Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
LunaNoua spune:
Gabriela, in dr tau trebuie sa ai cea mai mare incredere. Daca iti creeaza suspiciuni sau discomfort, ori nu esti multumita cum esti tratata, SCHIMBI medicul. (mai ales ca e femeie
Eu am numai dezamagiri fata de ginecologi femei. Nu pot sa imi dau seama cum se poate intampla ca medicii ginecologi barbati sa fie extraordinari, fata de colegele lor femei, care .... noh .. ma abtin sa zic ceva urat
. De parca nu ar face aceeasi scoala, si de parca nu ar avea acces la aceeasi aparatura, informatii, etc... )
burticutza de 8 saptamani si ceva
made in Brasov
bebelu86 spune:
da LUNA
sa sti k ma gandeam si eu la un mom dat
am fost la 2 femei medici gineco,
si s-au purtat groaznic.
oare de ce se poarta asa?
k doar sunt femei ca si noi
si stiu si ele ce inseamna sa treci prin dureri sau probl.
de la un barbat care habar nu are mai inteleg sa zica ceva..
dar de la o femeie???/ 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 10+
dangabriela spune:
Da, aveti dreptate referitor la dr femei. Si eu pana acum am mai fost la ginecologi barbati si s-au purtat super ok. Inclusiv dr la care am fost cand ea era in concediu, m-a linistit enorm, m-a vazut ca eram speriata de ureaplasma aia si tot imi spunea sa ma bucur ca sunt insarcinata ca totul va fi ok.Doctora la care merg acum e o tipa cu experienta , destul de ocupata si mi-a fost recomndata de o colega, care a nascut cu ea 2 copii si a fost ok dar ea nu a avut problemele mele ( Laiden sau ureaplasma).
Nu stiu daca sunt off-topic dar ce ar fi sa spunem fiecare la ce dr mergem si la ce clinica/spital.
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 7 +
LunaNoua spune:
Eu inca nu am fost la medic
Parca vad ca imi tranteste o surpriza de nu pot sa o duc. Am mari emotii.
Am programare abia pe 23. Voi fi in s10+ atunci. Sunt programata la dr. Ionel, si probabil voi naste la clinica Eva, Brasov.
Eu sunt azi in prima zi de tratament homeopatic pentru tensiune, inca nu am luat toate remediile pe ziua de azi ... dar ... pot sa spun clar ca se vede maaaare imbunatatire. Sunt atat de fericita. Azi nu am avut palpitatii deloc, nici stari de oboseala, nici picioare umflate.
Poate chiar da Domnul si trece sarcina fara probleme !!!
Bebelu, imi pare rau de analizele proaste. Cu toate acestea, iti recomand sa nu disperi si sa crezi cu tarie ca minuni se intampla in fiecare zi, si ca bebelul tau va fi sanatos tun ! Optimismul acesta este cea mai buna unealta pentru un copilas perfect ! 
Eu am o carte de capatai in ceea ce priveste conceptia, sarcina si cresterea copilului: "Aivanhov - O educatie care incepe inainte de nastere". Cine este doritor sa o citeasca, imi poate scrie PM cu adresa de email.
burticutza de 8 saptamani si ceva
made in Brasov
bebelu86 spune:
gabriela eu de ex merg la elias la dr rotaru octavian
e super medic.
eu am scris pe prima pag la mine numele medicului.
cine vrea sa dea numele doc, il trec cu placere
Luna as vrea si eu dc o ai in word sau pdf.
mailu e la fel k id de aici nuami k adaugi @yahoo.com 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 10+
ROXANA_82_CT spune:
Buna burtici! Imi era dor de voi. Am fost intr-o deplasare si nu am putut sa ma conversez cu voi. Bebele, m-a ajutat, a fost cuminte cat am fost plecata, nu am simtit ca sunt insarcinata, dar cum am ajuns acasa ... iar am avut senzatia de rau, tusea de dimineeata urmata de voma. off, cred ca ii place la plimbare.
bebelu86, m-ai pus pe ganduri. imi pare rau ca au iesit urat analizele, am incredere ca Dumnezeu o sa te ajute sa fie bine. sunt cu sufletul alaturi de tine!
6+
mada23 spune:
Bebelu...
imi pare rau ce aud, ma rog sa fie o greseala, iar daca nu e te rog sa mai ceri o parere, nu te grabi sa-l dai afara, mare e DD si face minuni, un dr care incearca orice pt bb e tutunaru, nu costa mult o alta parere.Ne rugam pt voi
noi suntem bine aseara am vazut minune mica la eco cu piciosuse , manute si tot ce-i trebuie, a crescut mai mare cu 4 zile, speram sa fie bine pana la final sa tinem bebe sanatos in brate.
dupa 8s greturile m-au mai lasat, mai vomit doar seara putin, asa de control.
Nu mai stiu cine intreba de remedii pt greata ceaiul de ghimbir ar fi, am incercat cateva zile dar...m-am puturosit ![]()
pupici la burtoase
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada23 Bebelu... imi pare rau ce aud, ma rog sa fie o greseala, iar daca nu e te rog sa mai ceri o parere, nu te grabi sa-l dai afara, mare e DD si face minuni, un dr care incearca orice pt bb e tutunaru, nu costa mult o alta parere.Ne rugam pt voi![]() noi suntem bine aseara am vazut minune mica la eco cu piciosuse , manute si tot ce-i trebuie, a crescut mai mare cu 4 zile, speram sa fie bine pana la final sa tinem bebe sanatos in brate. dupa 8s greturile m-au mai lasat, mai vomit doar seara putin, asa de control. Nu mai stiu cine intreba de remedii pt greata ceaiul de ghimbir ar fi, am incercat cateva zile dar...m-am puturosit pupici la burtoase ![]() ************************************************* Madutz sufletul meu ![]() iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> "I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile." endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota |
eu intrebam
bv pt puiut
si noi am fost la eco azi, bebei sunt ok
inaioana spune:
Eu merg la Tutunaru dar nu stiu inca daca o sa nasc la Elias sau la clinica Isis din Constanta cu Zaher. Am sa ma duc luna viitoare sa vorbesc si cu Zaher, am sa ma sfatuiesc si cu Tutu, sa vedem ce zice. Pentru ca as vrea sa incerc nastere in apa acolo, dar inca nu sunt totalmente hotarata.
Bebelu, relaxeaza-te, eu sunt sigura ca o sa fie totul ok. Ai vazut si pe topicul recomandat de Ioana. Si daca medicii au alta parere, te rog vorbeste si cu Tutunaru inainte de a lua o decizie.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
mada23 spune:
Mire... ma bucur ca sunt bine bebeii tai
Inainoana... avem acelasi doctor
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota