Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

nela multumim
acum taiem si ni unul rosu si sunteti invitatele mele

azi mi a fost mai bine dar nu ma misc din pat
mi e frica

Te felicit pentru cele doua inimioare si iti doresc din suflet sa ajumgi la final cu bine sa iti tii puisorii in brate ca tare meriti dupa cate ai patimit.....Acum esti in concediu?...Incearca sa te protejezi cat mai mult in primele 12 saptamani...Eu am stat in concediu pana am trecut de primul trimestru sa stiu sigur ca e bine...Multi pentru toti trei

32+ Tudor Constantin

AMR -8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Mey 18-20 gr la un nou nascut e crima, daca vrei sa-l ai cu muci verzi pan=n la brau! Mie mi-e frig la temp asta dar ei! Cand anunta astia 18 gr totusi iesi in pantofi afara si-o geaca.
Pediatrii recomanda 22-24 gr, fie iarna, fie vara.
Intr-adevar, a nu se confunda setarea AC la 18 gr sa zicem, vara; in functie de foaiala din casa, etaj, temp reala poate fi de fapt 23. Eu nu vad unde e calirea si imunitatea daca tii copilul la rece zgribulit si cu muci in nas, stranuntand intr-una, si cu picioarele reci ca sloiul, eventual si pe tratament, copilul se creste fara excese dar la caldurica si lumina, ca o planta, pt o dezv armonioasa!

Shery 33 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -4

Aici se recomanda 18-20 grade in casa, noi romani am ramas frigurosi dupa vremea lu nea nicu, sa-i vedeti pe astia aici in bermude si afara ninge.
Tin mminte primul Craciun aici l-am petrecut la un coleg de-a sotului acasa, erau 18 gr in casa iar picioarele mele erau sloi, abia asteptam sa plec de acolo, apoi mergand la alta lume (quebecosi, romani, italieni) crescuta aici am observat aceeasi chestie.
Plus aici nu le dau copiilor maieuri sau dresuri, merg cu picioarele goale in carut si tot nu sunt bolnaviciosi.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Otilia, eu am tras o gramada cu epiziotomia. Apoi daca mai aveam si H cred ca imi luam campii la propriu.
Da' plimbari romantice n-am cu cine ...ca asta' a meu nu vrea sa ma scoata...cica mi-a zis medicul ca e ok colul si mi-am si luat-o in cap ( programasem pe maine o iesire la Ikea...sa vad daca se aproba)

Felicitari pt vestile bune, bune de la eco! Bravo tie mami ascultatoare!

Mai lamureste-ma si pe mine inca o data ca am uitat....
- ai avut colul moale, scurt?
- cat timp stai in pat? sau mai bine spus cat timp nu petreci in pat?

Eu merg luni la dr si am niste emotii de imi vine sa mor, ca poate iar imi da niste vesti de-alea naspa de plang tot drumul.

Acum ma ingrijoreaza si niste dureri jos de tot, mai asa pe la ovare

Merci mult!

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

da..era moale si scurt acum 4 saptamani...nu a stiut insa dr cat de scurt ca la eco n-a putut sa il masoare. am stat in pat 4 saptamani...adica iesit doar la medic. pe timpul zilei nu am stat doar in pat...cam 60% din zi...ca eu pot lucra si in pat....joia trecuta la eco colul era de 3.5 cm. ca tratament imi pun zilnic 3 supozitoare uscosin ( dim, pranz si seara) si i-au no-spa se poate si maxim 6 pe zi...uneori i-au 4 pastile ..alta data doar 2.

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Mey 18-20 gr la un nou nascut e crima, daca vrei sa-l ai cu muci verzi pan=n la brau! Mie mi-e frig la temp asta dar ei! Cand anunta astia 18 gr totusi iesi in pantofi afara si-o geaca.
Pediatrii recomanda 22-24 gr, fie iarna, fie vara.
Intr-adevar, a nu se confunda setarea AC la 18 gr sa zicem, vara; in functie de foaiala din casa, etaj, temp reala poate fi de fapt 23. Eu nu vad unde e calirea si imunitatea daca tii copilul la rece zgribulit si cu muci in nas, stranuntand intr-una, si cu picioarele reci ca sloiul, eventual si pe tratament, copilul se creste fara excese dar la caldurica si lumina, ca o planta, pt o dezv armonioasa!

