Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (392)
Raspunsuri - Pagina 16
Piciulika spune:
Erina, sa stii ca ergo carrier e foarte recomandat si aici - nu e chiar asa mulat ca wrap-ul, dar, cum bine zice guru nostru , nu cade toata greutatea pe pubis, ci pe pulpitele flectate - bun si la articulatia soldului. Si nu cred ca te va durea asa spatele ca de la Baby Björn de exemplu, pentru ca are centura aia pe sold/sale care preia din forte. Cu BBj pot umbla max o ora si ma doare spatele, cu wrap 8acelasi principiu) si 4 ore! nici nu simt cele 8 kile!
Si e versatil - fata/spate - fara sa mai inveti noduri.
Sa-l purtati sanatosi! O sa vezi ce simplu e cu el legat de tine si nu impins in cutie.
Da, arunc pampersii in punga de plastic - si ma doare. Si folosim pampers pentru ca desi aici e si serviciu de spalat scutece (!! le colecteaza de-acasa murdare si le readuce minunate) bilantul eco e tot prost: spalat = apa, curent, detergent, uscat, calcat, + transport...) Dar le strang peste zi intr-o punga mare in galeata inchisa si asa ajung la mai putine pungi...
Erina draga, las-o pe Daria sa manace cu copii: it's fun! Al meu mananca chestii ce acasa le refuza, doar ca toti mananca acolo. Si e incantat! Colectivul...
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi
Piciulika spune:
Sabina, felicitari pentru lectiile de geometrie albastra.
Aia cu scaunele iar imi place. Si bizar, camera tencuita are ceva f straniu - (desi nu mai pot vedea santiere ca ma alergizez... pe tot mapamondu' numa' case la stadiul ala am vazut )
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi
Piciulika spune:
Adimercedes, sanatate multa Lisei si lasa, ca le vine randul si polipiilor alora!
Drum bun Tatei si descurcare buna dupa...
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Piciulika Erina draga, las-o pe Daria sa manace cu copii: it's fun! Al meu mananca chestii ce acasa le refuza, doar ca toti mananca acolo. Si e incantat! Colectivul... |
Si eu zic la fel. Si mai zic sa nu-i dai tu pachet, las-o sa manance ce mananca si ei.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Picio, vad ca printul tocmai ce-a indeplinit 5 luni!
Te "antrenezi" pentru intorsul la serviciu?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Piciulika spune:
Not yet, darling, not yet!
Probabil a 3a sapt din august. L-am vrajit. Plus ca mai am concediu... socant de mult. Am fost ff ferma pe pozitii: 40% office, 2 zile intregi, nu jumatati, si 10% home-office. Take it or leave it. He took it.
Merci de urari, da, azi 'a mai crescut' Hercules. Pun 4 poze de azi pe flickr-ul nostru comun (trebuie sa va logati sa le vedeti - sunt private . Sorry.)
Ca de site-ul pruncilor...!!
ceamica spune:
buna seara,
sunt franta ! am umblat azi vreo cateva ore bune si tot nu m-am hotarat ce sa-i iau finului meu ca vine ziua lui. mai e si maine o zi...
La multe lunite ursuletului Alex
Vazut frumoasele Gabrielei .
Sanatate multa Lisa ! Zbor placut tatalui tau Adimercedes
Felicitari Daniel ptr curaj ! Curaj la descoperit lumea pe piciorutele tale.
Eliza esti mortala!
Cecilia
Erinanu cred ca o sa ocupi bancuta .Mai ai poze cu dra cu strungareata? mi-ar placea sa vad
Sabinacred ca-i stiu si mai aveai si unii rosii de care zicea Sofia ca nu-i plac sau n-am inteles eu bine.
Felicitari talentatei domnisoare pentru portret .
asa , sa ne intoarcem la dvs. Nu pot decat sa spun ca ati fost tare eleganta pentru coclaurile respective , chiar daca nu gust adidasiai gasit un echilibru intre masc si feminin in tinuta si mi-a placut mult.
(fiindca ai spus adidasi atunci ma vad nevoita sa spun - sper sa nu sune dur : blugii sa nu dea aspectul de lasat sa curga, tb sa ai tivul perfect ca pentru balerini )
altfel poti folosi tinuta schimband accesoriile : balerinii cu floricica si o gentuta mica la fel asezata, plus un rucsacel cu apa si schimburile lui Gheorghe si poti alerga linistita dupa el. bine, fara palarie dar poate cu unghii rosii
Yaiaaa ce faci?
Andreea , ce fac bubitele lui Cristi?
gata , plec la somn !
nopate buna
SabinaY. spune:
Am citit pe fuga si am uitat tot.
Yaia a plecat pe undeva?Nu-mi aduc aminte...
Sabina super pozele,preferata mea,chipul de femeie in prim plan stanga si copilul in background.SA-ti fie de bine excursia,deabia astept sa vad care vor fi alese pentru expozitie!
Ti-am trimis un mail acum cateva zile,ai primit?Astept raspuns sa sti
Bernix comand cu drag de pe site-ul recomandat de tine,m-am uitat si mi-a placut cosul cu florile de sezon.Iti scriu un mail sa vedem daca e posibil sa comand de aici.
Hai ca m-ati bagat in priza cu dezinfectarea...aici fac emisiuni si-ti arata diverse,de ti se ridica parul in cap.
Cate milioane de bacterii si microbi traiesc in buretii de la bucatarie.Sau in pantaloni(care apropos eu nu ii spal dupa fiecare purtare) si haine care nu sunt spalate dupa fiecare purtare,prosoape de bucatarie ce trebuiesc spalate zilnic,ca de altfel si prosoapele de la baie...si uite asa,eu am de strans un cos de rufe zilnic si de impachetat si de calcat...
Si am uitat ce vroiam sa mai zic...am fugit
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Sabina spune:
adidasii sunt din aceia care se incakta ..ca niste balerini:), iar jeansii sunt cumparati de la debenhams, "short" :), ca la inaltimea mea...nici mie nu-mi place deloc sa atarne;)
la soarele ala ingrozitor, o bluza cu maneca lunga e singura salvare. Asta e si subtire si usoara. Cam transprenta, dar nu le poti avea pe toate:P
Sabinutz, scriu acuma. Cat despre igiena....rufe si noi spalam in prostie, dar n-am ajuns inca la rafinamentul asta :)
Iar aici la busteni in curte eu il las pe Gh sa ridice bucata de covrig din iarba si s-o pape
la bucuresti insa, no way.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
luy spune:
'Neatza, azi va servesc la micul dejun multi
Nu ingrasa, parol !
Greyeras, maine seara esti disponibila ? Parca asa intelesesem, ca vinerea nu ai nimic programat seara. Poate ne vedem in parc, am putea veni noi acolo unde am fost saptamana trecuta.
Ma tot tineam sa te intreb, a fost ok dvd-ul ? Intreb pt ca Cecilia a avut ceva probleme cu sunetul si i-am facut altul ( sper ca asta merge perfect ).
Si mai sunt fete cu care nu am reusit sa ma intalnesc si sa le dau dvd-ul cu filmarea de la petrecerea de 2 ani a papanashilor. Cine mai doreste, cine mai pofteste ?
Si daca tot veni vorba de petrecere : va propun s-o facem anul acesta mai devreme, la inceputul lui septembrie, ca sa fiu si eu apta . Pt organizare si participare. Ca din a doua parte a lunii ma astept sa fiu foaaaarte ocupata . Ce ziceti ?
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 24+ cu la purtator