Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Mihaelka bine ca stii sa faci fulare. E mare lucru!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Nu-s asa lunga, am 1.69.

Voua va zice lumea ca v-ati ingrasat? Nu e normal, oare, cand esti insarcinata, sa te si ingrasi? Dupa mirarea soacre-mii de acum o luna, acum 2 zile am mai avut parte de-un dus din asta, mai rece...si doar imi trecuse febra demult... A venit bona fie-mii pe la noi marti si m-a studiat exact ca soacra-mea, mirandu-se: dar chiar v-ati ingrasat, d-na, si la fata si la corp...zic na, m-am ingrasat, ce sa fac...de ce trebuie sa se mire asa, oare??? E atat de anormal? Na, sunt persoane care iau f. putin in greutate, dar eu ce sa fac acum? Si ma enervez si pe mine ca sunt proasta si pun la suflet... da' chiar nu-mi plac remarcile astea. Numai eu sunt in situatia asta sau vi s-a intamplat si voua? Nu tin sa-mi zica lumea ca arat bine, stiu si eu ca nu mai sunt la fel, ca m-am ingrasat, da' nu-mi pica bine sa mi se spuna cu atata patos si mirare...

Lora, mami de Iustina si 28+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Neata fetele, va spune cu intarziere alta zuza cu placenta anterioara.
Eu desi am luat doar 3 kg m-am ofticat rau ieri cand a venit una la mine si mi-a zis: Vai ce graviduta grasa si frumoasa . Oi fi eu mica de inaltime dar grasa n-am fost niciodata, iar cele 3 kg se vad doar la burtica.
Ma rog... babete si babete.
Azi mergem la ora 15 la morfo de trim II si biliboi parca stie asta ca se misca de nu mai stiu cum sa stau la birou. Am vazut ca nu-i place cand stau picior peste picior
In rest ce sa va mai spun ca m-am lungit destul. O sa ma invrednicesc zilele astea sa pun si eu poze dar n-am nici una de cand a aparut burtica. Mergem in wk asta in Delta si sigur o sa am ce arata.

_
2 in 1 cu bebe (20+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

mie imi zice mama mereu ca m-am ingrasat si eu ma enervez tare , tare. Pai si ce, nu-i normal, ce ea nu se ingrasase? Si mereu, mai fa si tu miscare, fa aia si aialalta ca sa nasti usor si uite ce te-ai ingrasat . Si saptamana trecuta la munca, eram intr-o rochita si o colega zice... nu mai manca atata, ca uite te-ai facut cat un balon. Sa mor de nervi, ea care nu vrea copiii ca sa nu se ingrase. Lasa ca dam noi kg jos mai tarziu, acum sanatoase sa fim si bebei la fel.
Ma gandeam de azi sa iau Elevit, ca am amanat cu o luna de cand mi la dat dr. si poate de asta e bebita mai mica la masuratori , dar de grasuta mie mi se pare grasuta la 528 g si 22s si 6 zile(dupa UM) sau 1 zi (dupa masuratori).
Asa ca Lora, capul sus ca nu esti singura, e enervant , dar lumea ar trebui sa gandeasca inainte de a deschide gura.

mamica de fetita si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Buna dimineata ,Burtici!

Doar ce am ajuns la munca si sunt lata..ma omoara caldura.
CAROLA,felicitari pentru baietel si cu ajutorul lui DD totul va fi bine.Am o prietena care a nascut la 25 de sapt. o fetita de 500 grame,iar acum are o mandrete de fata de 3 ani,sanatoasa si neastamparata.
Referitor la miscarile bebelui din burtica..aseara stateam cu burta in sus si vb la telefon cu sotul;fata mea a inceput sa se miste(asa face cand vb cu tati la tefon, stie cu cine vb)doar ca acum parca era un viemisor,aveam senzatia ca vrea sa iasa prin burta..si a tot miscat asa..parca isi cauta locul si nu-l gasea...pana la urma ,am terminat de vb cu tati si ea s-a "cuibarit" in partea dreapta a burtii si cred ca a adormit ca pana dimineata nu am mai simtit-o miscand
N-am stiu ca la 32 de sapt am defapt 7 luni..oricum nu ma grabeam cu bagajul ca mare lucru nu-i de luat doar ca sunt cu capul in nori si mie sa nu uit ceva.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Nu-s asa lunga, am 1.69.

Voua va zice lumea ca v-ati ingrasat? Nu e normal, oare, cand esti insarcinata, sa te si ingrasi? Dupa mirarea soacre-mii de acum o luna, acum 2 zile am mai avut parte de-un dus din asta, mai rece...si doar imi trecuse febra demult... A venit bona fie-mii pe la noi marti si m-a studiat exact ca soacra-mea, mirandu-se: dar chiar v-ati ingrasat, d-na, si la fata si la corp...zic na, m-am ingrasat, ce sa fac...de ce trebuie sa se mire asa, oare??? E atat de anormal? Na, sunt persoane care iau f. putin in greutate, dar eu ce sa fac acum? Si ma enervez si pe mine ca sunt proasta si pun la suflet... da' chiar nu-mi plac remarcile astea. Numai eu sunt in situatia asta sau vi s-a intamplat si voua? Nu tin sa-mi zica lumea ca arat bine, stiu si eu ca nu mai sunt la fel, ca m-am ingrasat, da' nu-mi pica bine sa mi se spuna cu atata patos si mirare...

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Lora, ai o burtica super si esti o viitoare mamica frumoasa. E usor de zis sa nu pui la suflet remarci din astea dar te loveste cateodata una din plin.
Si eu am avut parte de una de genu asta chiar pe la inceputul sarcinii cand inca chiar nu pusesem asa mult. M-am intalnit cu o verisoara care imi zice: oai, da cat ai pus pe tine. Zic daaa, am pus ceva (pusesem pe atunci vreo 5-6 kg) si ii spun cat. La care ea: numa atat? Mi se parea ca-s cel putin vreo 10 kg, la cum esti la fata si corp . Nu-ti zic ce bine mi-a picat.
Si soacra-mea mi-a zis la inceputul sarcinii ca mai mult de 10kg nu e normal sa iau...pai eu am luat deja 11 si am trecut doar putin de jumate
Uff, asta e, vorba ta, sunt femei care pun tare putin la sarcina, dar sunt si unele care na, pun mai mult, asta e, asa e organismul. Important e sa fie bb sanatosi ca dupa aia ne-om chinui noi sa dam jos.

24+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:

Nu-s asa lunga, am 1.69.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Ce oameni nebuni!Pai ce ar vrea sa fim toate bete cu burta?Si pe mine ma enerveaza cand imi zic "vai,ce te-ai ingrasat","mama cat ai pus"sau "sa vezi cat te faci pana nasti".Eu nu inteleg ce-i freaca pe ei grija de cat ne ingrasam noi!Avem noi timp sa dam jos dupa aia!
Mama,ce m-am enervat!

Ana22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Citat:

Nu-s asa lunga, am 1.69.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Da, intradevar sunt foarte "tonice" remarcile gen: ce te-ai rotunjit, vai, dar esti umflata, esti mai buzata, te-ai transformat la fata. In ecele momente imi vine sa-mi rasfrang toti hormonii, ca sa-i mearga si persoanei respective la fel de bine in ziua aceea.
Multumesc de incurajari si eu cred ca bebelu meu va recupera, dar mai stau un pic in stres pana ma intalnesc cu doctorita joia viitoare.Si ca sa-mi treaca gargaunii, maine ma duce sotul la concert la Eric, avem locuri pe scaune. Yupiii
Azi schimbam si semnatura.Avem 23+
sa aveti o zi cat mai frumoasa si mai sanatoasa!!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubante

Neata fetele, va spune cu intarziere alta zuza cu placenta anterioara.
Eu desi am luat doar 3 kg m-am ofticat rau ieri cand a venit una la mine si mi-a zis: Vai ce graviduta grasa si frumoasa . Oi fi eu mica de inaltime dar grasa n-am fost niciodata, iar cele 3 kg se vad doar la burtica.
Ma rog... babete si babete.
Azi mergem la ora 15 la morfo de trim II si biliboi parca stie asta ca se misca de nu mai stiu cum sa stau la birou. Am vazut ca nu-i place cand stau picior peste picior
In rest ce sa va mai spun ca m-am lungit destul. O sa ma invrednicesc zilele astea sa pun si eu poze dar n-am nici una de cand a aparut burtica. Mergem in wk asta in Delta si sigur o sa am ce arata.

_
2 in 1 cu bebe (20+)

Bafta la morfo astazi! Te asteptam cu impresii cand te intorci.

24+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Deci nu numai eu trec prin asta....m-ati mai incurajat, ma gandeam ca numai mie mi se intampla! Doar nu m-oi apuca acum de dieta ca sa le fiu lor pe plac.

Mihaelka, dar tu chiar arati super!

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput