Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (76)
Raspunsuri - Pagina 3
chichiutza spune:
Lora apropos de gatit, ma uitam pe net si cautam ce sa mai fac, si mi-au picat ochii pe niste penne siciliene al forno!!! Trebuie sa le fac zilele astea dar pana luni nu cred ca ajung ca sambata plecam la rucar pana duminica!
Cristina 23+
Nerantula spune:
Fetele care ati facut amniocenteza la Medlife, ma lumineaza si pe mine cineva in legatura cu rezultatul de pe foaia mea, pana ajung la un doctor? :
Case comment: relativ rare diviziuni celulare
culturi amniocite pe termen lung; celulele au fost blocate in metafaza cu colchicina; bandare GTG
Result: metafaze examinate: 19; metafaze cariotipate: 9; Cariotip 46,XX (doar aici am inteles )
Multumesc frumos!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
alexuza spune:
Bubante felicitari pentru veestile bune de la eco , sa cresteti mari si sanatosi
Burtica de 27 +
LilianaR spune:
Ce haios cu pozele, m-a intrebat si pe mine doctorita azi unde sunt pozele 4D, numa' una si aia cu nasul taiat?
Eu am zis la ecograf doctorului ca nu-mi trebuie poze ca o sa ma tot uit la el dupa nastere, dar daca ea s-a chinuit sa scoata macar una, am luat-o!
Sincer, nu inteleg nimic si nu-mi trebuia. Nici sotului nu-i trebuia, nici filmare, nici poze, am mers sa auzim amandoi ca e bine si atat, sa aflam masuratori, de placenta, de astea...
Album foto nu fac!
Eu cred ca medicul nu trebuie sa caute fata, profil, sa il puna in lumina buna etc., trebuie sa-l masoare, sa vada parametri etc.
Asa ca nu te supara ca ai atat de putin, ai mai mult in faptul ca e bine!
25+
Bubante spune:
Multumim fetelor de urari si va dorim asemenea si voua.
Aaaaa poze n-am nici eu. Adica am una cu fata si una cu o mare talpa.
Io tot ziceam ca as vrea sa vad si eu si ea cica avem pe cd. Pai acasa primul lucru ce credeti ca am facut? Am vizonat maretul cd: in afara de cele 2 poze 4d, restul erau poze cu masuratori.
Eh, tot e bine. Cand s-o face mare si medic poate s-o recunoaste Biliboi in ele ca noi nu pricepem nimic.
_
Raluca, cu Biliboi la purtator (20+)
chichiutza spune:
Nerantula cam scurt rezultatul tau, 46XX e un cariotip normal de fetita! Daca aparea vreo anomalie era amintita in buletinul de analiza.
Cristina 23+
oramona spune:
Liliana si Bubante, felicitari pentru vestile bune. Tare ne mai bucuram cand auzim ca bebelusii nostrii cresc mari si sanatosi.
mamica de fetita si 22+
oramona spune:
Gata, am gasit si cel de-al doilea nume pentru fetita noastra: Elisa. Asa ca va avea doua nume care incep cu litera e-Elena Elisa. Pe strabunica mea o chema Elisabeta si ea m-a crescut cand eram mica, asa ca bebita va avea o scutatura a numelui ei:Elisa. Si imi place mult si cum suna.. S-ar traduce dedicata lui Dumnezeu.
mamica de fetita si 22+
oramona spune:
Asa ca ne-am schimbat si semnatura. O mai schimbam si maine cand vom implini fix 23 de sapt.
O seara frumoasa si racoroasa. Pup toate burticutele.
mamica de Maria Lavinia si 22+ cu Elena Elisa
chichiutza spune:
Oramona felicitari pentru numele ales! Esti o fericita c-ai incheiat capitolul asta!
Cristina 23+