Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (392)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela,Cristina multumim...e mai bine acum,dar nu s-a refacut complet..

Eu nici n-am apucat sa mai merg pe la gradi sa vad daca au afisat ceva liste

Azi am fost in Deva sa-i facem pasaport lui Miru si deja era prea tarziu,se epuizasera bonurile de ordine..mai incercam si maine dimineata,ne-a promis o cunostinta ca ne ia bon...era plin de parinti cu copii dupa ei
Gabriela da un semn,daca poti sa iesi in oras cu fetele,poate ne intalnim,dupa ce scapam de la pasapoarte..

Luy ce mult a crescut Maria,tare frumusica absolventa

Prisi tot mai dulce e carliontata de Miru,iti vine s-o papi

Piciu la mai multe lunite iepurasului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Erina ce scump e David ...a crescut de cand nu l-am mai vazut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

greieras, multumesc mult, ma cam asteptam...tu esti dezamagita de tv si ca sunt 26 in grupa, la noi cica depasesc 30 si o singura doamna, au iesit la pensie si au fost blocate posturile....momentan grupa lui Cristi nu avea educatoare

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sim face bine pe cat posibil, munca din plin. Nu prea am mai avut timp, dar ce sa mai zic? Nu am citit decat din capitolul asta, am vazut ca Daniel merge deja, nu imi vine sa cred ce a trecut timpul. Am mai vazut poze cu Miru si Antonia, tare dragalase sunt!

Stefan e bine, doar foarte energic in continuare. In luna iulie o sa il duc la BC la bunici si acolo va sta toata luna. Ma bucur ca lui ii place acolo, ma tot intreaba cand mai merge. Am mai fost cu el pe la Sibiu de Rusalii si i-a placut tare mult. In rest, am hotarat sa il ducem o sapt in Grecia la mare, cred ca o sa mergem in Corfu.

Aaaa, am fost pe la niste prieteni care au un bb de o luna si mi-a placut tare mult sa ma plimb cu el, sa il tin in brate. Incepusem sa imi aduc aminte de vremurile cand era Stefan mic

Cam atat de pe la noi, ma duc la dus, apoi la nani ca-s rupta de oboseala. Vreau sa imi fac timp maine sa mai citesc din urma sa vad ce mai faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Danuta, sanatate si refacere grabinica tatalui tau!

uf, fetelor, gradinita perfecta...nu exista....
noi mai asteptam un pic.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Si-nca una si ma duc.
Am mai pus 4 poze la flickrul comun, asa, ca sa nu ma uitati de tot in cele 2 saptamani de liniste. (Poze de marti, de la incheierea cursului de gimnastica de recuperare pt mamici - ne-a scos sufletul moasa mai ceva ca la sport de performanta, su-per cursul! Numai de-ar fi timp si acasa...!)

Plecam la mare maine pe la 22. Nu mai intru ca nu am net acolo, deci sa fiti cuminti... nu foarte, da' sanatoase foarte-foarte, voi si piticii! Maine as vrea eu sa va pupizez, dar la cum se prefigureaza ziua... De la 7:20 decolez si apoi tot in termine si finalizat impachetarea o tinem pana noaptea. Mergem noaptea sa nu ne urle Alex in cap. 7 ore.

Deci va imbratisez strans de acuma si ne citim in iulie, da?

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

\vacanta placuta, piciulik drag!

si ce maaaaaaaaare e Alex!
tu arati superb!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Ma mananca limba. Sau degetele?!
Ah, Erina, bine-inteles ca mancarea lor de acolo e cu totul altceva - zicem noi, astea cu experienta. O sa ai surpize poate chiar zilnic. Fain demaraj.
Ma intrebai (retoric) ce mananc de creste asa. Well... aiurea total. Mai sar mese, mai le inlocuiesc cu... paine cu unsoare!! am primit din Germania una super - ca am halit la un festival al vinului local la Stuttgart si acum am primit o cutie. Incerc sa pun rosii langa sau ardei gras - cica vitamine - si consider incheiata masa. Sau ieri m-a vizitat o prietena cu doi betzei (unu cu un an mai mic decat Micha, al mic 3 luni). Normal era: "cafea & praji". Eu am modificat la "Prosecco & praji", daca tot alaptam capiate amandoua. Asa ca deviza mea 'free-style' se mentine, dat fiind ca nu am timp sa mananc mereu ca la carte. Completez cu fructe uscate, migdale, banane si... apa, apa, apa. Rinichii se bucura, tzitzi la fel. Sau suc pere, ananas, struguri indoit cu apa (sa mai reduc zaharul...) si sa nu faca fund de maimutica hamsterasul.

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Faza cu gradi cu TV mi se pare o obraznicie!!! Daca mi-ar spune ca au 20 min pe zi - max!!! - si nu zilnic (cum aveam noi diapozitivele sau diafilmele alea la gradi) as mai spune, dar nu asa...!!! Isi fac munca usoara, ca jumate stau parcati la desene o ora... Obraznicie curata!

Mergi la inceput

Sim, ma bucur ca exisiti si esti bine. Ma tot gandeam la tine, sa te sun - dar cand...? Nici cu frate-meu nu am vorbit de peste o luna - rusine sa-mi fie!
Vacanta placuta si ... suna a chef de BB2 ...?!

Sabina, esti tu o scumpa! Da, Alex e maaare si lung. Si incet nu mai e omuletul lui Gopo - are ceva perisor. Eu... In afara ca m-am tuns 1/2, parul decolorat de soare s-a dus si iar sunt satena... inca am 5 kg de pierdut (chit ca am schimbat prefixul - care ma nevroza deja). ... Da' vezi ca dupa meniul de pita cu unsoare, nu ma stressez prea tare. Talie am, dar si pulpe ca un curcan american!

Mergi la inceput