Shery 33 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -4

asa e...22-24 e ok pt bebe...nu mai putin...ca sunt f sensibili, mai ales cat sunt micuti...si ce te faci daca in casa ai 19 grade si iesi afara la 40??? e prea mare dif si pt noi, darmite pt ei...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Maiii......voi n-ati venit o iarna in Quebec, aici langa Mos Craciun sa vedeti cum va ingheata paru in nas la -35gr

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Ms fetelor pt incurajari....mie cam de ieri mi se intareste burtica f.des iar aseara am avut o durere mai puternica de spate(am si o scolioza la coloana)...in fine daca Antonia vrea sa fie gemeni si nu rac cine sunt eu sa ma impotrivesc

Katalina bine ai revenit

GEO 36+ cu Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:

Otilia, eu am tras o gramada cu epiziotomia. Apoi daca mai aveam si H cred ca imi luam campii la propriu.
Da' plimbari romantice n-am cu cine ...ca asta' a meu nu vrea sa ma scoata...cica mi-a zis medicul ca e ok colul si mi-am si luat-o in cap ( programasem pe maine o iesire la Ikea...sa vad daca se aproba)

Felicitari pt vestile bune, bune de la eco! Bravo tie mami ascultatoare!

Mai lamureste-ma si pe mine inca o data ca am uitat....
- ai avut colul moale, scurt?
- cat timp stai in pat? sau mai bine spus cat timp nu petreci in pat?

Eu merg luni la dr si am niste emotii de imi vine sa mor, ca poate iar imi da niste vesti de-alea naspa de plang tot drumul.

Acum ma ingrijoreaza si niste dureri jos de tot, mai asa pe la ovare

Merci mult!

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

da..era moale si scurt acum 4 saptamani...nu a stiut insa dr cat de scurt ca la eco n-a putut sa il masoare. am stat in pat 4 saptamani...adica iesit doar la medic. pe timpul zilei nu am stat doar in pat...cam 60% din zi...ca eu pot lucra si in pat....joia trecuta la eco colul era de 3.5 cm. ca tratament imi pun zilnic 3 supozitoare uscosin ( dim, pranz si seara) si i-au no-spa se poate si maxim 6 pe zi...uneori i-au 4 pastile ..alta data doar 2.

am inteles!

si eu iau in jur de 3 nospa/zi, scobutil 3tb/zi, magne B6 2/zi...acum am trecut pe injectabil (nospa+scobutil)/12 ore

si mie mi-a spus dr ca sa iau nospa si scobutil la 6 ore, max 6 tb/zi

Ms mult!

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

[quote]citat din mesajul lui beluistef

Fetelor sunt ffff suparata ...dr. meu a intrat in concediu si va fi pana pe 5 iulie plecat ...deci nici o sansa sa ma mai vada ca poate pana atunci nasc...eu asa sper...

Si ma chemase sapt. viitoare sa vedem cum stam si acum nu stiu ce sa fac, ca nu a lasat pe nimeni in locul lui si tare as vrea sa vad cum este bebe mai ales dupa varicela asta

Pai si ce faci acum???? Cum adica concediu? Si nu te-a lasat pe mana altui doctor?????

32+ Tudor Constantin

AMR -8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Maiii......voi n-ati venit o iarna in Quebec, aici langa Mos Craciun sa vedeti cum va ingheata paru in nas la -35gr

dragaica, fiecare trebuie sa mai adapteze temp camerei la clima tarii... asta e! eu le-am dat referinta de 22-24 gr dupa cum mi-a spus pediatra acum 9 ani in Ro, acum o sa mai cresc cateva gr(24-25) in camera ptr ca diferenta fata de afara e maareee... oricum, fetelor, doar n-aveti de gand sa va scoateti nou-nascutii afara la amiaza ca sa prindeti 35-40!!!

_

34+ AMR 39z Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Bine ai revenit Katalina!

Giorgia, nu mai da cu aspiratorul, nu mai peria covorul, ca parca activitati de genul asta ai avut zilele trecute

Stai si tu mai mult in patut! Macar inca o saptamana

Ai grija de tine!

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

tina, da si eu i-au 2 de magne b6 pe zi si una de tardyferolfol..sau ceva in genul (fier adica)

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput