Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Fetele, vorbareata mai sunt. Dar daca am primit a patra steluta (si o noua titulatura ca eu n-am avut inspiratie s-o schimb p-aia desi nu-mi placea) zic sa fac cinste. Si cum vine pranzul va poftesc la o portie de vinete umplute cu ciuperci si rosii, gratinate cu motzarela si un pahar mare de lapte de soia. pentru voi ca ma suportati.

Alexutzzza, nu iti cer nimic, doar regulile elementare, dus inainte de piscina, sa nu umbli fara papuci, sa nu stai direct pe sezlong... nici n-ar putea altfel, ca (mai ales de cand cu criza) au promotii mari pentru one time only, nu mai e cum era inainte, cu preturi prohibitive sa te impinga sa-ti faci abonament...

_
Povestea unei .
Cresc

Felicitari de stelute!!!
Si ne faci cinste ca te suportam...pai mie imi inseninati ziua, ce abia suportat
Sa stii ca eu mor de pofta de fiecare data cand vorbesti tu de mancare Pana te duci tu la Oradea, n-ai vrea sa vin eu la tine??? Ma termini cu atata mancarica buna, mai, mai ca imi vine si mie sa gatesc...

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Ruxita, tal valg-ul se face de la lipsa spatiului din burtica. Desi eu am avut un ditamai burtoiul, se pare ca el nu a avut loc si si-a incrucisat piciorutele ca o broscuta si labele picioarelor nu au avut loc in pozitie normala - pe stomacul meu, in capul pieptului - si le-a avut strambe; degetele lui de la picioare atingeau tibia.
S-a corectat foarte bine, cu ghips si masaj si atele si masaj. Vom continua cu masajul inca cateva luni.
Ieri ne-a trimis doc sa facem o eco la sold, pt verificarea displaziei de sold. Voi ati facut asa ceva?

cristies, ai dreptate cu masajul, eu observ la Dani ca e mai usor si a inceput sa se rostogoleasca singur. Eu ma refeream ca mi s-a parut nitel exagerata doc cand a zis ca nu o sa mai stea in fund niciodata (sau f tarziu). Poate gresesc eu. Nu stiu. Zic si eu. Eu ma gandesc ca toti copii stau in fund si merg la un moment dat.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Si noi o sa facem eco de shold...mi-ai amintit, ca uitasem sa sun la programare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

hello ....

14 pagini ??????????????

io n-am av net....nici nik..vad ca e un obicei....

am fc bagajul si astept sa vina pescarul sa go....

ma duc sa recuperez..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

hello ....

14 pagini ??????????????

io n-am av net....nici nik..vad ca e un obicei....

am fc bagajul si astept sa vina pescarul sa go....

ma duc sa recuperez..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Distractie placuta!
Si nopti linistite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Vai ce greu e sa recuperezi din urma..
am acelasi sentiment ca la scoala cand ramaneam in urma cu invatzatul si trebuia sa trag tare sa ajung la zi...

am term cap trecut, mai am asta si gata...anyway..

am vazut scheme de diversificare, le-am salvat cu tot cu comentarii

am vazut poze noi...
avem si noi dar nu le-am pus inca

am vazut panica generala cu albume foto publice ...mie nu mi-e chiar asa de frica dar nici nu am pus poze compromitatoare zic eu..

cris dogarel, mi-a placut cum i-ai raspuns carmitei despre cum ar trebui sa fie o mama buna. subscriu.
ati mai fost la cinemau' ala drive-in???
aa,..si mi-a mai placut cum ai spus ca ne-ai luat si pe noi pe terasa afara...

elefantica, spuneai tu ca fiecare mama e cea mai buna pentru copilul ei...tin sa te contrazic...sunt multe mame care nu au grija de copii sau ii trateaza cu indiferenta sau si mai rau...cu bataia...numai la stiri cate vezi...bebelusi batuti care ajung la urgente.....cred ca ma intelegi..

Ruxita, ce rau imi pare ca nu ai castigat la loto ca tocmai ma pregateam sa t epun sa faci ocinste in caz ca...
da' na...dac ate-a parasit focul interior cum vrei sa castigi?
(imi place de sotul tau)

Mamidepuiuti, felicitari lui Raducu...eu sunt de acord cu diplomele astea pentru ca nu mai sufera copii care se simt nedreptatiti..

Alexutza, ce ma bucur ca ti-am dat o idee cu filmul...o sa-ti placa sigur...e f funny...s-a ras in sala tot filmul...e belea Samantha! si joaca si botezatu in film

Mandruta, ce inseamna dozator de LP???

Haircut, ti-a ajuns marsupiul? ca si eu am comandat!

Miremia...si eu ma asteptam sa arate altfel bibele..in reclame si in poze e muuult mai misto...dar tetina e super, pacat ca e cu o singura gaurica si trebuie sa cumpar alta..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Pai ce exista tetine cu mai multe gaurici???

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Ma apuca groaza cand va aud....
Imi spuneti si mie, MS si Cristies, la ce ati avut voi alergii?Astea uzuale le stiu, ciocolata, capsuni, kiwi, albus de ou, peste, alune...dar altele???de exemplu: nuci, fistic, caise, struguri....Danonino ce are?? Ca Sara ai zis ca nu-i alergica la PLVaca...

Sara e alergica la coloranti...Nu la toti, eu il suspectez pe cel ce da culoarea rosie, roz, etc. Prima data mi-a facut la Panadol Baby dar nu am luat in seama, am crezut ca e mai rau, la paracetamol, dar ea mai primise supozitoare cu paracetamol si eferalgan care nu are coloranti si a fost ok, deci nu era paracetamolul ci ceva din Panadol. Apoi a primit de catava ori Danonino si supoare...eruptie pe tot corpul si am reluat cu medicul tot ce papase in ultimele zile...concluzia a fost ca din cauza colorantilor face asa. Mai e alergica la ciupituri de insecte, orice insecte, tantari, purici, paienjeni, furnici, face niste bube imense care se infecteaza, plus ochi umflati si umezi ca de caprioara. A facut rinita alergica de fiecare data cand am mers la mare (se pare ca de la praf/nisip). Eu sunt alergica la insecte, praf, polen, soia....si in perioadele stresante la orice...toate examenele din viata mea le-am dat plina de bube

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

_

_

E o chestie (ca o cutie sau ca o sticla, depinde de firma), compartimentata in 3, in care iti pui laptele praf (intra pana la 9 masuri) pentru a-l prepara cand esti plecata. Eu inainte il faceam acasa si il luam in gentuta izotermica, dar pe caldura asta mi-e frica si o sa-l fac pe loc. Plus ca acum stam mai mult afara, mananca la 4 ore, deci trec cele 2 ore in care trebuie consumat. Daca se strica?
Sa vedem daca ma lasa sa trimit linkul...
http://reclama/detalii.php?cod=PT15

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Si acum Buna ziua !

Cristies sper ca nu te supar cu ce spun eu pe aici .. Nu am avut asa cazuri in fam si de aia iau lucrurile mai usor .. In fine am spus si in mesajul anterior .. fiecare copil pana la urma isi formeaza sg mesele .. Si bineinteles tu stii ce este mai bn pt el
Felicitari pt stelutze

Eu azi am fost sa ma tuns .. Mi-am schimbat si eu freza .. Acum are si el o forma .. pana acum era drept si lung .. ATAT ! La 7 jumate .. manichiura .. pedichiura .. Maine dim la 8 coafat . O sa incep sa imi pun pe o hartie ce am de luat pt maine ca mi-e tare frica sa nu uit ceva

Am inteles ca maine va fi canicula ... Ooof bn ca e de dimineata botezul la 10 jumate s nu ne clocim pe la 1 - 2

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:
citat din mesajul lui lorex

_

_

E o chestie (ca o cutie sau ca o sticla, depinde de firma), compartimentata in 3, in care iti pui laptele praf (intra pana la 9 masuri) pentru a-l prepara cand esti plecata. Eu inainte il faceam acasa si il luam in gentuta izotermica, dar pe caldura asta mi-e frica si o sa-l fac pe loc. Plus ca acum stam mai mult afara, mananca la 4 ore, deci trec cele 2 ore in care trebuie consumat. Daca se strica?
Sa vedem daca ma lasa sa trimit linkul...
http://reclama/detalii.php?cod=PT15

Dap! Deci cauta tu "set recipiente dozare lapte praf" de la petit teraillon" sau litaf sau jane, etc.

Mergi la inceput