Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

katalina da, mi-a placut filmul, chiar foarte mult. Stiu de review-urile proaste dar chiar mi-a placut filmul, nu ma asteptam.

Denisa ma bucur ca sunteti bine!

brz_ovi ai mai fost la cursuri ieri?

otilia si eu ieri am visat ca iesit bebe direct din burta nu stiu cum.

Am si eu doua intrebari, daca ati putea sa ma lamuriti

Azi m-am trezit cu durere de spate. Inaintea travaliului cum se simte durerea de spate?

Cand sughite bebe unde simtiti voi undele? Eu am tot grija intorsului cu capul in jos

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu

AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Michelle, durerea o simti la sale sa zic asa, in zona rinichilor cum ar veni,in acelasi timp cu contractiile.
Daca simti loviturile micutului in partea de sus a burticii, acolo sunt piciorusele si minutele si capusorul in jos,pregatit de lansare.

Catalina 30+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Michelle, cand sughite il simt in partea dreapta, la nivelul buricului. Nu ne speria cu dureri de spate de dinaintea travaliului...

Cristina 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Michelle, cand sughite il simt in partea dreapta, la nivelul buricului. Nu ne speria cu dureri de spate de dinaintea travaliului...

Cristina 35+ cu

Si eu il simt tot in dreapta, dar mai jos de buric...

Paula, 33+ cu , Raul Codin
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Cucoana mea e calare pe colul meu. Cand sughite am senzatia ca se lanseaza, in plus ii simt poponetul in zona buricului; dupa care o apuca nervii si face cutremur in burtica

36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Sunt atat de fericita ca mi-a venit lenjeria pt patut Imi place la nebunie

Vreau sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema
-mi-a dat cineva o reteta de chec alb cu nuca si stafide si nu stiu cum sa masor zaharul si faina (cate 250 g) Nu am cantar de bucatarie si nici masura pt alimente

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor...savurez si eu o cafea cu lapte sau as spune mai bine lapte cu putina cafea...aseara am facut si eu ca Adriana..m-am trezit sa ma duc la baie si stateam eu pe wc cu ochii inchisi si ma gandeam sa nu ma apuce acum ca mi-e somn tare

Legat de caldura din apartament...noi avem noroc...stam la parter pe nord...e super bine in casa fara sa fie nevoie de AC

Denisa ma bucur ca e totul in regula

GEO 36+ cu Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Nu va sperii, doar eram curioasa. Pe mine ma doare deci coloana, cred ca de la mers pe jos prea mult.. vreo juma de ora si ceva bucatareala.

Eu am simtit undele de la sughit in zona buricului. Tare as vrea sa imi dau si eu seama care e capul, funduletul, spatele.. dar nu pot sti si pace.. oricat ma straduiesc sa fiu atenta la miscarile ei.
Cele mai puternice lovituri le simt in dreapta sub coaste. Apoi mai simt ceva presiune in dreptul stomacului, intre coaste, spre stern.
Dar mai simt ceva miscari mai slabe si sub buric
Cea mai voluminoasa parte e insa in dreapta, parca acolo ar sta bb.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu

AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

am intrat sa va urez mult noroc si sanatate pt voi& bb din burtici!
sa cresti mare Andrei Ioan, ai dat startul
si eu sunt mami de iul-aug05 si ma apuca nostalgia cand trec pe la voi. fetita mea va face 5 ani pe 2 iul. parca ieri am fost insarcinata imi faceti pofta de un bb mic.
nasteri usoare si bb sanatosi

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

la mine bebe sta cu fundu spre dreapta, cu capu jos, gata de lansare si da din picioruse in zona buricului.asa am vazut la eco ca e asezat.in dimineata asta danseaza, da din fund...o iesi petrecaretz ca parintii :).deja dam drumul la nasteri ..am niste emotii de mama-mama..

Laura 33+ cu
AMR 6+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput