Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata delfinariu!

Rody, Larisa, multam de tratatie

Larisa, ti-ai convins sotul, super, vreau si eu la ikea

Adriana, cum e in casa dupa ce a plecat soacra? Daca nu sunt prea invaziva

Alina 32+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Eu va ofer o a doua si niste bolere si va multumesc de ceai si cafea
Larisa, bafta la cumparaturi. Sunt curioasa cat vor rezista salele tale prin IKEA ca de acolo sunt convinsa ca te ntorci cu ceva cumparaturi.
AdrianaBuc, daca e patut de voiaj si are o salteluta foarte subtire ti-as recomanda sa iei si o salteluta serioasa. Aceea subtire nu e buna pentru spatele lui bb. De fapt poti testa, daca pui bb si se lasa sub greutatea lui nu e ce trebuie, bb nu trebuie sa doarma cu spatele curbat. Cel putin la patutul meu de la Bucuresti asa este, de fapt si la cel de voiaj de aici, e buna de topait pe ea cand sunt peste 7-8 luni. Asa ca am pus o saltea Relaxa peste aceea de 2-3 cm.

Ce mi-e drag cum va agitati cu doctorii vostri. Eu n-am deloc doctor, sunt ca-n Caragiale, eu cu cine votez? , pardon nasc.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

Citat:
citat din mesajul lui aelita

visati de bine,fetelor,si sa se implineasca de bine
sa stiti ca la celelelate odisee,mai aveau fetele vise si se implineau !
pe mine m-au visat si au fost multe coincidente.

30+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Sper sa nu fie chiar asa... eu am visat azinoapte ca nu am putut sa nasc natural si mi-a facut cezariana. Ma uitam la taietura si imi parea rau ca nu vreau sa am nici o taietura pe corp!!!

34+ cu
AMR 4-5 maxim 6 saptamani

Acum ca ai zis mi-am adus aminte ca si eu la primul copil am visat ca mi-a iesit copilul prin burta numai ca era bruneta rau si nu stiam cum sa-i explic sotului

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Fetelor sunt ffff suparata ...dr. meu a intrat in concediu si va fi pana pe 5 iulie plecat ...deci nici o sansa sa ma mai vada ca poate pana atunci nasc...eu asa sper...

Si ma chemase sapt. viitoare sa vedem cum stam si acum nu stiu ce sa fac, ca nu a lasat pe nimeni in locul lui si tare as vrea sa vad cum este bebe mai ales dupa varicela asta

Giorgia capul sus de acum bebe este in termen si daca va hotari sa iasa la lumina, sa dea Domnul sa fie bine. Eu am stat cu dilatare 2, 3 sapt. pana s-a hotarat sa iasa...asa ca nu neaparat ca vei si naste imediat.Hai capul sus....

Elena, 36+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: mai putin de 30 zile

Neata!!
Pe mine medicul m-a trimis la eco Doppler. Incearca sa vb cu el la telefon si sa-l rogi sa-ti dea trimitere (macar un coleg de-al lui) pentru o astfel de eco.Astia parca nu-s oameni...macar te anunta cu 2 sapt inainte ca pleaca...ce nemernic.:((uite o si sper sa rezolvi..curaj

Laura 33+ cu
AMR 7+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Buna dimineata si de la o albinutza!
...neharnicuta, caruia ii vine sa se intinda pe jos si sa doarma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

bumblebee, e asa de liniste si pace, si parca suntem mai apropiati! Mai incearca ea sa intepe la telefon, dar ne-am imunizat.

Otiliav, are cam 2 cm grosime. Patulul e de lemn si sub "paturica" e placaj. Nu prea are unde sa se lase. O sa ne gandim daca luam acum salteluta.

36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Ms fetelor pt incurajari....mie cam de ieri mi se intareste burtica f.des iar aseara am avut o durere mai puternica de spate(am si o scolioza la coloana)...in fine daca Antonia vrea sa fie gemeni si nu rac cine sunt eu sa ma impotrivesc

Katalina bine ai revenit

GEO 36+ cu Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze

Tinem pumnii sa fie bine.Important e sa fie buburuza sanatoasa.

Laura 33+ cu
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salutare! Maya, cum mai esti?

M-am saturat de caldura... Azi merg si eu la noul dr, sper sa fie bine... Apoi un pic de shoping, macar 2 rochite lungi si largi, ca nu mai am ce imbraca... Azi merg la dr cu colanti si o bluza cam pana la buci...De mi se vad toate cele... Asta este, candva era mai lunga, dar acum se muleaza pe burtoi. Abia astept sa imi iau haine care sa ma cuprinda. Apoi ne tratam cu un KFC, abia astept...

Mycya, n-ai ajuns acasa? Sau esti cu mutatul si nu ai net?

Cristina 34+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

nela multumim
acum taiem si ni unul rosu si sunteti invitatele mele

azi mi a fost mai bine dar nu ma misc din pat
mi e frica

Te felicit pentru cele doua inimioare si iti doresc din suflet sa ajumgi la final cu bine sa iti tii puisorii in brate ca tare meriti dupa cate ai patimit.....Acum esti in concediu?...Incearca sa te protejezi cat mai mult in primele 12 saptamani...Eu am stat in concediu pana am trecut de primul trimestru sa stiu sigur ca e bine...Multi pentru toti trei

32+ Tudor Constantin

AMR -8

multumesc frumos
stau in pat mai tot timpul
de o saptamana m am simtit tare rau, greturi, ameteli, varsaturi
azi a fost un pic mai bine

OOOFF!!
o sa fie bine , o sa vezi, acum e mai greu, pana pe la 12 saptamani...si o sa fie asa frumos cand o sa-ti tii puii in brate :*

Laura 33+ cu
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

si eu am pb asta cu AC si bb..la noi dc nu merge, e chiar jale jale..ce 27 de grade..aia e super bine..la noi trece de 30

noroc ca avem mai multe camere, insa AC e montat doar in living..sa vedem poate mai punem unul in dormitor.

Paula cu Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica

Si la noi e super cald :((.aseara aveam 29gr in camera..

Laura 33+ cu
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput