MONTIGNAC (142) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 14
ninha spune:
Buna dimineata!
daca tot aveti biciul ala, nu stiu, sa va zic ca aseara am mancat cateva patratele din prajitura cu visine pe care am facut-o ieri? n-a fost deloc Monti: faina alba, zahar, etc, clasica
Cat despre conopida, Brindusik, cred ca are gust de nuci, sau ceva de genul asta .dar cred ca asta se poate schimba in functie de condimentele pe care le folosesti.
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
brindusik spune:
ninha senchiu..o sa incerc..da la mama ca ei nu-s asa mofturosi la mancare si ashe anu trebe sa arunc daca nu-mi place
cat despre prajitura aia
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Catalishka spune:
mai mult sau mai putin monti, da macar nu ma ingras...e drept ca nu fac greseli dese si nici flagrante, dar tot nu e monti 100%
unde se duce vointa cand se duce? dar ambitia? recunosc ca nu ma recunosc...
saptamana viitoare plecam la munte cateva zile, caut in disperare cazare in sighisoara sau dambovicioara, am vrut la danes la www.dracul.ro insa sunt fully booked toata luna iulie...imi pare asa raaauuu, tare imi doream sa ajung acolo.
mno', daca aveti recomandari in zona, le primesc cu interes...ma rog am scris si un sub la vacante calatorii, sper sa iasa ceva...
va pup, oi mai reveni, nush cand, da jur ca va citesc zilnic
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
Somleac spune:
Si eu merit biciusti pe spinare. Ieri am calcat in strachini cu inghetata nemonti si o felie de dovlecel pane cu pesmet.
Catalishka, bine ca mai dai cate un semne. Mi-ai dat o lovitura, si eu vroiam sa mergem in iulie la Danes. Nici anul trecut nu am gasit locuri.daca afli altceva interesant in zona, zi si la mine.
Ninha, am dus-o la doctor Novak la Szeged, e de origine romana, din Pecica, asa ca stie si romaneste. De fapt la el la cabinet eu n-am auzit pana acum vorbindu-se ungureste. Daca te intereseaza zi si-ti fac rost de numarul de telefon si adresa.
Azi am zi de gateala maxima. Am primit aseara un miel si mi-am lasat de drob si de tocana sa fac astazi.Cred ca va fi tocanita cu naut.
O zi conforma.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
ninha spune:
da, Somleac, te rog trimit-mi telefon si adresa, tot ce ai. poti sa-mi scrii PM. multumesc mult
Ninha, mami lu' Mirci
ninha spune:
meniul de azi?
pai,
MD: o felie de vitastar cu o rosie si un castravete
G : o chifla de secara + niste zmeura
P : broccoli tavalit prin unt incins, cu usturoi si cascaval (delicios)
C : cirese (editez ca sa adaug o felie de pepene si o inghetata)
Pofta buna, ca e ora pranzului, si have a nice day!!
Ninha, mami lu' Mirci
ninha spune:
a, am uitat sa va zic ca azi am pus ghimbir la murat si abia astept sa vad cum iese. va spun peste 4 zile
Ninha, mami lu' Mirci
Somleac spune:
Rusine rusine si iar rusine,
ati dat bir cu fugitii?
Din cauza asta nici eu nu pot rezista ispitelor si ieri s-a lasat cu piza si o felie de tort.
Meniul de zi nici nu mai are rost sa-l zic ca n-are cine ma controla si nici macar nu stiu daca sunt in stare sa-l tin.
Ninha o sa-ti trimit saptamana viitoare ca acum sunt singura cu pruncii si nu pot nimic sa fac extra.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Nicoleta spune:
Am scazut si eu sub 73... de la nemancare (am mancat putin, am fost suparata, cu Stefan bolnavior, nu tare, dar cu probleme vechi)... am avut 3 zile crunte... dar este bine acum.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
brindusik spune:
vaaaaaaaaaaai ce rusine..suntem cu forumul nostru pe pagina 2???
io azi am venit la mama acasa...mancare foarte dezordonata inca de pe drum:
MD:3 crenwursti(ultimii)
9-17:700g de cirese albe,3 nectarin, 1mar si iaurt 0(nu spun ca am beut si un pahar de cola)
17:bruscheti cu ciuperci(vai ce ingrediente revoltator de nesanatoase) si 2 biscuiti cu crema si cacao(toate astea erau singurele de mi-au facut cu ochiu in peco la popas)
20:un polonic de supa de rosii(cu 2 galuste) si o lingura de ciulama cu paine de tarate(acu personal ma astept cu rosii in cap de la voi ca numai tampenii am ingurgitat..si abea o inceput vichendu...unde mai pun ca maine e si ziua nefericita din an...adik ziua mea)