Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

nushulica la multi ani!
office felicitari pt steluta!
crina multa fericire si ani multi impreuna!

Azi am vazut ca sunt alaturi de voi de 20 de capitole!Ce usor trece timpul cu de voi!Inainte sa intru pe forum ma plictiseam teribil in fiecare zi,si eram mai tot timpul nervoasa.Dar voi reusiti intotdeauna sa ma binedispuneti,sa-mi treaca plictiseala si ma bucur ca pot sta cu voi in fiecare zi!
la toate burticile!

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

BUNA DIMINEATA
Ana imi pare rau pentru dintisor dar lasa ca il pui tu la loc, mie la inceputul sarcinii tot acelasi dinte mi s-a spart (din partea dreapta) deci nu esti singura stirba

Burtica de 27 +

Si al meu tot pe dreapta.

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Buna dimineata!

Nushulica - la multi ani!!!
Crinuta - la multi ani cat mai fericiti impreuna!!!! Si nu te ingrijora, eu pe 23 august fac 7 ani de la casatorie, asa ca sunt mai baba decat tine
Andreea82 - felicitari pentru bebe si respect ca va tineti de hotararea luata. Eu nu as fi rezistat. Asa am zis si eu la primul bebe, ca nu ma intereseaza si nu m-am putut abtine pana la urma, am vrut sa stiu ce este.

Bafta fetelor care merg la eco azi.
Ma duc sa vad dc mai sunt vesti despre Davidutul Carolei. Sper ca sunt semne imbucuratoare.

Kiti, 22+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

La multi ani Nushulica! Sa ai o zi frumoasa si fericita!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

MIE NU IMI PLACE VARAAA , nu suport caldura asta si imi este cam frik sa dau drumul la ac sa nu racesc si sa dau de alta belea

Burtica de 27 +

Mergi la inceput

Andreea bine ca e bb bine,ca pana la 40s aflii tu ce e,nu?
sanatos sa fie!
M-am pus sa intorc tot dulapul cu fundu-n sus,sa scot hainele mai groase si sa le pun pe alea de vara! Off,zac intre munti de haine!

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Nushulica la multi ani!Sa petreceti frumos ziua de azi si sa fie plina numai de bucurie.
Andreea, felicitari pentru bebita sanatos. Te-ai tinut tare si pastrezi suspansul . Sanatos sa fie ca toate ne vom bucura la fel fie ca-i fetita sau baietel.

mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Office, felicitari pt titulatura de membru junior

Ana, ce s-a intamplat cu dintisorul tau? Ca nu am fost pe faza. Parca ai fost deja si trebuia sa mai mergi duminica

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Imi explica si mie cineva care sunt motivele de nastere prematura si daca se vad din timp la doctor? Ca intra frica in mine acum

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu

Sunt mai multe motive dar cele pe carele stiu eu , peste care am dat sunt: eu prima sarcina am pierdut-o la 22 s pentru ca aveam colul scurt si placenta joasa si al meu dr nu mi-a zis sa stau in pat ca si acum
Iar acum pe la 20 s am mai mers la un alt dr sa cer o parere , colul tot scurt 2,5 cm , pentru ca frik din mine imi zicea sa mai merg si la altcineva , asa am facut ;asa ca a dua parere ma intrebat ce analize am facut si i le-am aratat si ma intreaba UREAPLASMA nu ati facuto ? si i-am zis ca am facut inainte sa raman insarcinata cu jumatate de an iar dr la care eram a zis ca nu este nevoie sa repet . A ramas cateva secunde fara cuvinte si a zis ca acesta se poate schimba si ca este obligtoriu sa o repet , asa am si facut si ghiciti cum au iesit rezultatele ,POZITIV deci puteam iarasi sa pierd sarcina pt o analiza nefacuta . Am inteles ca UREAPLASMA POZITIVA duce la contractii care scurteaza colul si il deschide ( atunci il aveam deschis la interior) iar in final la pierderea de sarcina
Haideti ca m-am cam lungit ,deci astea sunt 2 motive pe care le cunosc eu

Burtica de 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Fetili, sa nu aruncati cu rosii, dar am o intrebare, colul se vede si la ecografii sau numai la consult pe scaunul ala chinuitor? Ca mie de col mi-a zis numai prima data la 7 sapt cand mi-a facut si control si apoi numai eco si nu o mai amintit nimic de col.

mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput