Bazar Umanitar * 25
Raspunsuri - Pagina 29
georgipuia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana l Am trecut Alex la produsele fara destinatar. Le vrei pe toate pentru Alex? Mai arunca o privire si zi-mi daca am omis ceva. |
Poti schimba la toate, te rog si daca nu ti-e greu sa faci si reduceri dupa cum crezi de cuviinta... e pacat sa stea la bazar si sa nu se vanda... cel putin geaca si blugii de la 7-10 ani, ca au preturi marisoare... bluza neagra de dama... daca e nevoie te sustin cu linkuri, dar as vrea o parere despre preturi... de ex caciulitele care-s la 3 lei nu pot sa le scad cu mai mult de 1 leu, nu?

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
alexandrina spune:
Buna dimineata voua! Fie sa avem o saptamana minunata!
ACTUALIZEZ.
Nu stiu ce e in urma,
georgipuia daca doresti contacteaza-ma pe messenger sa te ajut in legatura cu reducerile.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
Pe mail-ul bazarului au venit si fotografii cu o scumpa premianta.
Mami daca nu-s de facut public, trage-ne de manecuta.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex_andra Maine trimit pachete catre: diana2242 novus ionela denisamada (personal) ana l Restul finalizatelor, le pregatesc pentru: boticelina ada-coman ancadragoman adee iris27(cu care ma voi intalni personal) alex@sara (tot personal) valenita(personal) puishorul nushulica (salopeta aceea de blugi, nu o gasesc in niciun folder, ai platit-o?) Restul care sunt licitate le veti prelua de la Laura25, dupa ce primeste pachetele de la mine. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
daca ajungi si tu pe 24 mi le dai atunci produsele sa nu le mai pui la posta

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
valentinag spune:
Am pus si eu banutii azi,astept sa confirme fetele platile.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
kokiy spune:
Licitez T46 -6ron http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/T1116Ani#5478993666655513426
....................................................................................
alex_andra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
daca ajungi si tu pe 24 mi le dai atunci produsele sa nu le mai pui la posta ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
da, anca ajung pe 24.
Daca tot ne intalnim personal, sa nu platesti PECU.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
diana2242 spune:
Selene 

chiar ma gandeam ca trebuia sa iti spun si de gecuta dar ai fost cu un pas innaintea mea
o platesc astazi sau maine cel tarziu.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
ada_coman spune:
Buna dimi 
O jucarie noua de la carminabulina http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/JJucarii#5482539856717490482
Licitez J208-15 lei 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ancadragoman spune:
Andra atunci este perfect,ne vedem acolo si iau si hainutele
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!