Prietene la bine si la greu - 23
Raspunsuri - Pagina 6
grigore_tina spune:
buna ziua,
noi suntem ok.ne topim din cauza caldurii.la noi in casa sunt 29-30 de grade si stam la casa.nu vreau sa stiu ce e la mine in apartement.
am vazut ca avem raciti.sper sa treceti cu bine peste asta.
dam ici la sarbatoritii de zilele astea.
nu scriu placinte ca nu reusesc.v-am citit dar timp sa scriu nu am avut.
de cand are sotul si al doilea job geo vrea toata atentia mea.
rares merita un pt buf.
george papa excelent de bine.190 gr de fructe dimineata,la 15.00 tot aceeasi cantitate de legume,iar la 19.30 180 gr cereale.
san mananca la 06,09,14,18,21.de cand cu caldura mananca mai mult san si bea cam 150 ml de ceai de vreo 2 zile in fiecare zi.
am pus poze noi incepand de aici.
george sta singur in funduletz cam 15-20 sec.
e un scump.
am luat examenele,miany succes in continuare.mai am licenta.
cam atat pentru moment.
intrebare:am descoperit ca o crema pe care o folosesc la geo de ceva timp are parabeni.ce efect au asupra copilului.m-am ingrozit cand am vazut si asta pt ca am citit doar eticheta romaneasca,pe aia germana am citit-o abia acum cand am dezlipit-o pe cea romaneaca.
cum e bubchenul?au parabeni?nu imi permit mustela asa ca vreau ceva la pret mai ok.klorane sunt mai ok?nu prea imi plac dar daca sunt buni ii iau.
va .sper sa mai reusesc sa intru.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze geo
laurairina13 spune:
Tina uite ce scrie pe lotiunea mea de la bubchen: aqua, helianthus annuus seed oil, sorbitol, actydoldecanol, isopropyl palmitate, polyglyceryl 3 diisostearate, glycerin, hexyldecanol, hexyldecanol laurate, chamomila recutita extract, capryl glycol, glyceryl caprylate, dipropylene glycol, sodium cocoyl glutamate, carbomer , dimethicone, sodium hydroxide, tocopherol, parfum. Scrie si pe ea ca e fara parabeni. Da vad ca are destule alte alea..Na..acu tu faci cum crezi, eu per ansamblu sunt multumita de bubchen.
Am fost la plaja, rechinasa maraita de numa, numai in brate a stat, a mormait si a stat botoasa ca era ora ei de somnA bagat-o tasu cu piciorutele putin in apa marii care era acceptabila pt noi, pt ea putin rece, a inceput sa planga. Deci astea is peripetiile noastre pe plaja..Am stat o ora in care s-a morocanit, a miorlait, am tras niste poze si am plecat. Trag eu concluzia ca fix cand e de mers la plaja, adica dimineata devreme si seara dupa 6 ea are programul obisnuit de somn..deci nu sta si plange intr-una. Nu cred ca mai repetam operatiunea devreme ca m-a terminat cu nervii
Una peste alta, plaja era plina de copiii, bebei, lume multa, caldura, apa calduta , si cam jegoasa..Da buna..asa m-as fi balacit...da urla Amalia dupa mine
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
nii ma ca m-am uitat la ceas..si acu un an eram in biserica si ma maritam.....anu asta am scos-o pe maraita prima data la plaja..oare la anu ce va fi??vreun bb2 in burta??
rechinas in pozici
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 nii ma ca m-am uitat la ceas..si acu un an eram in biserica si ma maritam.....anu asta am scos-o pe maraita prima data la plaja..oare la anu ce va fi??vreun bb2 in burta?? Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) rechinas in pozici |
si Doamne ajuta la bebe 2
De ce nu ai adormit rechinasa acolo pe plaja si o lasai cu tata-sau pe cearceaf in timp ce tu te balaceai??
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
grigore_tina spune:
laura mersi.felicitari pentru aniversarea nuntii. de George-Stefan (15.11.09)
poze geo
smaranditza spune:
Wow, FELICITARI, Licuriciule!!! LA CAT MAI MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!!!
Abia astept sa culcam pruncii, sa se insereze putin, si ies sa ma uit pe cer, ca sigur vad artificii de la Mangalica.
laurairina13 spune:
Multam fetili!
Ramo, as fi culcat io rechinasa acolo, da trebuia sa o plimb ca sa adoarma, si batea un soare, era foaarte foarte cald, nu era de plimbat asa cu ea..ca e albinoasa rau......Trebuia sa stau musai la umbra sub umbrela..si acolo nu adormea. Plus ca al meu avea o mutra de victima si se citea pe fatza lui 'ti-am zis io ca e prea mica de dus la plaja...'..asa ca m-am carat acasa.
rechinas in pozici
Lidia74 spune:
LAURA ce pofta m-ai facut sa merg la mare....
Nu esti chiar asa balena cum zici .
BB2? La anul? Doamne ajuta sa iti fac iar galerie
Aaaaa...LA MULTI ANI!!! Sa fiti fericiti o vesnicie.
monica_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 nii ma ca m-am uitat la ceas..si acu un an eram in biserica si ma maritam.....anu asta am scos-o pe maraita prima data la plaja..oare la anu ce va fi??vreun bb2 in burta?? Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) rechinas in pozici |
LA MULTI ANI!!!! Felicitari pentru un anisor!
Mult succes pt bb2!
de scump Maria 13.12.2009
pozici
grigore_tina spune:
sa vedem ce imi aduc aminte.poate pun de o placinta.
dozz m-ai intrebat cum mai e situatia la noi.la fel(vorbesc cu ai mei fara sa stie sotul.vreau sa il rog sa ma lase sa ii vad macar o data pe luna.sper ca i-au trecut supararile.mie pe matusa nu mi-a trecut dat parintii si fratii sunt ai mei.)
monis ti-am vazut micutul .e un dulce,imi place cum se intoarce el pe toate partile.al meu nu vrea sa se intoarca de pe burta pe spate.inainte nu vroia de pe spate pe burta.acum e fascinat sa stea pe burta si sa se miste ca pestele pe uscat.daca oboseste tipa sau se culca.depinde de dispozitie.
krelia imi pare rau de problemele voastre.sper ca in curand sa avem si vesti bune de la voi.
cam atat am retinut in mare.
mai stiu ca diana a terminat rochita,dar nu vrea sa o dea,andre vrea sa ne puna poze din excursia pe care o face cu matusile( pentru ca ai rabdare cu ele.mai ales ca nu iti pastreaza ordinea.imi imaginez cateva babute care vin de la plaja pline cu nisip...of maica dar cald mai e...scuze sper sa nu te deranjeze comentariul.)
am vazut poze frumoase dar nu am reusit sa las comenturi.vreau sa vad si pozele nou venitelor asa ca intru pe fulgusori ca sa fac cunostinta cu ele,
de George-Stefan (15.11.09)
poze geo