Problema lui: sexul; problema mea: familia

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

mai in gluma, mai in serios, cred ca am gasit solutia ideala in acest moment pentru sotul lui ameli : femeia-gonflabila ! nu e niciodata insarcinata, obosita, nu o doare capul, nu refuza nimic, accepta orice pozitie, samd. cel mult se poate sparge, dar probabil vine si cu kit de reparatii inclus

nu va suparati pe mine, am vrut doar sa va mai descretesc fruntile un pic, m-a enervat destul omuletul acesta (sotul lui ameli) pe ziua de azi...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

"cel mult se poate sparge, dar probabil vine si cu kit de reparatii inclus"

... adica EXPLODEAZA, vrei sa spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sad_ameli spune:

dov, nu faceam comparatii, ci ma gandeam cum de unii is intelegatori cu nevestele lor, sau oare ei chiar nu au chef decat o data pe luna? hai sa fim seriosi!

ishulina, cand ziceam de pastile, glumeam! (vezi semnul de dupa intrebarea mea ":P"). Legat de discutia cu ginecologul, sotul stie foarte bine ce se intampla cu femeia in timpul sarcinii si pe perioada alaptarii, stie ca imi scade apetitul si sunt mult mai obosita. Deci as intreba degeaba..

Luna1, cu ce crezi ca m-ar fi ajutat sa-mi cunosc partenerul sexual inainte de casatorie? Am spus ca problemele au inceput dupa nastere si pe perioada celei de-a doua sarcini. Sau ar fi trebuit sa fac si un copil inainte sa ma casatoresc?! sa vad cum ne potrivim la pat? hai sa fim seriosi! Ne potrivim foarte bine la pat..daca vrem amandoi!

CorinaDani, zicea si el ca ar trebui sa-si ia ceva pastile sa nu aibe asa des chef :P
Asista la consultatii pt. ca asa am vrut eu, sa fie prezent la fiecare ecograf daca se poate, sa vada si el cm se dezvolta bebe.
Ziceai sa vb cu medicul sa-i cer sa-mi dea in scris ce doresc eu..ei bine, as ar insemna sa il mint si nu vreau sa ajungem sa ne mintim unul pe altul..Nu-s destule problemele care le avem? Sa mai si aduc samburele minciunii in familie?
legat de ce ai spus tu de abuz si viol marital, nu cred ca e cazul la mine, pt. ca nu i-am permis niciodata sa faca ceva ce nu vreau eu..O singura data s-a intamplat sa nu am nici un chef, eram aproape adormita si cred ca eram si suparata pe el, dar el a vrut neaparat si eu am stat ca o stana, n-am simtit nici o placere dar nici nu m-a fortat..Dupa episodul asta s-a simtit foarte prost si mi-a zis ca decat asa, mai bine merge si-si rezolva problema la baie..

alexa_m, ma folosesc de auutosugestie tot mai des si asa o mai scoatem la liman.
Daca scriu ca-s epuizata spuneti ca exagerez si fac pe victima; daca zic ca n-am chef, spuneti ca sa-mi fac si sa nu fiu egoista..

Luna1, i-am explicat de mai multe ori ca felul cum ma abordeaza ma face sa ma simt folosita si rezultatul e lipsa dorintei mele. I-am spus sa shimbe atitudinea si sa puna acceptul si pe dorinta mea, sa incerce sa ma faca sa cred ca face ceva pt. mine si nu ca trebuie sa fac eu ceva pt. el..
Nu ii face placere daca vede ca mie nu-mi face placere; faza e ca odata inceput actul, ma stradui sa ma concentrez si sa-mi placa si mie..dar nu e ca mai demult..cand nu trebuia sa ma concentrez sa-mi placa, ci era ceva de la sine..cateodata ma multumesc si numai sa il vad pe el fericit, daca eu nu reusesc sa ma bucur deplin..

M-a intrebat una din voi ce face daca il refuz..ei bine, nu o sa am zile usoare cu el, o sa imi bage de vina la tot ce gaseste, si cum nu sunt perfecta, ar gasi motive.. s-ar bosumfa si ar fi nervos, n-ar mai avea rabdare cu mine si fetita si s-ar inchide in el..mi-ar arunca in fata ca il chinui si nu il inteleg prin ce trece..

Luna, nu mi-e frica sa explodeze, ci mi-e frica de frustrarile care le acumuleaza si de ispitele care-l pandesc la orice colt. Nu-i un barbat urat si nu as vrea sa le dau prilej slabiciunilor.. Exact cum o femeie care are un sot indiferent si distant cu ea, poate sa caute "sprijin" in bratele altuia, la fel si un barbat nesatisfacut e mai vulnerabil la avansurile unei femei mai tupeiste si mai aranjata.
La faza cu masturbarea :P a patit saracul o faza nasoala cu mine cand l-am tinut pe tusa cam o saptamana si intr-o seara a inteles el ca "nici azi" si a rezolvat problema la baie..No, faza a fost ca mie mi-a venit ideea sa-i "alin durerea" si l-am chemat in dormitor..ca sa raman surprinsa cand mi-a zis ca prefera sa stea sa lucreze. Normal ca mi-a venit in minte ca si-o fi rezolvat singur problema si l-am intrebat :)) nu cred ca i-a mai fost vreodata mai jena ca atunci cand mi-a zis ca da. Deci de atunci, nu cred ca a mai apelat la metoda asta, desi va spun sincer ca uneori as prefera sa-si rezolve singur problema..
Stiti ce am citit undeva? Ca prin faptul ca faci dragoste cu el, ii marturisesti ca-l iubesti si-i dovedesti ca este un barbat capabil si vrednic de iubirea si de increderea ta..Si cica degeaba ii spui ca-l iubesti, pt. ca dovada ce-a mai mare a iubirii tale e sa faci dragoste cu el..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ameli cunoasterea partenerului inainte poate te-ar fi putut ajuta sa afli cat de des isi doreste el sa faca dragoste. Ma bucur ca va potriviti sexual, insa chiar tu spui, numai cand vreti amandoi.

E normal sa-ti scada libidoul in sarcina, nu numai hormonal ci si datorita oboselii.

Imi pare rau ca sotul tau nu poate intelege asta.

Mai cred si ca tu nu poti trai cu securea deasupra capului ca poate merge dupa alte femei pentru ca tu nu poti face dragoste de cate ori vrea el. Nu-i normal. Discutati, gasiti solutii. Incearca sa il rogi sa te ajute in casa pentru ca tu sa poti avea chef de nebuneli.

Stiu ca suna aiurea, dar ati incercat sa faceti dragoste fara penetrare?

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ameli, e perfect normal sa nu mai simti dorinta o lunga perioada de timp, daca ai problemele pe care ni le-ai scris.

e total anormal ce face sotul tau cu tine, te foloseste pentru sex, te constrange psihic sa accepti ceva care tie nu-ti face placere, te fortezi sa incerci sa simti ceva in timpul actului sexual, ce vrei sa-ti spunem mai mult ? o sa ajungi frigida daca vei continua sa accepti contactul sexual doar ca sa nu-l "chinui" pe stimabilul sot...bun, si cat vei mai putea sa continui asa ? maxim 1-2 luni, pentru ca burtica se mareste si exista riscul de a-ti pune sarcina in pericol...

creierul uman e mult mai complex decat ne putem noi imagina sau realiza, subconstientul actioneaza de multe ori fara sa de dam seama foarte bine, ti se va intipari usor-usor repulsia fata de sex...

discuta cu el, eventual intreaba-l deschis urmatorul lucru : daca fetita voastra ar fi mare, casatorita, in aceeasi situatie ca tine, el ce-ar simti si cum ar reactiona daca ar afla ca fetita lui face sex din obligatie ? crezi ca lui, ca parinte, i-ar pica bine asa ceva ? de ce nu incearca sa se puna un minut in locul tau, sa inteleaga si sa accepte ca acum libidoul tau este zero ? de ce nu poate sa se autosugestioneze, sa nu se mai gandeasca atata la sex, cum sa faca sa te prinda, doar ca sa-si satisfaca o nevoie exagerata ? ce anume il determina sa fie mereu "in calduri" si sa gandeasca cu capul "din pantaloni", nu cu cel dintre umeri? scuze pentru exprimare, dar...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai, eu am avut o sarcina grea, cu repaos la pat din luna 6, si tot am gasit solutii de a fi multumiti amindoi, chit ca nu aveam voie sa facem sex. Acu, nu cred ca trebuie sa intru in detalii, ca sinteti fete mari si intelegeti voi. E adevarat ca faceam asta pentru ca ne doream amindoi si simteam nevoia de a ne fi aproape SI asa.
Cit despre faza cu violul marital...mie mi se pare ca in prezent se ajunge la niste exagerari. era si topicul deschis de marius mai demult: daca el are chef si pe ea o doare capul dar "lasa de la ea" ca sa-si "satisfaca" sotul, e viol marital; daca ea are chef si el nu e disponibil la comanda, n-o mai iubeste, are pe alta, nu-l mai atrage sau are o problema psihica.
Nu-s lucrurile chiar asa in alb si negru, parerea mea. Nu stiu cum e la altele, uneori nici eu nu am chef, la modul ca daca ar fi dupa mine nu as initia jocuri erotice in momentul respectiv, dar "cheful vine mincind", si nu mi s-a intimplat sa ne apucam de "treaba" si sa nu-mi placa...adica ok, preludiu mai scurt, fara "acrobatii"...da'bine tot era.
Mie imi atrage atentia mai mult faptul ca ea spune ca ar vrea sa nu se mai simta folosita, deci pina la urma, poate problema nu e legata de libido-ul redus de sarcina...sau nu e numai asta. Poate evroba si despre alt gen de inhibitie...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

AMELI buna dimineata,

am citit cateva pagini dar nu mai am timp si sincer rabdare. Te inteleg foarte bine ceea ce scrii. Unele fete ti-au dat sfaturi bune, altele reprosuri(de parca tu asta cautai aici ...dar ma rog..). Rufus chiar mi-a placut ce ti-a scris.
Eu ti-as povesti si situatia mea, dar nu iti mai innebunesc capul si cu ale mele. Atat iti pot spune: IA-TI O FEMEIE IN CASA!!! E mana de aur!! Crede-ma ce-ti spun. Cand am ramas gravida cu Mattia, Alessio primul meu copil avea 7 luni. Deci micccc tare. Din experienta iti spun este enorm, enormmmm de greu sa ai grija de copil mic abia nascut, de copil maricel sa nu fie gelos sa nu il ignori, de casa, de facut mancare, si pe deasupra sa mai ai grija si de sot!!!!!! O iei razna!!! Cat ati scris voi fetelor, ca ar trebui sa se puna in locul sotului............dar sotul se pune in locul ei???!eu nu cred. Mergand la munca TE RELAXEZI!!! Si nu ma puteti contrazice ptr ca e asa. Sotul nu va putea in pururi sa duca (,) cat duce sotia. Deci, AMELI in primul si-n primul rand i-ati o femeie ca sa iti faca treburile casei! Urgent. Tu, nemaiavand pe cap grija curateniei, nu iti ramane decat sa ai grija de mancare, copil si sot. Mancarea, o poti rezolva seara, cu o zi inainte, atunci cand fetita doarme. Asa tu ptr a doua zi ai mancarea facuta. La pranz cand fetita doarme, tu trebuie neaparat sa dormi si tu o ora ptr a capata forte noi si buna dispozitie. Poti face mancare ptr 2 zile. Asa faci mancare o data la 2 zile. si in seara cand nu trebuie sa faci de mancare, te ocupi de tine si sot. ar trebuie neaparat sa fii odihnita si sa alungi din cap orice alte griji. curatenia e facuta, mancare ptr maine este, fetita doarme, deci nu-ti ramane decat sa umpli o cada cu apa calda, nu prea calda ca moleseste , aprinde asa vreo 2 lumanarele parfumate. Daca gasesti de lacramioare e superrrr. Cu putina spuma. O baie , un masaj pe spate....si de acolo stii tu ce urmeaza. Dar cand incepi aceasta seara minunata, nu te gandi sub nici o forma ca esti gravida, ca esti obosita, ca nu ai chef. Stii cum se zice: mancand iti vine foame! Deci....
Pe urma, in dupa amiezile cand nu ai chef sa dormi atat timp cat fetita doarme fa ceva ptr tine. Penseaza-te, fa-ti manicura, citeste, uitat-te la Tv la emisiuni care iti plac, RELAXEAZA-TE. stand in casa cu fetita, e multtttttt mai rau decat sa iesi vreo juma d eora chiar si in jurul casei. Noi adoram sa ne jucam in iarba si pamant. Totdeauna l-am lasat pe Alessio sa faca acest lucru. Cand termina, il stergeam pe maini si mergeam acasa. Stii ce interesant e ptr copii acea gramjoara de nisip de pe trotuar sau de prin parcuri?? Deci nu mai am timp sa recitesc, dar gandeste-te la acets lucru.
1. iti iei fata in casa ai scapat de o grija.care in starea ta....conteaza enorm de mult sa nu te epuizezi prea mult.
2.fa-ti un plan de organizare.incearca sa te organnizezi prin a face mancare cu 2 zile inainte asa ai o zi la dispozitie sa faci ce vrei si asa sa te ocupi si de sotul "infocat".
3.mergi cu fetita orisiunde nu neaparat in ditamai parcurile sau gradini.
4.incearca sa te ocupi de tine si sa "te iubesti " mai mult. (iti spun ca dupa ce vei naste si dupa cateva luni vei gandi altfel.eu trecand prin aceste sarcini si eu gandeam la fel, deci te inteleg prefect)
5.nu pleca cu gandul ca nu am chef!adu-ti aminte: mancand iti vine foamea!

Nu mai stiu ce as fi vrut sa scriu...scriu in graba ca tre' sa pregatesc micul dejun ptr "3 strengari": Alessio, Mattia ...si sotul bineinteles .
Oricum trebuie sa iei situatia in piept ca daca continui asa o pierzi de sub control. La venirea celu de-al doilea copil va fi un haos total in viata ta si daca nu stii sa te organizezi va fi pasul spre nenorocire. Eu iti stau la dispozitie cu orisice sfaturi. Intreaba-ma si te ajut. Eu am gresit mult si de asta acum daca as trece din nou prin ce-am trecut as corecta o multime de greseli.
Eu am avut norocul ca alin,sotul, m-a inteles intotdeauna. Sex??? Ahahaa luni buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nu am stiut si nu a stiut ce-i ala. Deci el m-a inteles din acest punct de vedere.

Si-nca ceva ca: cineva ti-a scri sa-i scri....nu mai stiu cine...fa-o! eu asa faceam. Ii scriam la e-mail-uri!!!!!!!si ii scriam tot ce aveam pe suflet . si functiona ca adoua zi venea acasa cu flori!

Te pup , sarcina usoara si pana la termen si nu uita: ia-ti femeie in casa ptr ca e foarte vitala, asa vei reusi sa te ocupi de restul fara sa fii strasata. ce vei avea ? ai alfat deja?? pupici!! scrie-mi PM daca ai nevoie !!! sanatate!!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

" Stiti ce am citit undeva? Ca prin faptul ca faci dragoste cu el, ii marturisesti ca-l iubesti si-i dovedesti ca este un barbat capabil si vrednic de iubirea si de increderea ta..Si cica degeaba ii spui ca-l iubesti, pt. ca dovada ce-a mai mare a iubirii tale e sa faci dragoste cu el.."

Te-am citat ca sa completez ca respingandu-ti sotul, nu doar ca-i refuzi dragostea dar ii negi barbatia, adica el nu-i destul de bun... Barbatii nu prea gandesc in nuante cand e vorba de aspectul asta, mai ales daca-s respinsi in mod repetat. Ei inteleg "ma respinge" punct! Nu "ma respinge acum" sau "ma respinge pentru ca", chiar daca le explici, rational ar intelege, emotional tot in ideea de respingere se blocheaza.
Te-as intreba, daca nu acum, cand? Sarcina inainteaza, iti va fi si mai greu, vei fi si mai obosita, apoi vei naste, vei alapta, iar oboseala, nopti nedormite, solicitari crescute cu doi copii mici...

Inca un aspect important, cred eu. Alegand sa-ti pastrezi virginitatea pana dupa casatorie, automat s-a creat o amanare/negare a nevoii TALE de a face sex (poate zilnic, poate la 2-3 zile), situatie devenita obisnuinta pentru tine si astfel s-a transferat acest aspect in ideea de familie si de conceptie a copiilor. Acum, cand ai deja un copilas si inca unul pe drum, cumva esenta a fost atinsa si poate in subconstientul tau a aparut un blocaj, cum ca de ce ai mai continua...

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput