Prietene la bine si la greu - 23
Raspunsuri - Pagina 10
raluci_b spune:
aaa a m fost la sex and the city 2, pt cine e fan, sa mergeti sa-l vedeti, este suuper tare, in sala erau muuulte femei si doar cativa barbati printre care si al meu, care tot zicea cu voce tare "am fost obligat sa vin" dar s-a prapadit de ras si nici nu a sforait
LA MULTI ANI sarbatoritilor de saptamana ce se incheie si aia de vine, m-am scos
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
many_bani spune:
Am intrat si eu sa va
Nu a reusit sa recuperez nimic dar inca mai sper sa ajug si eu la zi.
Noi am calatorit relativ bine, am plecat din Buc la 4,30 si aproape jumatate de drum am mers pe racoare, nu am folosit clima, apoi am intrat in munti. A fost cald dar am ajuns cu bine, ne-am tot oprit, am facut popasuri ptr. papa si plimbat cu carutul prin parcari ca Vlad se plictisise si plangea si uite asa un drum cam de 8-9 ore noi l-am facut in 11 ore.
Am fost la piscina in Felix unde piscotelul a stat numai in apa. Nu l-am bagat in piscina de relaxare ca apa era cam fierbinte ptr. gustul lui si nu-i placea.
Avem cateva poze.
Maine plecam cateva zile la munte, la Stana de Vale sa ne mai racorim.
Pupam si noi fulgusorii sarbatoriti si ne bagam la vizionat de poze si recuperari.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
Lidia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b LA MULTI ANI sarbatoritilor de saptamana ce se incheie si aia de vine, m-am scos |
MANY_BANY sa va fie de bine balaceala la Felix. Vazut poze.
grigore_tina spune:
ne-am intors.din cauza caldurii geo papa foarte putin la masa de legume,cam120gr fata de 190 in schimb bea mult ceai si lapte de la mami asa ca nu imi fac probleme.vazut rochita facuta de diana.e reusita.
am zarit si un vlad prin piscina.
am si eu o intrebare cum sunt scutecele de la babylove?a incercat careva?
noi ne topim de caldura.geo sta toata ziua in pampers si transpira non stop.noaptea doarme tot in pampers cun scutec de finet care il acopera si tot transpira.
de George-Stefan (15.11.09)
poze geo
dankutza spune:
Monis noi avem un apartamanet cu 4 camere. Am doua aparate de aer conditionat: unul in sufragerie si unul in bucatarie (am aragazul pe balcon, astfel incat bucataria e un fel de .... salon a manger). Pinky isi petrece ziua in sufragerie, unde sunt leaganul, jucariile, centrul de activitati. Cand simt ca mai am un pic si o iau razna de caldura, duc copilul in dormitor in patul ei sau al nostru sau in birou pe canapea. Dau drumul la aerul din sufragerie pe 16 grade pana scade temperatura cu cateva grade. Apoi inchid si o aduc inapoi pe Pinky, dupa 10 minute. Nu dau drumul pe 25 sau 28 grade, pt ca ar lua mult mai mult sa racorasc camera. Asa, pe 16 grade, in 20-30 minute, camera se racoreste si putem sta linistite. Cand iar se incalzeste, o iau de la capat. Parerea mea este sa pui conditionatorul ori in sufragerie (deasupra usii de la balcon), ori pe hol, dar nu in camera copilului. Ajunge racoarea si la el in dormitor si uimitor de repede, chiar. Dai drumul la aer si te duci in dormitor cu Iuli.
Bona va mai veni doar luni si marti ca apoi raman eu cu Pinky timp de 2 luni jumate. Nu stiu daca o s-o mai chem. Mama vrea sa aiba grija de ea. Eu vreau sa o vad sanatoasa pe mama. Nu ma deranjeaza sa o mai chem pe doamna. Daca se reintoarce la sf de august sa aibe grija de ea, o sa-i spun sa-si gaseasca un nume. Maica-mea e "meme". Asa o striga Zbuciumix. Ea vrut sa-i spuna maia, dar Zbuciumix a facut o adaptare. Asa ca, mama a ramas meme si pt Pinky. Ea ii spune "da sa pupe meme o fata, etc".
Azi mi-a mai spus o data "mama".
Smaranditza eu o culc pe Pinky in dormitor si dau drumul la aer in sufragerie. Racoresc bine si inainte de culcare inchid aerul. Peste 2 ore ma trezesc lesinata de sete si caldura si ma duc si dau drumul la toate geamurile din casa, mai putin la noi in camera. Dar cred ca o sa fac ca tine, sa dau drumul pe 26-27 toata noaptea. Ma mai gandesc.
Tina din cate imi aduc aminte eu, Krelia foloseste/a folosit babylove.
Poze noi cu Pinky de la 6 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
monica_80 spune:
Fetele vin si eu cu o cupa mare de inghetata de afine, tort de mere si un gratarel cu salata de rosii. cine mai doreste, cine mai pofteste....
si nu in ultimul rand bere si cu si fara alcoale.
Doar odata face fata mamii 6 luni
de scump Maria 13.12.2009
pozici
BoboMom spune:
Monis, nu-ti face mea culpa, pt ca nu mai stiu sigur (dupa cum spuneam) daca am scris aici sau nu. Stiu ca am citit un pic cand eram in Ro, dar de postat e posibil sa fi postat inainte de impartirea in doua subiecte. Oricum nu conteaza (pt mine cel putin) si nu am chef sa caut. Merci de complimente si tie! Da, Thea e topita dupa Nicholas. In ultima seara acolo l-a facut sa rada atat de tare, ca a trebuit s-o rog sa-l lase sa mai si respire
Fetelor, voi ce ceaiuri le dati bebeilor? Pediatrul nostru nu recomanda ceai, dar vad ca in Ro se da si ma gandeam sa incerc si eu, pt ca apa nu prea bea. Oricum ii dau apa in continuare (ziua cu sippy cup, noaptea si cand suntem afara cu biberonul), dar mai mult se joaca cu ea, il distreaza. Ia putina in gurita si o scuipa si rade E adevarat ca suge de vreo 5-6 ori pe zi (si noapte), asa ca banuiesc ca-si ia lichidele necesare, plus ca-si mai ia si din fructe si legume.
Voi ce introduceti mai intai: iaurt/branza sau carnita? Scuze daca s-a discutat, dar, dupa cum am spus, nu am reusit sa citesc din urma.
Raluci, da, super Sex and The City 2.
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
laurairina13 spune:
Cine ma descalta si pe mine cum se uploadeaza un video pe picasa?? ca de 2 ore ma invart in jurul cozii...
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
grigore_tina spune:
am pus poze cu noi 3 incepand de aicisi un filmuletz aici
laura instaleaza picassa pe calculator.dai filmuletului open with picasa si apoi selecteaza unde vrei sa il pui(folderul).apoi dai unpload.spe sa intelegi.
de George-Stefan (15.11.09)
poze geo