Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 12
Ruxita spune:
cristies, mersi de clarificari cu pampersul de piscina.
noi am bagat azi supa de leguma (morcov) fiert o ora cu o lingurita de cereala (orez)... atata s-a gretzalit si scuipat si bagat mainile, apoi cu ele murdarit pe fata, cap, body... ca dupa masa, a fost musai sa-l bag in chiuveta la balacareala...
Concluzie personala din toata povestea asta cu diversificarea - e mult mai simplu cu lingurita! Nici nu ma gandesc sa mai bag biberonul! si urmatoarea cucerire in materie de fashion-baby-diversificare e sa incerc sa-i dau cu canitza sucul de fructe (sau compotul de fructe - am de gand sa-i bag compot cu fructele considerate mai alergene)...
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
Eleysa spune:
Si daca tot monologhez p-acilisea ....
MS si Cristies de filmulete ...le-am descarcat pe toate si deja le-am vazut pe primele 2
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
cristies spune:
Fetele, vorbareata mai sunt. Dar daca am primit a patra steluta (si o noua titulatura ca eu n-am avut inspiratie s-o schimb p-aia desi nu-mi placea) zic sa fac cinste. Si cum vine pranzul va poftesc la o portie de vinete umplute cu ciuperci si rosii, gratinate cu motzarela si un pahar mare de lapte de soia. pentru voi ca ma suportati.
Alexutzzza, nu iti cer nimic, doar regulile elementare, dus inainte de piscina, sa nu umbli fara papuci, sa nu stai direct pe sezlong... nici n-ar putea altfel, ca (mai ales de cand cu criza) au promotii mari pentru one time only, nu mai e cum era inainte, cu preturi prohibitive sa te impinga sa-ti faci abonament...
Ruxita spune:
am vazut pufuletze de larisel in rocite, tare frumusele, si cred ca mi-am dat seama care e Alena si care e Natalia... sunt diferite! ge(r)manutzele (asa citeam eu de fiecare data cand vedeam acest cuvant), sunt ca 2 papusele! ah, nu e drept, acuma mi-am dat seama ca fetitele sunt admirate si iubite de toata lumea mai mult... (si noi fetele vrem sa fim baieti, de fraiere...)
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Noi am avut tal valg bilateral, voi ce diagnostic aveti? Si de ce inca aveti ghips? Sau doar atele noaptea? Dani a avut ghips doar prima luna, schimbat saptamanal, ca ii crestea piciorul, apoi ne-a trecut pe atele. Sa scapati cat mai repede si sa fie piciorusele sanatoase si corecte. Va de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
toata lumea v-a felicitat, hai si eu... Felicitari! (desi nu va cunosc povestea si de asta am avut retinerea...) de ce fac bebelusii tal valg? eu am un verisor cu asa ceva ca probabil nu s-au ocupat de el cat era mic, ca mai tarziu l-au tot operat si nu au reusit sa-i corecteze piciorul in totalitate, acum chiar nici nu mai stiu cum sta cu piciorul, e deja baiat mare (cred ca e si major)... stiu doar ca era baiat istet...
cristies spune:
Am vazut si eu printesele lui Larisel. Se vede ca le prieste aerul si am la florile din curte. Ce frumos...
Cat despre Cristina Mandrutei... iar ma trec frisoanele cand ma gandesc la diversificare. Ce dulce e in aia cu sefa.
cristies spune:
Si daca tot am intrat la poze am vazut ecologista noastra si pe cea in devenire si pe Caius cu piciorusele in gurita si am mai pus si eu cateva poze, cu fi-miu "citind", rezolvand probleme la matematica, zbierand si chiar dormind .
cristies spune:
Vad ca vorbesc singura... ori nu v-au placut vinetele? Va servesc din meniul de diseara cu somon la gratar si ceva nedefinit inca ca garnitura.
haircut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalutza81
Hello! S-ar putea tocmai sa fie din cauza ca suge prea des. Ideea e ca ea suge de sete si sugand putin ia doar laptele de inceput care baloneaza fiind apa cu fructoza. Da-i din acelasi san cam 3 ore la rand si apoi de abia schimbi sanul. CHiar dc celalalt e plin fa asa cateva zile. Eu asa fac si vreau sa iti spun ca noua metoda o ajuta sa ia in greutate cam 200 gr pe sapt (da ma sochez si eu!!!) coincidenta nu e ca a luat constant de cand am inceput sa fac asa adik de 3 sapt! PLus ca poti sa bei tu baby tea de la teekanne (astia ar trebui sa ma plateasca pt cata reclama am facut!) eu beau si Irina e ff linistita de atunci. Cumva Maia ridica si din picioruse cand incepe sa se agite? Ca asta e semnul ca e de la burtica. Ar mai fi si dintisorii care ar putea da maraiala si nervozitate. Plus ca daca o dor gingiile atunci suge mai des, cere suzeta mai des ca inainte? isi mananca buzitza de jos? face balonase si balutze? uitate pe gingia de jos si pipaie usor ca sa vezi daca nu cumva nu e de acolo. Daca da nu stiu ce staf sa iti dau ca eu am asteptat sa treaca perioada de maraiala nu i-am dat cu nimic (decat tztz normal - pe care a vrut-o la o jumatate de h) Catalutza mami de Irina |
Multumesc de sfatul cu acelasi san 3 ore, nu m-am gandit la asta, o sa fac asa.Si o sa iau si ceaiul minune...Da, ridica picioarele, dar ea asa face, sta mereu cu ele in aer, de cand cu ghipsuri si ghetute, are niste pachetele de muschi pe burtica de toata frumusetea, ne da lectii si mie si lui taica-sau.
Pe gingie nu vad nimic, nu pare s-o doara acolo.
ups..face iar kk...revin...
kk normal, desi facut cu chinuiala
de Maia Ilinca (29.01.10)
haircut spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
ma bucur si pt blue_flower si pt voi! mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Multumim
de Maia Ilinca (29.01.10)