Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

In legatura cu trezitul noaptea, la Maya mea a fost un pic altfel: in primele 6 luni se trezea cam la 3-4 ore, papa san si adormea la loc, fara plansete, fara chitaiala, spre bucuria mea. La 6 luni au aparut dintii si pana pe la 1 an si ceva noptile au fost mai grele, o suparau gingiile, era mataita, nu plangea mereu, dar ma tinea treaza. Dupa ce au iesit toti dintii, cu exceptia acelor masele care ies pe la 2 ani, lucrurile s-au calmat si am putut dormi toata noaptea.
Nu-s toti copiii la fel, pentru mine a fost o mare surpriza inca de la spital sa vad ca doarme asa linistita noaptea si se trezeste relativ rar pentru papa.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cris, ce nasica ai fost! Burtic ai lasat-o la Buc? Sa va traiasca finii si sa fie fericiti pana la "adanci batraneti"!

mousel, despre antibiotic nu stiu nik, acidul folic, din cate am retinut din discutiile fetelor, ce e in exces se elimina.

eladea, diferenta intre noi e de 7 s. Si nu am mers continuu, la gradi, cat a fost ora deschisa m-am odihnit, la scoala am stat pe scaunel. Greu a fost cu defilatul prin oras, noroc ca avem un orasel micut

Cateva poze si filmulete de la evenimentul de ieri gasiti la link Elise-Stefania, albumul "Curs festiv...". A fost tare emotionant, a fost momentul elevilor. Toate cl de-a 12-a si-a 13-a reunite, toti imbracati in robe, defiland pe strada. Oamenii de pe strada ii aplaudau, la geamuri si balcoane era plin de curiosi. Emotionant a fost si gestul primarului, i-a chemat pe toti in fata primariei, i-a felicitat (nu pe fiecare in parte dar fiecare clasa in parte, i-a servit cu piscoturi (sampania a zis ca le-o da la intalnirea de 10 ani). Politia a fost cu noi, a inchis circulatia si ne-a insotit in toata "procesiunea" noastra. Cel mai emotionant moment a fost intrarea in curtea liceului. Noah... ca iar m-au podidit

Cristina 29 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Larisa catre Andreea;
Nu speria fetele ca imi gasesc eu mai bine cuvintele

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu
AMR 7+

da, da...

Cris 34+ cu

ce sa fac si eu acum mai...la prima odisee eram o nestiutoare si intrebatoarea de serviciu...unde mai pui ca atunci cand povesteau fetele deja mamici ca o sa fie greu cu bebe...eu nu prea credeam
Adica ma gandeam eu in sinea mea...cat de greu poate sa fie pana la urma...doarme, mananca ..mai plange el...da' pe bune nu prea mi-am imaginat ce a urmat
Acum profit de experienta si ma bag in seama....acum la a doua odisee...cand o fi a treia...iar nu o sa ma mai creada nimeni....( adica...o fi rau...de asta il faci pe al treilea). Deci...bagati somn fetelor nu va incurcati...eu as vrea, ma fortez dar nu prea pot. Da' parol ca ma fortez macar acum cand nu e copilu' mare acasa. Alexia doarme acum toata noaptea insa ma face cu nervii la mancare...n-ati vazut asa ceva...

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Cris2010 ce nasica frumoasa si slaba ai fost

arissa am vazut ca esti foarte talentata la torturi! Felicitari! Si micuta ta e o dulce!!

Ca tot vorbeati de nopti nedormite, sincer nu stiu cum o sa fac fata pt ca eu dorm bustean, poti sa tai lemne pe mine.. Cred ca o sa ma trezeasca sotul cand tb sa dau papa la bb.
Si nici la oboseala nu rezist. Daca acumulez oboseala mi-e rau, am stari de voma etc. Cred ca o sa adorm cu bb la san.

Azi-noapte am visat bebelina, se misca in burtica si cum se intindea ea, am zarit-o prin pielea mea de la burta.. era asa micuta. Apoi dintr-o data o aveam in brate, micuta si bruneta.. semana cu sotul (eu fiind blonda).

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu

AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Arrisa, ce frumoasa e Maya ta, o scumpica! Sa nu imi spui ca tu ai facut tortul...

Cristina 34+ cu

Cris, multumesc frumos! Da, eu l-am facut, e un hobby...

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

A, am uitat sa mentionez ca nu era cu capul in jos in vis
O grija am

Aseara am dus bebelina la Sex and the city 2 si cred ca i-a placut si ei

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu

AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

gata, fug la eco, monitorizare...

sa nu nasteti careva pana atunci...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Alina2005, poate ai citit deja in urma... Racusor s-a dus pe 8 seara la un control si au hotarat sa-i faca de urgenta cezariana dupa 12 noaptea pt ca Andrei a intrat in suferinta fetala(inimioara ii batea incet). Inainte de control, Racusor s-a plans de niste crampe care au tinut-o o noapte intreaga. Acum, amandoi sunt bine.
Mai multe amanunte le asteptam de la Racusor.

Cris 34+ cu

multumesc, Cris! Am reusit sa citesc din urma, acum mai am doar cateva pagini sa va ajung. Ufff ce surpriza, deja am un gol in stomac, pt ca nu-s cu mult in urma ei...

Alina, 35+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Alina 2005, mie mi se parea ca mergi devreme la Buc, sa nasti, si uite ca nu a trecut o zi, si a aparut un delfinas.

Cristina 34+ cu

Cristinica, eu de azi intr-o sapt plec la Bucuresti si stau acolo pana nasc, sper sa nu patesc ca Racusor, sa ma ia prin surprindere. Dar a bagat frica in mine, eu cum stiu daca bebe e bine si nu intra in suferinta fetala?! Control mai am abia la sf lunii...

Alina, 35+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Cris2010 ce nasica frumoasa si slaba ai fost

arissa am vazut ca esti foarte talentata la torturi! Felicitari! Si micuta ta e o dulce!!

Ca tot vorbeati de nopti nedormite, sincer nu stiu cum o sa fac fata pt ca eu dorm bustean, poti sa tai lemne pe mine.. Cred ca o sa ma trezeasca sotul cand tb sa dau papa la bb.
Si nici la oboseala nu rezist. Daca acumulez oboseala mi-e rau, am stari de voma etc. Cred ca o sa adorm cu bb la san.

Azi-noapte am visat bebelina, se misca in burtica si cum se intindea ea, am zarit-o prin pielea mea de la burta.. era asa micuta. Apoi dintr-o data o aveam in brate, micuta si bruneta.. semana cu sotul (eu fiind blonda).

AMR 7+

Dupa nastere iti descoperi valeetati nebanuite, acelea de mamica. O sa incepi sa dormi iepureste etc...e ceva natural...asa da Bunul Dumnezeu. Nu-ti fa griji....mai degraba sotul o sa doarme tun. Asa eram si eu inainte rea de somn si tot asa cu stari de voma si ameteala daca nu dormeam. Cand s-a nascut insa Alexia ma trezeam uneori asa de control chiar daca nu plangea....ma duceam sa verific ce face.

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput