FIV Dr. ALBU DRAGOS 5

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

maine fac si ultima investigatie care imi poate influenta fiv-ul: laparoscopia. Mi-e putintel teama, dar nu stiu de ce, ca oricum nu voi simti nimic.

Adi, merci de incurajari, succes si tie vineri.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

Draga Anda multumesc pentru raspunsuri si incurajari. Multa bafta si tie! Din cate am citit urmeaza sa faci ET cu embrioni congelati. Cati embrioni ai avut in total, cat ai transferat prima data si cati ti-au mai ramas?
In ceea ce priveste progesteronul sper ca l-ai recoltat la 7 zile de la ovulatie si nu in ziua 21 asa cum recomanda in general doctorii, mie cel putin asa imi recomandau. Pentru ca daca ai ovulatie tarzie, asa cum ai tu, progesteronul o sa iasa vesnic mic.
Cat Arefam ai primit de spui ca a fost putin?
Va pup! Multa bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

anda si eu ma lupt cu un PRG cam micutz...da ii dam noi de cap pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Redramy eu am un singur ovaras si am obtinut 7 ovocite si am obtinut 7 embrionasi de foarte buna calitate A10 si A8, unul singur a fost A5, fara fragmentatii.Am transferat 2 si restul am congelat. Insa nu a fost sa fie...
Progesteronul l-am facut dupa ovulatie...Am luat Arefam de 200 sau 250 nu mai stiu exact cate 3 pe zi...insa eu crd ca nu l am asimilat, deoarece temperatura era scazuta.
Sami tie ce ti s a dat la Fiv pt progesteron scazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

Ovitrele in ziua ET...si 6 Utrogestan pe zi...insa la urmatorul Fiv nu-l mai las pe dr fara sa-mi dea PRG injectabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Aristica,bafta maine la operatie
Nu trebuie sa fii stresata,operatia este usoara,va fii mai greu dupa ce trece anestezicul,insa doctorasul stie ce face....asa ca mult curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

help...vreau un sfat
.sunt disperata..imi vine sa plang dar sunt la munca si nu pot

a reusit vreuna din voi cu un FSH de 11,4???????????????
mai am vreo sansa

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,se pare ca sunt si eu mutanta,dublu mutanta.In urma analizelor pe care le-am facut mi-a iesit Mutatia C677T genotip heterozigot si mutatia A1298C genotip heterozigot,iar homocisteina este de 5,2 valorile de referinta fiind intre 5 si 12.Trebuie sa vb cu doctorasul insa din cate am citit pe net nu sunt asa de periculoase aceste mutatii.Voi ce parere aveti,va rog cine s-a mai lovit de asa ceva?
Va multumesc sitoate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Lumi si eu o am pe cea cu 677 dar nu este nimic grav. Iau complex de B-uri si aspirin cardiac(asta mi-a dat doctorul) si mi-au mai zis si fetele de pe aici sa stau linistita. Pentru cealalta mutatie nu stiu ce sa zic, dar vorbeste mai intai cu doftorasul sa te linistesti.
Cu cat ne analizam mai mult cu atat aflam cat de "defecte" suntem... io mereu imi spun ca incep sa-mi ies din garantie dar ma duc imediat la service si mai schimb o placuta, un filtru :))

Pup si sa fie bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

buna fetelor...am o intrebare la voi....unde se pot face analize genetice?va rog mult am o prietena care vrea sa infieze un copilas si vrea sa -i fac mamei copilului.....undeva unde sa se lucreze si bine VA ROGGGGGGGMULTUMESC

Mergi la inceput