Sezatoarea canadiana (183)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

Pitilache -- la multi ani tatalui!

Daiopri -- cred ca ''nimic nu ma doboara, in afara de Dumnezeu" mi s-ar potrivi si mie. Multumesc! Chimioterapia mea este prin pastile, timp de 5 zile la fiecare 4 saptamani, o singura data pe zi, asadar parul nu-mi cade... uf!

o zi usoara! sanatate bolnaviorilor!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Aoleu! deci azi e 15 iunie, si deci ziua lui Eric!
LA MULTI ANI, Eric! Carmen, sa va traiasca baietul!
(pff, eu niciodata nu stiu in cat suntem,... noroc ca mai zic unii...)

Cfelinar - e departe de mine locatia respectiva, pe Sherbrooke est. Daca era mai aproape, onoram eu invitatia ta, ca si asa cam pierd vremea acasa, dar cu copilul dupa mine si cu metrou nu ma incumet asa de departe (cel putin pana nu imi trece 100% nesuferitul asta de virus sau ce este)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

Multumesc, Anka, esti o draguta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Multumesc fetelor Mi-e si frica sa spun la cineva, alor mei inca nici nu le-am zis, avand in vedere problemele pe care le-am tot avut la prima sarcina

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 5+

Felicitari Doloress !!!!
Eu am banuit ceva la resto si te-am intrebat asa pe departe ...
Tinem pumnii sa fie bine !

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Multumesc fetelor Mi-e si frica sa spun la cineva, alor mei inca nici nu le-am zis, avand in vedere problemele pe care le-am tot avut la prima sarcina

Capu sus, sa nu fii prapastioasa/paranoica ca mine, eu nu m-am bucurat de sarcina cum ar fi trebuit, am stat stresata .....inca sunt stresata si-mi pare rau ca e prima si ultima data cand o sa fiu in postura de graviduta.
Felicitari pentru sarcina Ma gandeam ca nu mai e nimeni dupa mine, sa predau stafeta , ne vedem la discutii la celalalt topic dedicat siropeilor .

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 30+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Diana pai inca nu stiam la intalnire, hehe, deci le ai cu paranormalul, eu tocmai ma plangeam la tine ca tot nu iese.

Dragaica pai stressata tot sunt, pana in varful degetelor, din nou. Nu stiu cum sa ma relaxez, nu prea pot. Stii si tu cum e, spectrul prematuritatii tot pluteste in aer. Mi-am schimbat si doctorul, sper sa fie unul mai sufletist. Pe rate your MD scrie numai de bine de el.

Cfelinar al meu tata nu mai e chiar asa tanar, insa are spirit aventurier, eu nu cred ca ar trece de medicale nici intr-o suta de ani, in conditiile in care el are in mod constant tensiunea 20 cu 14, si plus o tona de alte probleme de sanatate. Insa el il las sa-si faca damblaua, am sa-i dau linkuri si sa aplice daca vrea.

La multi ani Eric!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

NELIA eu vorbeam de aceeasi cafenea de care spuneai tu si cum m-am incurcat in sfinti am zis ST.Laurent in loc de Lambert. Tare frumos povesteai si mai citisem si in alta parte despre Lambert.
Chiar asa CFELINAR, sunt scoli bune pe acolo?
Cafe de la PAix e tat de renumita dupa filmul cu Amelie, ca pana si aici la Djibouti este, dar nu e marca fr, e locala. Si te asigur ca de aici chiar nu vrei sa vei cafea, indiferent ce fain miroase.
Apropos, stii de cafeaua etiopiana? Cica e tare buna...la miros as zice, caci la gust...bine, eu cafeau ao beau fara zahar in general...ei asta am gasit-o..."sa zicem nu tare buna"

Ehe! De venit, venim in prospectie vara viitoare. Venim sa vedem daca ne place, daca simtim si acolo la fata locului ce simtim din departare, adica

LA MULTI ANI micului sarbatorit! Azi l-am sarbatorit si eu, pe cel mai mare dintre flacaii mei, adica domnul sot!
Si gata ma terminat cu sezonul sarbatoritilor la mine in casa!

Am 34 de cartoane azi

Nu mai povestiti de mutari, ca incep si eu!!! Sa va tineti atunci!

Editez ca vroiam sa zic: CFELINAR si DAIOPRI
pt. curaj si seninatate!

DOLORES Felicitari si think pink! Eu am savurat a doua sarcina! Am fost asa coketa....nu-mi mai era teama asa ca la prima, desi riscurile erau aceleasi...am fost tare "cool-zen"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Doloress, felicitari !!

Nu stiu de ce si eu m-am gandit la intalnire daca nu esti insarcinata, dar n-am apucat sa te intreb.
Sarcina usoara, sa vezi ca sarcinile si nici copii nu seamana intre ele / ei desi e acelasi material.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Doloress felicitari!!! Sarcina usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Doloress, felicitari! Sa ai o sarcina usoara.

Dragaica, aseara le-am citit baietilor povestea "FLOAREA INTELEPCIUNII SI IARBA PUTERII" si am gasit ca ziceau despre tine "...indrepta spre Campia cea parfumata, unde crestea floarea intelepciunii[...]plapanda floare de dragaica..."
Felicitari pentru ca ai ajuns la 30 de saptamani.

Pitilache, asa am fost si eu acum vreo 2 sapt si s-a dovedit a fi streptococ. Ne-am tratat toti 4 cu antib ca sa o pazim pe Sabina.

o seara frumoasa tuturor

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput