Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Sunt atat de fericita ca mi-a venit lenjeria pt patut ![]() Vreau sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema ![]() -mi-a dat cineva o reteta de chec alb cu nuca si stafide si nu stiu cum sa masor zaharul si faina (cate 250 g) Nu am cantar de bucatarie si nici masura pt alimente ![]() tina ![]() ![]() AMR 6+ si vine ![]() Doamne ajuta! |
Vrem poze cu lenjeria!
![](icon_smile_big.gif)
Iata ce amgasit despre grame:
- faina: 1 cup = 136 g
- zahar: 1 cup 201 g
unde 1 cup are 250 ml (o cana normala)
Mihaela,
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
AMR 7+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
tina_80 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Nu va sperii, doar eram curioasa. Pe mine ma doare deci coloana, cred ca de la mers pe jos prea mult.. vreo juma de ora si ceva bucatareala. Eu am simtit undele de la sughit in zona buricului. Tare as vrea sa imi dau si eu seama care e capul, funduletul, spatele.. dar nu pot sti si pace.. oricat ma straduiesc sa fiu atenta la miscarile ei. Cele mai puternice lovituri le simt in dreapta sub coaste. Apoi mai simt ceva presiune in dreptul stomacului, intre coaste, spre stern. Dar mai simt ceva miscari mai slabe si sub buric ![]() Cea mai voluminoasa parte e insa in dreapta, parca acolo ar sta bb. |
Si eu simt la fel!
Cele mai puternice lovituri le simmt in dreapta sus, sub coasta(presupun ca acolo sunt picioarele, cu ele loveste mai puternic). Si ceva lovituri mai lente le simt in stanga, prin dreptul buricului.
Simt presiune pe col
Cred ca e in pozitia de start!
Vedem luni la dr
tina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 6+ si vine
![](bebe.gif)
Doamne ajuta!
Florentina_C spune:
Tina nu stiu ce sa te sfatuiesc in privinta masuratului cantitatilor, dar mi-ai facut o pofta de chec... Inital vroiam ca maine sa fac crema de zahar ars, apoi am zis ca mai bine imi dati voi alte retete de prajituri bune si vroiam sa va intreb... acum insa ma gandesc doar la chec...
sunt cam nehotarata, dar ma gandesc eu pana maine... Ce e clar eca maine e zi de bucatareala....
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 29+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
tina_80 spune:
citat din mesajul lui emaaimee am intrat sa va urez mult noroc si sanatate pt voi& bb din burtici! sa cresti mare Andrei Ioan, ai dat startul ![]() si eu sunt mami de iul-aug05 si ma apuca nostalgia cand trec pe la voi. fetita mea va face 5 ani pe 2 iul. parca ieri am fost insarcinata ![]() ![]() nasteri usoare si bb sanatosi ![]() |
Multumim de urari!
![](floare.gif)
La multi ani! Sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!
tina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 6+ si vine
![](bebe.gif)
Doamne ajuta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
emaaimee sa iti traiasca puiul! La multi ani! E domnisoara mare de acum..
Tina eu la reteta de chec/ pandispan pun intotdeauna o cana de zahar si una de faina la 6 oua. Albusurile batute separat cu zaharul, apoi incorporate galbenusurile si faina.
Dar si reteta de la Carmen a iesit bestiala. Foarte pufos pandispanul..
Hmm.. eu cu dulciurile pe caldura asta nu poftesc decat inghetata si salata de fructeee, multe fructeeee
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu
AMR 7+
tina_80 spune:
Multam Michelle!
Aceasta e lenjeria
http://www.bebejunior.ro/index.php/lenjerii-patut-feretti/lenjerie-4-piese-feretti/ballon-quartetto.html
Florentina, poti face un chec si cu fineti ca sa nu te complici prea mult
tina 33+ cu
Tudor Gabriel
AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!
Sheritra spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Sheri, deci mie mi-a dat sa i-au: Azitromicina Sandoz 250 mg - 1 pe zi ( 5 zile) Macmiror Complex - cate un ovul vaginal - (6 zile} Am asteptat sa aduca sotu' medicamentele de la farmacie ca eu de pe reteta nu inteleg scrisul doctoritei. ![]() Ma bag la ![]() Larisa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Danke sun!
Cea mai naspa noapte din viata mea am avut, la 3 noaptea citeam pana la 5, am adormit pana la 6, iar citit.... nu mai pot de burta, pipi din juma in juma de ora, doare, of of!
Shery
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
![](zana.gif)
AMR -3
tina_80 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 emaaimee sa iti traiasca puiul! ![]() Tina eu la reteta de chec/ pandispan pun intotdeauna o cana de zahar si una de faina la 6 oua. Albusurile batute separat cu zaharul, apoi incorporate galbenusurile si faina. Dar si reteta de la Carmen a iesit bestiala. Foarte pufos pandispanul.. Hmm.. eu cu dulciurile pe caldura asta nu poftesc decat inghetata si salata de fructeee, multe fructeeee ************************* Mihaela, ![]() ![]() AMR 7+ |
Am si retetele de la voi dar inca nu le-am incercat. Vreau sa-l fac pe asta cu nuca, stafide, smantana
![](icon_smile_big.gif)
![](pofticios.gif)
tina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 6+ si vine
![](bebe.gif)
Doamne ajuta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giorgia23/giorgia23.jpg)
giorgia23 spune:
Emaaimee multumim de urari
Eu acum pap niste cirese reci ...nu ma mai satur
GEO 36+ cu Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze
Alina2005 spune:
citat din mesajul lui tina_80 Sunt atat de fericita ca mi-a venit lenjeria pt patut ![]() Vreau sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema ![]() -mi-a dat cineva o reteta de chec alb cu nuca si stafide si nu stiu cum sa masor zaharul si faina (cate 250 g) Nu am cantar de bucatarie si nici masura pt alimente ![]() tina ![]() ![]() AMR 6+ si vine ![]() Doamne ajuta! |
neatza! scriu repede ca trebuie sa plec la soacra-mea
![](icon_smile_big.gif)
1 lingura zahar face cam 25 g si una de faina tot cam asa, de fapt,, vreo 20 g. Sper sa-ti fie de folos! Spor la treaba!
Va pup, burtici, ne mai vedem diseara sper.
![](pupic.gif)
Alina,
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Fetita mea