Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

fetele i-mi puteti spune ce s-a intamplat cu carola a nascut prematur? sa dea Domnul ca bebe sa fie bine

cristina si bebe in burtica 23+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Moama Bells da ce esti maica fotomodel, 48 la 1,72. Pai sa-ti zic eu ca am tot 1,72 dar am plecat de la 60. Acuma am ajuns fix la 69,9, ca un pret.
Dar nu-mi fac probleme, sunt exact in graficele de la Daria, exact aceeasi greutate la nr de saptamani. In total atunci am luat 23 kg, 6 am lasat in maternitate, iar apoi acasa a tinut o minune 3 zile, 3 kg lipsa pe zi, nu stiu unde se duceau, cred ca era apa din organism, deci am mai ramas dupa 2 saptamani cu 8 kg pe plus, de care am scapat cam in 5 luni fara sa tin vreo cura doar mancand normal, fara exagerari, si 3-4 ore de plimbat cu cariuciorul pe afara.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 25 cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

am adaugat si dr insa vad ca in listuta nu e scris nicaieri numele bebelului ce va sa vie in viata noastra, asa ca inca nu l-am trecut. Si e corect asa, inca mai e timp sa va razganditi, sa mai adaugati si alt nume, sa, sa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Eu despre greutate si sarcina nu pot sa zic decat ca nu avem voie sub nici o forma sa tinem regim, sau s-o tinem numai pe apa plata cu lamaie. Acum fiecare e construit intr-un fel, unii mananca de sparg si nu se ingrasa, altii se ingrasa si de la apa plata. Tot ce sper e sa fim sanatoase si sa creasca bebeii bine! in rest..e poveste...

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

mi s-au umflat picioarele, arata ca 2 gogosi cu degete

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

mi s-au umflat picioarele, arata ca 2 gogosi cu degete

Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Cumnata mea a avut probleme cu asta si a fost la medic si i-a zis sa manance fara sare si in special concentrate de legume

Burtica de 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Moama Bells da ce esti maica fotomodel, 48 la 1,72. Pai sa-ti zic eu ca am tot 1,72 dar am plecat de la 60. Acuma am ajuns fix la 69,9, ca un pret.
Dar nu-mi fac probleme, sunt exact in graficele de la Daria, exact aceeasi greutate la nr de saptamani. In total atunci am luat 23 kg, 6 am lasat in maternitate, iar apoi acasa a tinut o minune 3 zile, 3 kg lipsa pe zi, nu stiu unde se duceau, cred ca era apa din organism, deci am mai ramas dupa 2 saptamani cu 8 kg pe plus, de care am scapat cam in 5 luni fara sa tin vreo cura doar mancand normal, fara exagerari, si 3-4 ore de plimbat cu cariuciorul pe afara.

multumesc pentru copliment si eu care eram complexata ca sunt prea "schiloada" asa am fost dintotdeauna.

Nu face nimic daca nu ai trecut si numele bebelinei, chiar nu am fost atenta daca este trecut sau nu la celelalte mamici, multumesc

Ioana, 25+ RAISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

O fi oare ca am mancat sarat azi?
Mi se paruse ca salata de varza nu prea are sare si cand am pus, cred ca am scapat atata sare, ca puteai pune muraturi. Si mai era si mancarea putin sarata

E o idee buna chestia cu mancarurile nesarate, de obicei eu nu mananc sarat

Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Fetele care au probleme cu voi ati folosit supozitoare cu gicerina ?
Eu nu mai puteam si am folosit dar nu stiu daca se intampla ceva daca mai folosesc

Burtica de 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lasati fetelor supararile ! Cine va comenteaza nu au de cat! Voi faceti un lucru mare- aduceti un sufletel pe lume! Nu vati gandit ca poate creati invidie si de asta va tachineaza?!
Spunandu-va voua de inghetata ma gandesc sa o fac repede ca am descoperit niste smantana in frigider din care pot fauri frisca! Sper sa fie gata in 2-3 ore ca e cald d-le!

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput