Prietene la bine si la greu - 23

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Diana, sarumana de 100 de ori. Tusea e productiva si ma intrebam daca nu e bun eurespal-ul ( ca am deja in casa si pe caldura asta nu as iesi pana diseara) sau tot ambroxol e mai ok? Deocamdata nu-mi face febra, dar i-am dat putin panadol aseara ( avand paracetamol) in speranta ca trece starea aia ( aseara parea un inceput de raceala si am sperat era si foarte agitat de la gingiute)

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

am raspuns repede cu ce ma doare apoi am citit restul mesajului.

Eu credeam ca mihnea va fi un mancacios, asta pana sa incepem marea d. Acum stiu ca e un copil care mananca greu ceva nou, si oricum, nu se va desprinde prea curand de san. partea a doua ma bucura, imi da confort sa stiu ca papa la san cu prioriritate, asa am impresia ca a meritat sa ma chinui cand ma dureau sanii, cand facusem nodul, cand ma baraia lumea sa-i dau lapte praf ca nu se satura cu sanul... etc. Faptul ca accepta greu alimente noi... asta e... rabdare om gasi. Am eu rabdare cu atatia copii ai alti\ora, asa ca voi avea si cu al meu. Azi am facut mai mult piure de piersica, sa vad... poate papa mai mult ( mai mult decat 70-80 ml) . Da, bine... la 80 ml ( asa masor ochiometric in vas gradat) l-a apucat plansul cand a vazut ca mai vine o lingurita... deci passsss. Fiind racit, vom stationa macar la aceleasi gusturi pana trece

Diana, ma bucur ca a iesit rochia frumos, abia astept sa o vad. Eu cred ca iti vor iesi din ce in ce mai bine, deci sa nu-ti para rau, asta e cea mai nereusita dintre toate care vor urma.

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ionela, ba merge bine si eurespalul. Si Panadol daca cu asta ai inceput. Pupilici sa va treaca repede!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Diana, multumesc iar. sper sa ne treaca repede. Sa nu uiti sa ne lasi pozici

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

dankutza stafilococul auriu e de multe feluri si in afara de asta e posibil sa fie afectata doar operatia la suprafata si sa nu-l aiba in sange, atunci se trateaza local cu antibiotic, sau e posibil sa fi intrat in sange (cum l-am avut eu) si atunci se scapa foarte greu de el. multa sanatate mamei tale

Monica cum ai reusit sa scapi de el?

Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

cu gentamicina injectabil la 8 ore combinat cu ciprofloxacin. asta dupa multe alte antibiotice in vena inutile.

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Diana, te inteleg cum e ca nu vrei sa mai dai rochitica cadou. Eu am facut o singura palariuta pt o alta fetita, si asa bine ii statea lu fiimea ca nu voiam sa o mai dau cadou
Lasa ca lu Timi o sa cauti alt model mai frumos sa ii faci, mai ales ca acu ti-ai intrat in mana

Ionela, pup Mihnea bolnavioru, sa treaca repede starea nasoala, si raceala!

Fetili, acu ma cert cu al meu, eu vreau sa merg la plaja dupaamiaza dupa ora 5 cu rechinila, stam sub umbreluta, asa la briza marii, el ca nu, ca e prea mica, ca e prea cald, ca face insolatie, ca se bronzeaza ..ca e rece apa, ca bla bla bla..enspe motive..
Eu as vrea, ca doar de aia stam la mare, si e pacat sa avem posibilitate sa mergem si noi nu. Mai ales ca e luna iunie, nu e august sa fie aglomerat si nasol..
Sa mai zic ca am probat toate costumele de baie (vro 6 la numar, si nu ma mai incape nici un sutien, iar toti slipii sunt prea decoltati si se vede cezariana foarte foarte bine) ..Deci ...ce sa fac?sa merg sau sa nu merg??

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Licurici, eu as merge la plaja dar chiar mai pe seara , pe la 6. Cremuta cu filtru mare pentru fata si sub umbreluta cu ea. Despre ceza... ce sa spun... chiar nu ma pricep. Probabil ca e cazul de alt costum, sau poate nu. Eu cred ca nu e o problema fata pe plaja, ca doar nu o pui la soare. Uite la Andre, fata ei mananca pe plaja de ceva timp 9 sau manca) si acolo ii era cel mai bine, iar la ei e cald dom'le

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Cald, nenica, caaaaald, mi s-au topit mintile de asa caldura.
Vad ca duamna K are ghinioane si albastrelul a facut buf. Pupici fierbinti amindurora
Mihnea a racit, saracutul, sa treaca
Di a terminat rochita frumuoasa pt alta fetita, las' ca-i faci si lui Timi una si mai si
Licurici vrea la plaja. Ce te invidiez... Eu cred ca de la 5 e ok sa mergi cu ea sub umbreluta. Sa bei o bere (NA)cu ochii la mare si pt mine. Io tot ma intreb o chestie -cum ti se vede tie cezariana din slip, ori am eu slip de mamaie ori a mea e mai jos, ca mie nu-mi iese din nimic
Ca veni vorba de mare, Coquelicot vroiam sa te intreb, cu cine a stat Matei cind ati fost la nunta de la mare - noaptea adica, la petrecere?
Am vazut pozele Monicai de la munte, tare frumos si verde si voi sinteti 2 dragute
Si ma uit acum si la Cezarica, care mi se pare ca a crescut tare frumos. Are si fie-mea papusa din familia aia, a noastra e roscata si o cheama Aurora
Si, bineinteles, vazut si poze cu bebei + 1 mamica frumosi, puse de Dozz si mami.ilinca
Cam atit a putut creierasul meu lichefiat,ma duc sa servesc printesa cu o pasta relativ scirboasa ca aspect de brocoli cu brinza de vaci din productie proprie {tan-ta-niiiii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Laura, eu daca nu ar fi drumul asta atat de lung pana la mare, de mult eram acolo cu broscoiul pe plaja. Altii vin de la sute de km ssi cu copii mai mici ca al vosstru si voi ca stati acolo sa nu profitati?? pacat...aduna argumente pro si pune-i -le pe tava la tati de rechinasa. Zi-i ca o duci la mare sa fie in elementul ei .

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

hihi, acu rascolim casa dupa umbrela de plaja, ca s-a ascuns nemernica dupa 1 an ..
Cred ca ma duc in maieu si pantaloni scurti, Lili, si chelotii mei is de baba inalti, dar se vad capetele cusaturii in laterale la stinghie..No..nu ma enerva ca bag o poza acu sa va hliziti cu toatele de balena de mine
Tati de rechinasa inca nu e convins ca vrea, dar l-am amenintat ca ma duc singura cu fata si tot calabalacu dupa mine, asa ca musai sa ne duca si sa ne aduca, unde mai pun ca stam si noi o jumate de ora asa..deci o sa si ramana
RamoC, asa e cu astia localnicii, nu prea se mai trag la plaja deloc(adica zmau meu), io care is venita de abia 3 ani pe meleagurile astea va dati seama ca as sta toata ziua pe plaja, in apita la balaceala..da nu am cu cine bre..nu am cu cine
Tre sa ma rog sa imi vina neamurile de pe acasa la noi, sa mai am si eu cu cine iesi pe plaja
Nu mai spun, ca daca nu ar fi al meu asa reticent cand e vb de straini/prietenii virtuale, asa v-as invita pe toateeeee, mai ales ca pruncii is de aceleasi varste, si ne-am intelege de minune cu programu de papica/dormit/plimbat..Dar..asa ..stau si inghit in sec..si astept ca macar fratele meu sau sora sa vina in vizita in vara asta, ca lor nu are ce sa le comenteze
Uff ,e grele cu berbantii astia

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput