Crema protectoare de soare
A mai folosit cineva de la Cosmetic Plant emulsie de soare ( factor nr 50 ) pentru copilas? Este relativ ieftin si nu pot sa decid daca este bun sau nu.
Raspunsuri
oanab125 spune:
Eu m-am decis sa iau copiilor crema de la Elmipant, e fara parabeni si pretul e rezonabil: 30 lei.Cele de la Vichy, Avene, La roche Posay au parabeni. Doar crema de la Sebamed nu are, dar e in jur de 77 lei.
deocamdata am in vedere crema aceasta.
Matei si Ilinca
Adriana mica spune:
Noi suntem multumiti de Klorane. De Cosmetic Plant nu am auzit.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Darria spune:
Nu am folosit protectie solara de la Cosmetic Plant dar la farmacie mi-au fost recomandate de catre farmacista de la cosmetice: Elmiplant sau Cosmetic Plant. Spunea ca sunt la fel de bune ca si produsele mai scumpe(Avene, Eurecin, Iwostin). Nu stiu care este adevarul, mai caut info.
La mag. de naturiste am primit rec. sa nu folosesc creme de protectie solara(datorita unor ingrediente care "ajuta" razele soarelui - pot rezulta arsuri, depinde de cum reactionam) ci ulei de catina in combinatie cu ulei de masline.
Am vazut ca produsele eco contin ulei de catina si masline. Si aici mai caut info.
Puiul meu are 4 ani, pana acum am folosit Nivea si Elmiplant. A fost ok dar vreau mai putine chimicale.
adra_bell spune:
Eco-cosmetics cu FPS 45, bio, am folosit si anul trecut si am luat si anul asta.
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
sdcristian spune:
nu riscati sa folositi ulei de masline la copii. are ceva factor de protectie, dar foarte foarte mic
puisorul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell Eco-cosmetics cu FPS 45, bio, am folosit si anul trecut si am luat si anul asta. adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) about Eva secolul XX la subiectiv Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Asdta am folosit si noi anul trecut.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
desprecopii spune:
recomandarea mea este Klorane baby!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Adriana mica spune:
Ramona, Klorane merge la 17 luni. Sunt unele creme care au pe ele indicatia de 4+ (ani) - de ex. Uriage, dar pe majoritatea sortimentelor pt copii se specifica faptul ca sunt compatibile cu pielea sensibila a bebelusilor.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...