Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Ionela ieri cand am mancat,s-a rupt in doua cu tot cu plomba.Mi-a zis dr cand l-a curatat ca e f subtire si e posibil sa nu tina,A ramas doar partea din fata,si e f subtire ca o coaja.Cred ca o sa-l scot de tot si la anu' imi pun unul nou si gata.

Bb-ita ori joaca fotbal ori isi face popcorn ca de vreo doua ore tot se mosmondeste pe acolo!

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Imi explica si mie cineva care sunt motivele de nastere prematura si daca se vad din timp la doctor? Ca intra frica in mine acum

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu

Sunt mai multe motive dar cele pe carele stiu eu , peste care am dat sunt: eu prima sarcina am pierdut-o la 22 s pentru ca aveam colul scurt si placenta joasa si al meu dr nu mi-a zis sa stau in pat ca si acum
Iar acum pe la 20 s am mai mers la un alt dr sa cer o parere , colul tot scurt 2,5 cm , pentru ca frik din mine imi zicea sa mai merg si la altcineva , asa am facut ;asa ca a dua parere ma intrebat ce analize am facut si i le-am aratat si ma intreaba UREAPLASMA nu ati facuto ? si i-am zis ca am facut inainte sa raman insarcinata cu jumatate de an iar dr la care eram a zis ca nu este nevoie sa repet . A ramas cateva secunde fara cuvinte si a zis ca acesta se poate schimba si ca este obligtoriu sa o repet , asa am si facut si ghiciti cum au iesit rezultatele ,POZITIV deci puteam iarasi sa pierd sarcina pt o analiza nefacuta . Am inteles ca UREAPLASMA POZITIVA duce la contractii care scurteaza colul si il deschide ( atunci il aveam deschis la interior) iar in final la pierderea de sarcina
Haideti ca m-am cam lungit ,deci astea sunt 2 motive pe care le cunosc eu

Burtica de 27 +

Si acum ca ai ureaplasma pozitiv, ce trebuie sa faci?
Mie nu mi-a dat sa fac analiza asta

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Pai si acum te mai doare, Ana?
Ce tare ai fost cu bebita care face popcorn

Ieri bebelina mea lovea asa tare, ca am zis ca-si luase adisasi cu crampoane

Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Neata' fetelor!

Mi-a luat ceva sa recuperez din urma...dar am ajuns la zi!

Fulguta CASA DE PIATRA! si sa fie intr-un ceas bun! Bine ai revenit din "luna" de miere! Foarte frumoasa miresica ai fost! Mai vrem poze si din luna de miere.

Felicitari tuturor fetelor pt. vestile bune de la eco!

Colul cred ca doar pe calul balan poate fi vazut. La ultima vizita i-am spus dr. ca vrem sa mergem la mare si ca mi s-a mai intarit burtica...cat timp facea eco si mi-a zis ca ne urcam imediat pe "scaun" si se uita si la col.....deci banuiesc ca nu se vede la eco.

O zi superba la toate! Si la noi este foarte cald, desi lumea zice ca suntem la munte.... teoretic doar. Dar nici nu vreau sa ma gandesc cum e prin Bucuresti, sau ce va fi in iulie-august...cred ca nu mai ies din casa decat pe terasa la umbra!

Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Buna, fetelor!

La multi ani, Nushulica, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti!

Multi ani inainte cu bucurii si sanatate si tie Crina si numai impliniri alturi de sotul tau!

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco si bafta celor care merg astazi!

Eu am ramas putin in urma cu citititul, dar parca Alynta spunea ca s-ar plati nasterea si la maternitatile de stat. Eu una, si sper sa nu gresesc, cred ca este valabil numai pentru mamicilie care nu au platiti CAS. Asta este valabil pentru orice interventie si/sau spitalizare. Sper din tot sufletul sa fie asa.

pentru toate si o zi racoroasa va doresc!

26+ si mami David 03.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Acu nu ma doare,dar tot cu limba acolo stau de ieri,parca am o gauraaa!
Adidasi cu crampoane?
Aseara statea sotul si tot se uita la burta cum topaie,o mangaia,o pupa si ii facea galerie "hai cu tata,da-i,bate-o pe mami!".Doamne ce sod era!

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Nushulica LA MULTI ANI!sa fii sanatoasa si fericita si sa ai un bebe perfect.

Maya, Office, Andreea, Chichiuta, Ana, Kiti va multumesc tare mult pentru urari. Chiar ma simt ca intr-o familie aici cu voi. Sper sa aiba toata lumea parte numai de iubire, fericire si noroc in viata!

Maya poti deja sa incepi sa strangi bani ptr nunta fetii mele caci vreau sa-i fac o nunta ca-n povesti. Sau poate faci si tu un baietel si ne incuscrim.

Andreea ce tarie ai sa pastrezi surpriza sexului bebelului. Bravo tie!

Ana vezi sa nu te obosesti prea rau cu hainele alea. Fa-le si tu incet, incet, cu pauze lungi si dese.

Alexuta si eu am avut la una din sarcinile pierdute ureaplasma pozitiva si mi-a zis doctora ca era unul din motivele pierderii, dar sunt sigura ca exista un tratament acum ca tot ai aflat. Totul se va rezolva si va fi bine ai sa vezi.

Dragelor si la mine a inceput sa se plimbe mult mai mult bebita prin burtica.Daca inainte avea doar program nocturn, se misca dupa 11 seara, acum de cateva zile se distreaza de minune, iar ieri chiar am vazut valuri pe burtica, chiar o talpita la un moment dat. Sunt destul de puternice loviturile. Cateodata chiar ma ia prin surprindere.

24+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Fetili, sa nu aruncati cu rosii, dar am o intrebare, colul se vede si la ecografii sau numai la consult pe scaunul ala chinuitor? Ca mie de col mi-a zis numai prima data la 7 sapt cand mi-a facut si control si apoi numai eco si nu o mai amintit nimic de col.

mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa

Mie mi-a zis mereu la eco lungimea colului si ca este inchis. Dar de ex, daca incepe sa se deschida ff putin pe unde simte dr, nu se vede la eco, e doar palpabila chestia si atunci e nevoie de repaus si fara ridicari de greutati ca sa nu se deschida de tot, daca se respecta repausul isi poate reveni mai ales deca sarcina e pe la 20 si ceva sapt. Mie la inceput mi-a zis la eco ca e 3,6 cm, iar la 18 sapt era 4,4 cm, se mai lungise ca am incercat sa nu-l mai ridic pe Raul.

20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Fetelor am o dilema...sacaitoare: de ceva vreme buna am niste mancarimi pe partea de jos a sanilor de imi vine sa ma urc pe pereti! De la ce sa fie? Purtatul sutienului....caldura...culmea dupa ce ajung acasa si ma dau cu gel de sani de la chico mi-e mult mai bine. dar ce sa fac sa umblu cu crema dupa mine?

Si sunt si mai calzi in zona aia...aproape fierbinti seara....!
La prima sarcina nu am patit asa ceva, dar nici nu am purtat sutiene cu sarma, fiind iarna si taspe haine ....aveam mai mult bustiere. Dar acuma....nu merge..dupa ce intru in prenatal da..dar pana atunci?

Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Luciana, si mie imi zice dr la control (eco) ca e inchis colul si ca toate sunt bune.
Oricum, am incredere in nenea doctoru , si cred ca daca ar fi ceva mi-ar zice imediat

Fetelor, aveti mare grija de voi si de bebe

Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Mergi la inceput