Prietene la bine si la greu - 23
Raspunsuri - Pagina 11
grigore_tina spune:
laurag eu ii dau lui geo ceai de musetel de la milupa de cand avea 4 luni pentru ca se constipa.noi am introdus intai branzica si pe urma carnea.din ce am aflat trebuia invers,dar noi aveam o mica carenta da calciu si pentru a nu ii da calciu am optat pentru branzica calcica.
de George-Stefan (15.11.09)
poze geo
Cory_B spune:
Hello girlsLumi -ms pt comment-uri la pozici Si voi sunteti niste scumpee Noi ne topim si grasunul meu e rau de caldura...transpira non stop. noroc cu tzitzi ca ii dau f des si e bine hidratat Oricum noaptea e jale in casa de caldura...am si eu AC dar...nu pot sa dau drumul noaptea cu el in camera. E f nasol...In rest suntem ok...ieri ne-am dat in leagan cu verisoara si am facut un mic filmuletVa pe toate!Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465799327519571170
Cory_B spune:
Am uitat de filmulet, de la caldura mi se tragehttp://www.youtube.com/watch?v=UGeO7QiWLfI Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465799327519571170
grigore_tina spune:
multumim pentru comenturi.
laura te-ai descurcat?
de George-Stefan (15.11.09)
poze geo
Ancutza_Bro spune:
bunaaa searaaaa fete dragi si copilasi bolfosi
am venit si noi de la gratarel/plaja da' parca nu se compara cu ce am vazut/citit yo la Raluci si la Many si am murit de ciuda ...asa visez la o piscina (da' nu asta de la strandul municipal unde intra 12.435,5 oameni ) ci una asa doar pt mine ...deci...azi am fost la padure, a fost frumos si mai racoros decat in oras... pana a inceput ploaia ca dupa au fost cam 19 grade si am stat cu paturile pe noi
Monis scuze ca dau mai rar pe-aici dar nu mai reusesc sa mai si scriu...citesc tot, vizionez poze, filmulete, transmit in gand toate urarile de bine pt sarbatoriti (btw Cristina_boc, Licuriuciule multi ani fericiti impreuna, Monica_80 sa-ti traiasca Mariuca scumpa) si cam atat...nu mai apuc sa scriu ceva pt ca pic de somn
noi suntem bine, in principiu, ne chinuie niste bubite mici iesite pe burtica Sabinei si habar nu am de la ce sunt, de la vreun aliment introdus (piersica sau brocoli), de la caldura, de la altceva (maica-mea se temea sa nu fie o boala a copilariei)...sper sa treaca pana maine, daca nu, mergem la doftor sa le dam de capat....
Sabina ma escaladeaza non-stop...se agata de mine si se ridica in picioruse, intinde mainile sa o iau in brate...ma striga mama doar daca e suparata...in rest...tot fara dinti (eu, ca ea acusi o sa aiba mai multi decat mine )
nu mai pot sta, o pandesc pe fii'mea care se pare ca o ia de-a busilea pe patul nostru
va pupacesc si va imbratisez pe toate
ps: am vb cu Dymomo si va transmite salutari...nu-i mai merge calculatorul, iar la laptopul sotului nu prea are loc pt ca el e intr-o perioada mai aglomerata si il foloseste non-stop...Danut e bine, o solicita la maxim ca un copil vioi ce este
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly
monis5 spune:
merci e ideile cu ACeu'... sa vedem zilele astea...
noi am facut azi vizita la Bubu cel mic si delicat si la mami si tati lui. Bubu cel minunat l-a invitat pe Iulian in piscina lui doar ca Iulian s-a pus nene pe un urlaaaaat de n-a auzit pamantul . asa ca ne-am multumit cu umbra binefacatoare. Tanti mama lu' Bubu, ne puneti si noua niste poze?
Many - ce fain e acolo si ce incantat e Vladut super-super . Plimareala frumoasa in continuare. Cum merge diversificarea in deplasare?
Monica - sa-ti traiasca printesica! sa fie sanatoasa si fericita! si tu la fel
Laura - nu stiu sa zic, banuiesc ca ceaiuri "de bebelusi"... eu ii dau apa si a inceput sa bea de cateva zile (cu sippy). schemele pe care le-am citit si pediatrul care il vede pe Iulian zic carne mai inati si pe la 7 luni jumate or so, branza de vaci.
Cory - ce scump e puiutul in leagan
Ancutza - 19 grade? dar v-ati mutat la Moscova?
Vreau si eu . Sper sa nu aveti nici o boala ci doar bubite care sa nu insemne nimic si sa treaca repede si multumim de vestile de la Dymomo
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 noi am facut azi vizita la Bubu cel mic si delicat si la mami si tati lui. Bubu cel minunat l-a invitat pe Iulian in piscina lui doar ca Iulian s-a pus nene pe un urlaaaaat de n-a auzit pamantul . asa ca ne-am multumit cu umbra binefacatoare. Tanti mama lu' Bubu, ne puneti si noua niste poze? |
ce faaaaiiinnn de voi!!!! ... lasa ca se obisnuieste el Santi si cu apa, il invata Bubu ca un "pretin" bun ce este
Ancutza - 19 grade? dar v-ati mutat la Moscova? Vreau si eu . Sper sa nu aveti nici o boala ci doar bubite care sa nu insemne nimic si sa treaca repede si multumim de vestile de la Dymomo monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
chiar la Moscova nu...doar ca eram in padure si s-a racit repejor...cand am ajuns in oras asfaltul era uscat-uscat...nu a curs nici o picatura, deci ne-am tratat tot cu o zapuseala mica/mare
si eu sper sa nu fie nimic cu bubitele alea, tind sa cred ca sunt de la caldura pt ca deja nu mai sunt asa rosii si parca nici asa multe
astept si eu pozici de la Raluci cu baietii
_
Comoara mea
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly
BoboMom spune:
Merci de raspunsuri, fetelor! Am fost acum la magazin si am uitat sa ma uit in mod special de ceai de bebei, dar stiu ca pana acum n-am vazut. Cred ca nu se poarta aici. I-am luat in schimb suculet Gerber de mar cu morcov si o sa-i dau indoit cu apa, ca asa am citit ca se face. Nu-i dau mult, oricum. Nu o sa-l invat cu suc. Lapticul si apa raman de baza. Asa tindeam si eu sa fac, mai intai carnita si dup-aia lactate, dar ma bucur ca am auzit asta si de la voi, sa ma conving
Ancutza, eu cred ca de la caldura sunt bubitele. Si Nicholas a avut mai demult ceva de genul asta, dar nu erau f rosii, ci mai mult culoarea pielii si asa a spus dr ca sunt de la caldura. A zis ca cele de la mancare sunt mai mari, rosii, ca niste basicute, sau ciupituri, nu de-astea micute.
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Laura Garner Ancutza, eu cred ca de la caldura sunt bubitele. Si Nicholas a avut mai demult ceva de genul asta, dar nu erau f rosii, ci mai mult culoarea pielii si asa a spus dr ca sunt de la caldura. A zis ca cele de la mancare sunt mai mari, rosii, ca niste basicute, sau ciupituri, nu de-astea micute. |
vai, saru'mana de informatie...parca m-am mai linistit putin
edit: 2 poze cu Sabi in premergator
edit edit: stiu ca nu avea nici o legatura cu subiectul dar imi era lene sa scriu alt mesaj
_
Comoara mea
raluci_b spune:
racoare frate racoare
ia de va racoriti cu o inghe de nuci si ceva poze cu pici
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu