi a stat numai pe ea toata ziua, parca stia ca s-a terminat....o recomand cu cea mai mare placere, este super OK.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput