Hai Corina !BV Nicoleta,marisa_ana mai-iun2010(95)
Raspunsuri - Pagina 7
arturicii spune:
Hello
[Cris, ce pui albastru ai tu acolo 
Sorana, spor la pregatiri!
Noi am lipsit motivat, ia uitati ia uitati de ce!![]()
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Onana spune:
Cris, dulcic foc Sebi
, am uitat sa zic mai devreme. Si chiar ca a crescut!
Artu, Sabina chiar e o frumoasa si o cocheta
! Felicitari pt cercelusi, o pun in valoare! Sau de fpt, ea ii pune in valoare
Alinettero, intrebai de vaccinuri, eu si la Matei si si acum voi face Infanrix hexa, banuiesc ca e cel de care spui (are 6 valente), il iau diun farmacie si costa in jur de 280-300 ron. Nici nu m-am gandit pana acum ca e posibil sa nu fie tinute corespunzator in farmacii..Daca e asa, nici in spital/clinica nu poti fi sigur, nu? Nici ca au fost transportate ok nu poate fi 100% sigur, dar prefer sa gandesc pozitiv.
Acum sa intreb si eu de BCG, mamici care l-ati facut, a aparut vreun semn pe manuta bebeilor, unde a fost facut vaccinul?
.
veronicach spune:
bilica nu a mai dat nici o veste de aseara
sper ca este bine 
Felicitari Iubirici pentru mica ta iubire. Sa ii dea Doamne Doamne multa sanatate, iubire si liniste
(stiu ca ma repet in urari dar asta le doresc fiecaruia)
Arturici ce dra mumoasa avem
Cris...multi
lui Sebastian cel maricel
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
veronicach spune:
Onana lui Matei nu i-a ramas nici un semn...doar atunci cand l-a intepat s-a evidentiat o umflatura dar a trecut imediat
nu are nici un semn
si nici nu fac febra de la vaccin
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
Onana spune:
Vero, intrebam de semn dupa BCG pt ca cica daca nu apare acest semn la nu mai tin minte cate zile/saptamani de la vaccin, inseamna ca nu e ok, vaccinul nu a fost eficient, de-asta intrebam..Mai stie cineva ceva de asta?
arturicii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bilica Hi, I am the husband of bilica she delivered a pretty SURYA RACHEL this morning jun 10 at 10H10 time of chicago; the daughter and the mother are fine...and thanks for your support during all these months... 39+ RACHEL |
Felicitari BILICA!!!

Ioana,
Philip, Yann, Sabina
NicoletaB spune:
Felicitari Bilica!
Fetelor, cred ca am eliminat dopul gelatinos. E neaparat sa fie maroniu cum am gasit pe alte topicuri? Al meu a fost incolor/albicios. Nasc oare mai devreme de joia viitoare?
37+ 
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Felicitari Bilica! Fetelor, cred ca am eliminat dopul gelatinos. E neaparat sa fie maroniu cum am gasit pe alte topicuri? Al meu a fost incolor/albicios. Nasc oare mai devreme de joia viitoare? 37+ ![]() |
Eu intrasem sa dau cafeaua, si uite ce vesti gasesc
Zic si eu, ca cineva zilele trecute: si tu, Brutus?
Pe mine ma lasati sa sting lumina?!?!
Lasa ca-mi trece mie supararea, tu sa fii sanatoasa si bebe la fel!

Daca e sa vina mai devreme, atunci sa va fie intr-un ceas bun!!!
Tin pumnii si astept sa intri sa ne mai spui cum esti

Eu azi am control, sa vedem cu ce vesti ne intoarcem
Pana atunci, poftiti o
aromata + o prajiturica mica! Corina
37s+ cu Maria
AMR - mai putin de 3s si apoi...
corinasmile spune:
Cris, ti-am admirat si eu cavalerul ieri, ce mare si frumos e!!! 
Ioana, si cocheta de Sabina ne-a placut mult mie si sotului, care a zis "bebelusha asta are 3-4 luni, nu?" ![]()
Fetelor, ce repede trece timpul...
Bilica, felicitari pentru marele eveniment! Inteleg ca a fost si sotul alaturi, deci sper ca a iesit asa cum v-ati dorit!
Multa sanatate, recuperare rapida si numai bucurii!
Corina
37s+ cu Maria
![]()
AMR - mai putin de 3s si apoi... 
cris_09 spune:
Neata!
Corina multumim de cafeluta...la prajiturica ma abtin,o inlocuiesc cu niste cereale cu lapte![]()
Bilica felicitari!Recuperare usoara si bebelina sanatoasa,papacioasa,necolicioasa si cu mult noroc in viata!Abia asteptam poze si povestea nasterii!
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)

RACHEL