Sezatoarea canadiana (183)
Raspunsuri - Pagina 14
zavalita spune:
ohooooooooo doloress chiar ca esti secretoasa!
FELICITARI DOLORESS!!!!!! SARCINA USOARA!
pitilache spune:
Doloress felicitari si sarcina usoara!!!
Cfelinar bine ai revenit la sezatoare. As fi vebit cu drag sa te cunosc dar e cam departe de data asta.
Anka sanatate multa!!! Si noi suntem la fel Vineri noapte a facut Isabella febra 39 si sambata ne spunea ca o doare gura (aka gatul). Nasu-i curge garla de atunci dar duminica a fost mai bine, nu a mai facut febra deloc. Insa de duminica seara ne-a luat si pe noi, mai putin Seba, slava Domnului! Ieri am dormit toata ziua. De abia s-a tinut C. pe picioare sa-i duca si sa-i aduca pe copii. Pe mine ma doare-n gat de numai pot, nici macar apa nu pot sa inghit si capul parca-i o minge cu sageti Or veni si vremuri mai bune...
monicutza_bb spune:
Felicitari Doloress pentru puiutul mic din burtica si sanatate multa lui Patrick.
Sanatate multa Roxana intregii familii
A luat si Aylin virusul asta, dar mai slabut. A avut 2 zile febra mare, cu nasul curgand si gata (sper). Noi inca nu am luat nimic.
cfelinar spune:
Am revenit!
Miki – multumesc! Sanatate si tie!
Anka – Miki a facut o asa frumoasa descriere a St-Lambertului, cum eu n-as fi fost in stare, desi se fac 2 ani de cand locuim aici . Sanatate vad ca-ti ureaza Pucku, asadar si eu ma alatur urarii !
Simi – Sa-ti revii cat mai repede ! In legatura cu machiajul la fetite sunt total de acord cu tine. Nici eu nu pot accepta si vreau sa cred ca sunt inca normala, desi e foarte adevarat ca acum un an mi s-a inlaturat o tumoare cerebrala si acum fac chimioterapie pt a reusi sa inlaturam, cu ajutorul lui Dumnezeu, si restul celulelor canceroase care nu au putut fi inlaturate la operatie. Dumnezeu e mare insa si simt ca ma iubeste asa de mult…
Nelia – Multumesc pt informatia despre Cafe Passion, cu siguranta voi vizita-o cand revin din vacanta. Sa-ti traiasca patinatarea Agata si ceilalti 2 copilasi, Nelia! Sa fie sanatosi!
Casandra – Pe 17 iunie, cand va propuneam sa ne intalnim in fata spitalului Notre Dame e si ziua mea, serios, nu va pacalesc, pot veni cu dovezi daca vreti. In fata spitalului e un parc, copilasii se pot juca in voie… E cineva doritor? Eu prefer sa-ti urez de pe acum un LA MULTI ANI cu SANATATE, draga mea! Oricum vreau sa pregatesc cate ceva pentru cersetorii care-mi ies asa de des in cale de cate ori vin la Montreal. Asa mi-e mila de ei !
Ana – tu spui ca te-ai tot muta; noi cred ca suntem printre campionii la mutari, caci mai mult de 2-3 ani nu stam la o adresa. Bun venit mamei, Ana!
Pucku – Multumesc. Am postat anuntul si pe quebec.ro si iarasi m-a dezamagit rautatea unor replici; unii vedeau mai degraba dorinta de inavutire in loc sa vada generozitatea anuntului meu; urat mai traiesc unii pe pamant! Eu sunt asa de deschisa, poate prea mult, insa sotul e la fel ca mine… Actele si lucrurile personale? Avem cativa vecini romani de mare incredere, le-as fi lasat la ei.
Doloress – am tot citit despre canicula din Romania, sper sa-i facem fata timp de 2 luni si o saptamana, dar cu siguranta ca nu ne va fi usor. Bafta tatalui la emigrare? E serios? E tinerel inseamna. Viitoare mamica? Sa ai bafta la nastere si bebe sa se nasca sanatos! Sanatate lui Patrick!
Delphin – eu notasem deja Muzeul Satului. Tu ai fost mai iute la a-i propune lui Carmen ; e clar ca Muzeul Antipa ii va placea mai mult, dar eu cred ca merita sa vada si Muzeul Satului baiatul. Vacanta placuta in Ro !
Waw, e pt prima data cand trebuie sa-mi iau notite inainte de a scrie pe un forum. Eu pe forumul avantaje.ro http://www.avantaje.ro/forum/ sunt veterana. Va invit si pe voi, cu tot dragul, in Cafeneaua de acolo, de la PRIETENIE! Acele prietene, desi VIRTUALE, m-au sustinut enorm de la operatie incoace! Vreau neaparat sa le intalnesc cand ajung in Romania pe cat mai multe dintre ele, lor si bunului Dumnezeu nu le voi plati niciodata suficient pentru tot ceea ce au facut pentru mine. Asa de mult le iubesc !!!! Nici eu nu-mi explic acest sentiment !
Zavalita – (haios nickname ?) Bafta ! Am zambit citindu-ti mesajul…
Pitilache – Bine v-am regasit! Ma bucur ca ai fi venit, dar mai intai ai grija de tine si de Isabella ! Sanatate amandurora !
Pupicei tuturor si poate pana joi, pe 17, va razganditi si-mi onorati invitatia… Daca nu, promit sa va intalnesc si eu candva!
Mai jos frumosul orasel St-Lambert… Insa din toamna se prevad ceva mutari!
www.dropshots.com/zoom.html?large=http://media8.dropshots.com/photos/521229/20091212/b_105221.jpg" target="_blank">http://www.dropshots.com/zoom.html?large=http://media8.dropshots.com/photos/521229/20091212/b_105221.jpg
pitilache spune:
Monicutza multumesc!!!
Cfelinar multumesc pentru urarile de sanatate, asemenea! Si la multi ani pentru 17 iunie! Cu siguranta o sa-ti tin minte ziua de acuma ca esti in aceeasi zi cu tata!!!
Carmen muzeul satului este o propunere grozava si aveti parcul Herastru langa unde puteti face si o plimbare cu vaporasul. Antipa cred ca este deschis tot timpul anului, nu vad de ce s-ar inchide. Si din cand in cand mai expozitii speciale. Si apoi depinde in ce zona o sa stati, dar mai sunt parcuri unde poti iesi la plimbare, juca un tenis, unele mai au si piscine in aer liber (in Parcul Copilului langa Parcul Tineretului). Drum buna si vacanta placuta! Si la multi ani pentru Eric!!!
Doloress spune:
Multumesc fetelor Mi-e si frica sa spun la cineva, alor mei inca nici nu le-am zis, avand in vedere problemele pe care le-am tot avut la prima sarcina
pitilache spune:
Acum m-am uitat pe site-ul muzeul Antipa si am vazut ca s-a inchis intr-adevar pentru renovari pentru un an incepand cu 5 ian 2009, deci in principiu ar fi trebuit sa se redeschida intre timp: http://www.antipa.ro/
Daiopri spune:
Doloress felicitari! sa mearga totul struna
Cfelinar, sanatate multa! si sa iti fie cat mai usor
nelia, cand plecati?
Sanatate multa la toti bolnaviorii. Si noi nitel mucosi incepand cu el mic, si acum vaz si restul
Si avem o vreme ....
Numai bine tuturor
ankalaura spune:
DOLORESS - wow ce semnatura!?!?! Felicitari maxime!! Si scuze daca e mai veche semnatura si ochiul meu a vazut abia acum...
ankalaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr Ma gandeam la muzeul Antipa, dar nu stiu daca s-a deschis. Ce parcuri sunt mai bine amenajate cu tot felul de distractii pt copii, ce locuri de joaca pt copii de vizitat, muzee gen Antipa, etc. Avem vreo 6-7 zile de petrecut in Bucuresti si nu as vrea sa le stea in fata TV-ului. Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! |
Carmen, e nitel dificil sa imi dau cu parerea, dar voi incerca. Din cate citeam recent, Antipa nu era deschis saptamana trecuta.
La numarul 1 in top as pune Muzeul Satului. Atentie insa pe canicula, nu prea e umbra, deci mergeti dis de dimineata.
Vezi www.muzeul-satului.ro/" target="_blank">aici daca nu cumva prindeti si vreun targ. Vara sunt destule si foarte interesante.
La partea de distractii, uitandu-ma la varsta Eric-ului tau, ma gandesc ca s-ar putea sa il distreze in Herastrau, la Balonul copiilor - dar asta nu e de facut in aceeasi zi cu muzeul satului. Uite www.insulacopiilor.ro/contact.html" target="_blank">aici detalii despre program si tarife. Pe insula se ajunge cu vaporasul. (de fapt e insula, balonul e deschis doar iarna, vara e insula).
Daca veti prinde o zi mai mohorata (sau prea incinsa), cred ca i-ar place la Tandarica sau la Ion Creanga. Spectacolele sunt tare dragute (exceptand mici aiureli in limbaj sau firul povestii) cu efecte frumoase, cred ca i-ar place. Pe mine, ca om mare, m-au impresionat, cand am vazut diferenta intre ce stiam eu ca este un spectacol de marionete, de acum 30 de ani, si ce este acum unul. La Ion Creanga sunt spectacole pentru copii mai maricei. Puteti sorta dupa varsta copilului.
www.teatrultandarica.ro/" target="_blank">Aici Tandarica si www.teatrulioncreanga.ro/" target="_blank">aici Ion Creanga Atentie, la ambele trebuie rezervate bilete cu ceva timp inainte, eu sunam de regula luni/marti pentru spectacolul de weekend. In timpul saptamanii nu e aglomerat, mai ales ca de acum e vacanta - in timpul anului scolar se mai duc gradinitele...
Apoi, as incerca o vizita la casa poporului. Nu e cine stie ce, dar lui s-ar putea sa i se para interesant. www.cdep.ro/pls/dic/site.page?id=10" target="_blank">Uite aici
Un loc tare dragut, daca aveti masina la dispozitie si eventual inca o gasca de piticoti www.aventuraparc.ro/en_desprenoi.htm" target="_blank">Parcul Aventura
Din pacate, la piscine sta cam rau Bucurestiul, dar se poate gasi un loc unde sa mergeti. Poate l-ar distra sa mergeti la AquaLand in Otopeni.
Un parc foarte frums amenajat in ultimii doi ani este IOR-ul. Multe locuri de joaca, tiroliene, plase de catarat, pe jos este mocheta...
Cam astea imi vin in minte acum. Ma mai gandesc...