Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (392)
Raspunsuri - Pagina 15
Erina spune:
Gabriela, gradinita de vara e de fapt un loc de joaca unde acum au organizat un program de vara pentru copii.
Fac vreo doua activitati dimineata, in rest joaca,cintecele...
Daria a facut astazi mare scandal la plecare. Vroia sa stea sa manince acolo cu copiii. Ce-i drept ii era si foame.
Cum e pretentioasa la mincare am zis ca nu are rost sa o las acolo la prinz dar i-am spus tipei de acolo sa ii comande pentru miine sa vedem cit maninca. Ar mai fi varianta sa ii dau eu bento pregatit de acasa. Vom vedea.
Am intrebat-o pe Daria daca s-a certat c cineva si mi-a spus ca a batut un baietel ca ii luase masina EI. Incet incet va invata ca nu toate jucariil sunt ale ei si ca trebuie sa imparta.
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Asa intre doua camasi spun:
Alinush sper ca sunteti bine te-am vazut dupa canapea!
Papanash, eu una ma intreb ce frac mamicile dar imi zic ca daca cineva are placerea sau timpul sa scrie ceva scrie. Cine nu, nu...
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Sabina spune:
ergobaby asta pare mult mai ok, ca are bb piciorusele flectate ;)
Eram datoare cu un raspuns pt aia mica :P
Ema, in picioare aveam adidasi de panza, pt ca umblam pe toti coclaurii si campurile dobrogene.
Da am niste balerini simpatici, cu piele coloata in albastru, rosu si alb :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina Carpatina, am salvat link-ul. Koelstra arata asuper!!! Am gasit undeva cu 99 de euro. |
Luna iulie e luna de reduceri pe aici - inclusiv Germania unde ziceai ca merge fratele tau - si preturile la caruturi scad cam pana la jumatate. Eu cred ca am dat pe al meu in jur de 60 euro.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
veroboroda spune:
Buna, fetelor!Eu ca de obicei codasa la scris.De citit va citesc in fiecare zi, dar de scris nu reusesc si pace.Desi nu reusesc sa scriu, ma simt apropiata de voi si stiu ca atunci cand simt nevoia sa descarc, am unde.
Noi acum suntem bine, dupa ce am tras-o acum 3 saptamani cu amigdalele inflamate si am facut injectii cu ampicilina si genta la 6 ore, de am terorizat-o mititica. Si acum mai are momente cand tresare si spune ca nu mai vrea injectii. Dar din pacate nu am avut alta solutie, a tot luat antibiotice sub forma de suspensie si am zis ca nu-i mai dau nimic pe gurita.
In rest e superenergica, eu ii spun "duracell".Nu sta o secunda intr-un loc, vorbeste continuu si nu ma asculta deloc. Face numai ce vrea ea, chiar asa imi si zice cand o intreb "Bia de ce ai facut aia?', ea raspunde imediat"asa beau eu". Nu imparte nimic cu nimeni, absolut totul este al ei, iar daca nu obtine ce vrea tipa si se tavaleste pe jos spre disperarea mea. Nu mai stiu ce metoda sa aplic sa ajungem la un compromis. Partea proasta e ca-mi face afara figuri din astea si se uita toata lumea la noi. Degeaba incerc sa-i explic frumos, sa-i distrag atentia, sa ridic un pic tonul nimic nu tine. Intr-o zi m-a suparat atat de tare incat i-am zis ca daca nu se linisteste vine politia si ii da amenda. Stiti ce mi-a raspuns?
Tie da mami ameda, eu ete mitu(adica mica).
Sa va mai spun alta perluta de a Biei.... a fost vreo 2 saptamani in vacanta la bunci si Buna avea bobocei dupa care evident Bia era disperata. Intr-o dimineata un bobocel a murit si l-a vazut si bia . A intrebat-o pe Buna ce are bobocelul, Buna i-a explicat ca a murit, ca nu mai are viata.... Bia a stat cateva secunde ganditoare dupa care a spus"adica nu mai ale batilie(baterie)? Evident seara cand am vorbit cu ea la telefon, ne-am spus sa cumparam baterie pentru bobocel ca nu mai face "piu, piu".
Cam astea sunt vestile despre noi.
Va pupacim si va dorim o zi racoroasa.
Mami de de printesa Bianca Elena
cecilia L spune:
Erina, ai comandat marsupiu, dar sunt curiosa daca o sa-l folosesti....te doare spatele sigur, eu am incercat la Cristi de 2 ori si am renuntat, imi parea ca nu sta el bine si spatele meu era terminat.
Azi am vorbit cu Cristi la telefon:
C:mami, ce faci?
eu: sunt la scoala
C: la baietii mari, unde suna soneria?
eu": da
C; ce faci acolo?
eu: inchei mediile la baietii mari
C: mai ai doua?( cand plecam intr-o zi la scoala, m-a intrebat cat stau, i-am spus ca 2 ore si vin repede...el acum spune ca dupa 2 ore termin treaba)
eu: Da
C: incheie repede si vino la mine......
imi venea sa ma urc in masina..., abia astept ziua de vineri sa merg la el.....e tare greu, uite asa m-am plans la voi...parca l-as aduce acasa, dar nu-l pot lua dupa mine cate 8-10 ore la scoala......
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
papanash spune:
daca-ntreaba cineva de mine sa-i ziceti ca-s la umanitare, am treaba, da ?
va pupa papanash tare de tot, fara exceptii !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
cecilia L spune:
La multi ani Piciulika,
sa ai parte de multe, multe bucurii alaturi de baietii tai.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
Piciulika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cecilia L Piciulika, te inteleg ca este greu, de cate ori am fost tentata sa-i dau lapte praf lui Cristi , dar uite ca l-am alaptat un an...asa ca fruntea sus, o sa ai un baiat sanatos si fericit, zambetul lui dupa ce papa tatzi spune multe..... |
Cecilia merci de urari, dar e randul lui Pico. Dar si eu primeeesc!
De fapt in primul rand un pupic mare si La multi ani! Multi si fericiti impreuna - si lasa cadourile, ca importante-s alea nemateriale, daca se stie uita asa la tine, restul... poate sa nu le stie!
Si da, la Michael am alaptat excusiv pana la 7 luni, si desi era tot la 4 ore, parca nu era asa de greu... Pana la un an am alaptat si eu, pana singur nu a mai vrut si pace. Si mi-a parut rau.
Dar acum cred ca oboseala asta acumulata... dar nu ma las eu, sa stii.
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi