Bazar Umanitar * 25
Raspunsuri - Pagina 28
Dodo-pui spune:
actualizez si licitatia de pe 12.06 de la 7:18min
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sweetyana licitez si R 321 si R324 |
actualizez
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Patutz Chicco
PS:Gata si saltelutza"herlag" ce e f utila cand este inlaturat etajul intermediar...aceasta saltelutza are husa detasabila ce se poate spala...si ceva lenjerii de patuz
Dumnezeu imposibilul!
novus spune:
Carminabulina, oare merge costumul de baie http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/D912Luni#5481035434486174530 pt o fetita de 1 an dar mai plinuta adica de vreo 12 kg ?
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
crialex06 spune:
Buna!
Licitez J206 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/JJucarii#5482287571336190450 -10 lei
J207 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/JJucarii#5482287575342878610 -10 lei
Multumesc.
alex_andra spune:
Maine trimit pachete catre:
diana2242
novus
ionela
denisamada (personal)
ana l
Restul finalizatelor, le pregatesc pentru:
boticelina
ada-coman
ancadragoman
adee
iris27(cu care ma voi intalni personal)
alex@sara (tot personal)
valenita(personal)
puishorul
nushulica (salopeta aceea de blugi, nu o gasesc in niciun folder, ai platit-o?)
Restul care sunt licitate le veti prelua de la Laura25, dupa ce primeste pachetele de la mine.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
ana l spune:
off topic: La multi ani Rares si Bianca !
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
marybehappy spune:
Buna seara!
Vad ca sunt putine produse licitate zilele acestea .Am o rugaminte cine vrea produse dela mine ( care sunt la alex_andra) sa-mi spuna si scad din pret numai sa se vanda cat mai repede !!!(si va rog sa-mi scrie-ti e-mail caci nu stiu de ce nu- mi mai intra PM-uri in inbox)
Si vin cu o a doua rugaminte am vazut la unele produse scris mare PECU si nu stiu ce inseamna .Eu pana acum cand am cumparat ceva de la bazar , de ex de 8 lei , am achitat 8 lei+ 4(5 sau 6 taxe )lei(in functie de cati bani aveam in buzunar)=12 (13sau 14)lei.Acum cu acestPecu, pt aceeasi suma cat trebuie sa platesc(ca suna amenintator PECU)?
Multumesc anticipat de explicatie!
Mary
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marybehappy Buna seara! Vad ca sunt putine produse licitate zilele acestea .Am o rugaminte cine vrea produse dela mine ( care sunt la alex_andra) sa-mi spuna si scad din pret numai sa se vanda cat mai repede !!!(si va rog sa-mi scrie-ti e-mail caci nu stiu de ce nu- mi mai intra PM-uri in inbox) Si vin cu o a doua rugaminte am vazut la unele produse scris mare PECU si nu stiu ce inseamna .Eu pana acum cand am cumparat ceva de la bazar , de ex de 8 lei , am achitat 8 lei+ 4(5 sau 6 taxe )lei(in functie de cati bani aveam in buzunar)=12 (13sau 14)lei.Acum cu acestPecu, pt aceeasi suma cat trebuie sa platesc(ca suna amenintator PECU)? Multumesc anticipat de explicatie! Mary |
mary, PECU inseamna "Plata expeditie in cont umanitar".
Adica, daca primesti prin posta, mai pui 2,4 lei in plus, daca pachetul este pana intr-un kg. Ce e peste 1 kg, posta taxeaza cu 1,2 lei per kg.
Tu, daca depui la casieria bancii, nu este necesar sa depui in plus pt comision bancar, decat daca platesti prin op. Si nici daca platesti prin op nu e obligatoriu, ci doar daca doresti.
Deci, daca primesti prin posta un pachet de 1 kg, la casieria bancii, 8 lei prosdusul + 3 lei PECU, este foarte bine
In alta ordine de idei, nu stiu daca ai citit in ultimele zile la subiectul "dezbatere", dar eu ce am de la tine, o sa-i trimit Laurei25, sa se ocupe ea de distribuire de acum inainte.
Daca ai citit, sau vei citi,(incepe balciul pe la pagina 34, postarea nr. 5) vei intelege de ce am luat aceasta decizie. (poate nu vei fi de acord cu mine, dar sper ca imi vei intelege alegerea facuta).
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR