Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 17
bumblebee spune:
Mirelus, stiu ca e naspa cu greturile, dar asta e un semn ca sarcina e in evolutie, asa ca, cu greul inainte, dar sunt sigura ca le duci bucuroasa pe toate numai sa-ti syii puiutii in brate
Alina 32+ cu
gargarita
mov_79 spune:
Feteleor ajutati-ma va rog sa fac o lista cu intrebari pt doctor, azi ma duc si stabilim data cezarienei si probabil va fi ultimul eco, ce ar trebui sa il intreb???
35+
bumblebee spune:
In primul rand ce tb sa aduci de acasa. Tipul ansteziei. Nu stiu daca despre spagi poti discuta cu el...
Alina 32+ cu
gargarita
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mov_79 Feteleor ajutati-ma va rog sa fac o lista cu intrebari pt doctor, azi ma duc si stabilim data cezarienei si probabil va fi ultimul eco, ce ar trebui sa il intreb??? 35+ |
Dar la cate saptamani iti face cezariana?
Paula, 33+ cu , Raul Codin
AMR 6 saptamani
carla_2008 spune:
Buna fetelor,
am de recuperat un capitol ca ieri am mers la dr in Debrecen.
Am facut NST,a iesit super bine,m-a controlat pe masa,masurat colul ,2,3 cm si inchis.Dr mi-a spus sa stau cuminte in patut de acum(de parca nu asta am facut toata sarcina 8 luni).Si a zis sa stau linistita,mi-a schimbat Magnerotul pt Beres Magnezium ca e mult mai puternic,mi-a dat sa beau palinca pt contractii.Dr a zis ca de acum se poate intampla oricand marele eveniment dar ca cel mai bine ar fi sa mai stea bebeii macar 2 sapt!A zis ca e ff bine ca stau in spital,ca si la ei gravidele cu gemeni sunt internate de la 31-32 sapt chiar daca nu au probleme.
Mi-am facut bagajul de spital,de fapt mami nu eu,si e 90% gata.
Am deja emotii,dar eu sper ca bebeii sa vina in iulie totusi,macar la 35-36sapt.
Citesc din urma si revin
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
32+ Carla Maria si Cristian Alexandru
AMR -5 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
mov_79 spune:
paula_m, azi aflam data exacta , data trecuta a zis ca daca nu nasc pana in sapt 38 atunci facem sigur in 38 ....sa vedem....eu acum sunt in 35s5z deci nu mai e mult:)
despre spagi nu pot vb cu el, m-am interesat pe la alte mamici
35+
btz_ovi spune:
Hello gagici.Voi mai puteti?Eu ma sufoc de cald ,mi-e rau de acum.Am zis ca fac un pic de ordine si mai strang pe aici insa daca ma ridic din pat ametesc de la caldura asta
35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
bumblebee spune:
Aaa, mov, tu nasti la stat sau la privat? Eu de exemplu trebuie sa vb cu medicul de o rezerva. La spitalul nostru rezervele au 2 paturi si baie si locuri pt bbi si nici nu-s f scumpe, parca pana intr-o suta de ron.
Alina 32+ cu
gargarita
Otiliav spune:
Mov, cam la 39-40 se programeaza prima cezariana. La a doua se face programare mai devreme.
Eu iti sugerez sa-l intrebi de tipul anesteziei si care-s reactiile secundare. Daca spitalul are sange pentru transfuzie in caz ca e prea mare hemoragia uterina, daca ti se fac injectii pentru fluidizarea sangelui (parca tromboflebita se numeste). Si neaparat de teste inainte de operatie, de coagulare, de alergii la medicamente, stiu ei (eu am vazut un caz cand ma externam cu Ana, au adus-o la terapie intensiva si facea spume la gura, roiau medicii pe langa ea si asta am inteles ca se intamplase, nu a tolerat bine anestezia)
Nu stiu de ce faci tu cezariana dar pot fi intrebari legate de motivul operatiei.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra
mov_79 spune:
eu nasc la stat, bune idee cu rezervele , nu m-am gandit , oricum in primele 2 zile voi sta in salonul de langa sala de nasteri, unde stau cele cu cezariana si sunt saloane cu cate 6 paturi
35+