Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 8
bebelu86 spune:
Ariana stai linistita
sunte femei care nu au nici un simptom.
altele care le este rau de cand afla ca sunt inarcinate
altele incep pe la 7-8 sapt.
deci nu te speria k nu ai greturi, ameteli, sani durerosi, etc.
nu toate femeile sunt la fel.

stai fara grija
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 10+
cor-cora spune:
Buna burtici,
va doresc sarcini usoare si la termen!
Bebelu 86- Totul o sa fie bine.Daca marti afli ca va trebui sa faci si testul de aviditate ,ai sa vezi ca rezultatul va indica ca ai contactat virusul acum cel putzin 3-4 luni.Aminteste-ti cand ai avut ultima data simptome de gripa,raceala.
Am o prietena care in urma cu trei ani a dat nastere unui baietel sanatos si frumos ,in ciuda faptului ca asemeni tie ,a aflat ca are cmv.Testul de aviditate a confirmat o infectie recenta.A facut amniocenteza si au existat dr care i-au sugerat intreruperea sarcinii.Apoi a facut a doua amniocenteza al carei rezultat a fost bun si a decis sa pastreze sarcina.Copilul este bine ,sanatos si pe 21 luna aceasta implineste 3 ani.
Asa ca sunt convinsa ca nu-ti vei pierde speranta (in asta consta reusita) si vei aduce pe lume pe 31 decembrie un copil sanatos si superb!
lcazangiu spune:
Bine v-am gasit mamici, v-am cautat ceva:)
Nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum, dar acum chiar am un motiv: ieri am vazut cele doua liniute, din nou, dupa aproape 2 ani de la prima nastere. Cand aveti timp sa ma adaugati si pe mine la listuta:
Lorena 06.04.1979 cu David-Andrei 24.06.2008, UM 03.05.2010 si DPN 07.02.2011.
Ariana pot sa-ti spun ca la prima si se pare ca si la a doua nu am avut greturi si tot timpul ma intrebam si eu daca bb-ul e bine, asa ca fii optimista si fericita.
Pe 29 ma duc si eu la Buc la cotrol, sper sa-i aud inimioara sa-mi confirme ca totul e bine, e bine ca imi ocupa David tot timpul caci altfel...acum doarme:).
Ma gandesc ca o sa fie naspa la munca...nici nu ma intorc bine si apoi plec:) sincer este o sarcina neplanificata...de aceea voi sunteti primele care afla, inafara de sotul meu evident:) o sa anunt dupa cele 14sapt.
Lori mami pt David-Andrei si 
mamutz spune:
Am si eu o intrebare.
M-am trezit de dimineata cu o scurgere, f putina gelatinoasa si galbuie. Si dupa cateva ore inca o pata galbena. acum numai este nimic si nu ramane nimic nici pe deget cand pun ovulele cu utrogestan nici pe hartie la baie. Oricum merg la dr la 4.30
A mia patit cineva, ce poate fi oare?
10+
Angie844 spune:
Multumim pentru ca ne-ati primit printre voi.
Vrem si noi pe lista cu Buburuze de februarie.
UM: 05.05.2010, DPN: 08.02. 2011 + Sarah Aimée(06.09.2008).
Astept si eu cu nerabdare sa merg la echo cat mai curand sa vad daca totul pare in regula dar abia dupa 8 sapt ma primeste dr. meu.
As vrea sa intreb fetele ce sentimente au relativ la sarcina, acum la inceput. Eu cred ca nu prea constientizez (poate e prea devreme sau poate toate gandurile mele sunt doar la fetita) si nu pot spune ca simt un atasament special.
Voi cum va simtiti?
Mamica de Sarah-Aimée si
5s
dangabriela spune:
Fetelor eu sunt bulversata! Vin de la medicul meu ginecolog si sunt un pic dezamagita! In primul rand m-a suparat atitudinea ei cand a aflat ca mi-a iesit ureaplasma si ca sunt insarcinata! Dar nu mi-a dat nimic pt asta.Apoi desi aveam eco facuta ieri la medlife, a vrut sa fie sigura si mi-a facut si ea alta eco, sa se convinga ca ii bate inimioara!
Despre Laiden m-a intrebat daca am fost la hematologie pt analize, dar nici nu prea s-a uitat pe ele, i-am spus eu ca mi-au iesit bine D-dimerii.Mi-a dat in continuare Aspenter.
Ce m-a nedumerit a fost ca mi-a prescris utrogestan 200mg, de 3 ori pe zi dar pe cale orala , desi in prospect zice ca pt sustinerea sarcinii se administreaza vaginal si in plus ca nu e recomandat in caz de tromboflebita.Mai mi-a spus ca , chiar daca imi provoaca ameteli, greturi sa le i-au in continuare asa, oral. As vrea sa stiu daca voi luati asa ceva si in ce mod!! ( Imi vine sa schimb dr, pt ca am plecat de acolo deprimata si nu la asta ma asteptam)!!
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 7 +
bebelu86 spune:
gabriela, parerea mea: schimba medicu
in primu rand utrogestanu se ia numai vaginal
numai in cazuri exceptionale iti da oral.
asta in cazu in care nu ai alt inlocuitor.
in al doilea rand trebuia sa-ti dea antibiotic din cate stiu pt microplasma.
daca nu ..un tratament oricum.
eu zic sa inerci si in alta parte.
daca ai facut si ieri eco si a zis k e ok..nu te speria.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 10+
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lili_g Mirela sSa ma ierti ca am intrat asa de tarziu sa-ti raspund. |
merci frumos
dangabriela spune:
Un alt medic la care am fost inainte pt ca dr mea era in concediu a zis ca pt ureaplasma ( nu micoplasma)o sa-mi dea tratament dar dupa saptamana 14, ca acum e periculos pt bebe. Dar dr mea nici macar asta nu mi-a zis, sa ma linisteasca un pic, doar a strambat din nas, si nu a comentat !
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 7 +
bebelu86 spune:
da se da un tratament din al doilea trimestru
sa nu afecteze pe bb
scuze k am incurcat.
poate iti zice data viitoare
dar dc vrei sa fi linistita k e totu ok, mai du-te si la alt medic
mai afla o p[arere
Albumele noastre
bb 10+