Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 12
socrate spune:
Buna fetelor,
Eu am intrat acum ca mi-a scris Cleo. Nu stiu ce sa zic. Desiree suntem alaturi de tine in suflet si ii dorim Victoriei sa treaca cu bine peste incercarea asta. Sper sa auzim cat mai repede de cat mai bine. Nu am cuvinte cat de rau imi pare. O
virtuala, mult curaj si sanatate. Ma voi ruga pentru voi.
Eu sunt inapoi la servici, imi caut in continuare altceva, sa vedem ce iese.
Felicitari mamicilor noi si felicitari si gravidutelor. Vad ca a inceput valul 2 respectiv 3.
si incerc sa intru mai des.
aldaesme spune:
La Multi Ani
Ilinca,
scumpete mica, sa fii fericita si sanatoasa!
Doloress Felicitari! Sa-ti fie usor si bine!!!
Am facut in uikend cupcakes cu visine.
100g unt, 100g zahar (defapt eu am pus 120 g glucoza si o lingura de miere),200 g faina, 3 oua, 1 plic zahar vanilat si 150g visine (cantarite fara samburi) pe care le-am dat prin blender de le-am facut piure si fara voia mea dar pentru reusita retetei
o lingurita rasa de praf de copt.
Untul moale la temperatura camerei l-am mixat (spuma/crema) cu glucoza si zaharul vanilat, apoi am adaugat faina si am mixat in continuare, apoi cate un ou pe rand in conituare mixat. La final am adaugat piureul de visine pe care l-am amestecat cu lingura in restul compozitiei. Mi-au iesit 12. Lorelei a macat la mana 4 (in doua zile ca nu ii dadeam eu 4 cupcakes marisoare intr-o singura zi) si a cerut mereu ea. Bun asta a fost sambata.
sambata mi-am cumparat si masinba de facut inghetata, ca deh...eu sa n-am? si duminica am produs doua soiuri...voi stiti ca io sunt zapacita, da si ca is fan chestii putin iesite din tipare...Am facut o inghetata de menta si una de levantica cu miere (ocazie cu care am chelit o tufa de levantica de flori, norocul celorlalte a fost ca inca nu sunt in floare).
cea de menta pe baza de albusuri si frisca, cea de lavanda pe baza de galbenusuri, lapte si frisca. Special ales asa ca sa imi folosesc si albusurile. Retet gasite cautand pe net. Concluzia, am sa mai fac...in cea de menta trebuie pusa ceva mai multa menta decat era sugerat in reteta si niste suc de lamaie sau lime sa o faca mai "sharp" iar cea de lavanda sufera si ea mai multa lavanda...m-am prins de la inceput dar cum ziceam nu mai aveam de unde. Acu mi-e trandafirul alb in floare si are un milion de flori si nu a fost stropit cu nimic asa ca urmatoarea inghetata va fi de trandafir alb. Musai tre' sa imi apara si garofitele!
O zi buna,
Esme
Micaela06 spune:
Desiree multa putere va doresc. Sanatate multa printzesei, toate gandurile mele bune se indreapta spre voi.
Sunt socata, am intrat pe forum si nu intelegeam ce e cu titlul asta, cautam odiseea noastra. Of Doamne cum ma poate darama gandul ca unul din puii nostri poate pati ceva. 
Doloress sarcina usoara si sa stea bebe la caldurica pana la termen. Sa fie cu codite? 
Lori stai linistita. In cazul sangerarilor se recomanda ceva, in cazul rh nostru? Eu am luat utrogestan pana prin saptamana 17, ca nu se lipise bine... urasc scarboseniile alea de pastile. ai grija sa fie totul bine 
Adriana nu ne-am mutat inca, incercam incet incet, stam nasol cu banii si astia sunt capiati cu preturile, mobila de bucatarie ne costa 100 mil si nu e tot ce vrem.
chinabulina spune:
am aflat si eu cu stupoare de mica printesa victoria. m-a anuntat vecina MsBB acum cateva ceasuri pe messenger si n-am fost in stare sa scriu 2 cuvinte pana acum. incerc sa ma reculeg si ii urez multa sanatate. ma rog la Dumnezeu sa fie bine, sa treaca usor prin tratament si sa se intoarca acasa cu vesti bune si forte proaspete. va imbratisam cu drag, Teo si mami
p.s. doloress, lorich, felicitari, fetelor! ma bucur tare mult pentru burtici. sa aveti sarcini usoare si frumoase!
as vrea sa o vad si eu pe "tilincuta". ca pe bebeloi luca de alysh l-am vazut si e frumos de pica!!!!! 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
Alysh spune:
Intrasem sa ma plang putin ca Vlad a facut enterocolita....dar mi-am tras niste palme peste ochi
.... Desireescumpa sunt alaturi de tine si ma rog pt Victoria.....nu mi-ar fi trecut prin cap...va imbratisez cu drag si sa va ajute Dumnezeu sa scapati repede si cu bine!
ALI, mami de Vlady si Luca - doua minuni de la Dumnezeu
Alex@Sara spune:
de cum am deschis Clubul scutecelor mi-a sarit in ochi titlul .......ma gandeam la o raceala mai puternica,sau la orice altceva,dar NU la ce se intampla cu scumpetea mica
.Sunt blocata,m-a bufnit plansul
.Nu imi pot imagina ce e in sufletul vostru,Desiree,in al tau si al lui Daddy,dar Victoria voastra va iesi VICTORIOASA din lupta aceasta,trebuie numai sa aveti incredere
.
abia astept sa se trezeasca Daria sa o iau din nou la pupaceli si sa imi vina si Alex si Sara de la gradinita sa reluam gadaliciunile din fiecare zi...Doamne-Ti multumesc ca suntem sanatosi,asa sa fie toti puiutii....nimeni nu merita sa sufere,cu atat mai putin un copilas
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
belleane spune:

Desiree:nu prea am ce sa mai adaug la fel ca si fetele imi exprim dorinta de a va ajuta cu tot ce ne sta in putinta material si va trimitem mult curaj si o imbratisare calda pentru printesa noastra draga Victoria.
Imi tremura mainile si imi vine sa urlu. Nu stiu decat generalitati despre asta ma duc sa ma documentez.
Simonix spune:
Desiree - va urez putere multa, sa se insanatoaseasca Victoria, sa nu mai aveti parte de nimic rau in viitor ! Nici eu nu reusisem sa gasesc subiectul nostru, am deschis la intamplare topicul si cand colo, era al nostru ! Nu imi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva unui copil de doi anishori si sper din inima sa treaca cu bine peste incercarea asta. Sa ne tii la curent, asteptam vesti bune bune.
Eu am hotarat sa retin doar faza ca sunt sanse EXTREM de mari sa se faca bine Victoria, este tratabil, este in Canada, va primi the best care, isi are parintii langa ea - ma concentrez pe aspectele pozitive - haideti sa facem cu toate la fel 

Dolores - sarcina usoara iti urez si LA TERMEN 
, copil sanatos, mami sanatoasa, Patrick iubitor
Ma bucur mult pentru tine 

Lori - nu mai tin minte daca te-am urat - sarcina frumoasa si tie, bebe sanatos, ai grija de tine
Sa te auz doar cu vesti bune, daaaaa ? 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
gabitzam spune:
Nadia, sunt cu gandul alaturi de tine si ma rog sa treceti victoriosi peste asta, sa treaca precum un vis urat. Eu tot sper sa fie un diagnostic pripit, sa nu fie chiar atat de grav!
Am intrat si eu pe forum dupa doua zile si ochii mi s-au lipit de titlul capitolului, mi s-a pus un nod in gat care si acum e acolo, si-mi dau lacrimile gandindu-ma prin ce trec Victoria si parintii ei. Nu e drept...
elenuca spune:
uf...
acum am aflat si eu, m-a sunat Simona... am ochii in lacrimi si nici nu vad ce scriu. Desiree, iti doresc multa incredere si putere sa treceti peste acest hop, am incredere ca o sa fie bine Victoria, nu se poate altfel, nu vreau sa ma gandesc la nimic rau. Va imbratisez cu toata dragostea si va incurajez sa ne spuneti cu ce putem ajuta.
Eu nu apuc sa va citesc, cu serviciul asta...iar acasa cu restul treburilor...of... va pup pe toate si ma gandesc la voi, o sa incerc sa-mi fac timp sa va citesc si ma rog la DD sa gasesc numai vesti bune!