Hai Corina !BV Nicoleta,marisa_ana mai-iun2010(95)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

am scris un mesaj si nu mi-a aparut...pe scurt...ale te intrebasem daca mananca si ziua tot la 5 ore pt ca a mea noaptea mananca la 4 ore 90ml da nu totdeauna iar ziua e circ cu ea cand 30-40-50-60ml depinde ce chef are de mancat...si vroiam sa te intreb cum ii faci tu 100 ml ca eu ii fac ori 60 ori 90 intre n-am cum ca e cu masura...si de multe ori ii fac 90 si-mi mananca te miri ce iar restul tre sa-l arunc de-mi vine sa-mi iau campiica nu ma dau banii afara din casa...in fine ea sa fie sanatoasa,nu mai conteaza restul
in legatura cu colicii am citit si eu n articole si intr-adevar cica au colici daca plang 3 ore pe zi...pai a mea nu plange 3 ore insa cand mananca o doare rau burtica si plange iar intestinele ei bolborosesc de mama focului...astea ce sunt???cred ca se manifesta diferit la fiecare bebe
Felicitari theo sa-ti traiasca bebe Stelios sa fie sanatos si mancacios!
Felicitari prospetelor mamici, sa va traiasca bebeii!!!
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Anca, Iubirisca-Felicitari pt bebei!
Cris- eu numai de pe www.vplay.ro vizionez serialele favorite
Dana- multumesc de urari!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Mesaj de la Anca (Ancutzicab):

La 6.25 s-a nascut, de buna voie si nesilita de nimeni, Maya Sofia - 3,500 kg, 52 cm. Suntem bine amandoua, sper sa ne vedem la masa de la ora 3. Pupam mamici, bebici si burtici.

Felicitari Anca
Bine ai venit Maya Sofia]

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

FELICITARI !!!

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare, dragelor!

Sunt tare restanta la felicitari, ieri a fost o zi super plina si m-am bucurat si am fost cu gandul la mamicile care si-au adus puii pe lume, doar ca nu am reusit sa scriu nimic, toata ziua alergatura, iar seara am avut puterea doar sa citesc...si am cazut lata. Deci:

Felicitari Crissy
Felicitari Aly
Felicitari Lena
Felicitari Theo

Bine ati venit bebelusi scumpi, toti frumosi si sanatosi!
Recuperare rapida mamicilor dragi, asteptam poze si povesti despre nastere...

Eu, zombie total, numai pe fuga cu multe treburi zilele astea, cum va spuneam..Maine am si eu controlul de 6 saptamani la gineco, (de fapt sunt aproape 7) si sper ca duminica sa reusim sa plecam la mare.
Va pe toate cu drag, sper sa intru mai tarziu, daca nu maine..

Mergi la inceput

..Uitasem:

Felicitari Iubirisca

Sa creasca mare si frumoasa bebelusa, sa fie sanatoasa si norocoasa!

La multi ani Nico
Sa fii sanatoasa si norocoasa si un bebel de nota 10, chiar de-ar fi mai micut!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iubirisca

Buna fetelor, scuzati intarzierea, vreau sa va anunt ca vineri 4 iunie la ora 20.11, dupa un travaliu de 12 ore s-a nacut papusica mica Cristina Alexandra, 2.5kg si 49cm, a luat nota 8 pentru ca este prea slabuta.
Noi suntem acasa de 2 zile, suntem foarte cuminti, papam si dormim.
Mami se cam chinuie cu sanii, traiasca pompa de muls; nu ne saturam doar de la san asa ca mai cerem si completare.
Vroiam sa va intreb voi cand ati mers prima data cu bebe la pediatru?
Cand e bine sa iesim prima data afara?

Iubirisca 38+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

FELICITARI !!!

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Am pus poza la semnatura cu bebel mai maricel

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Super dragut bebele tau ! Sa creasca mare si voinic .

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Bebelusi vostrii vomita ?
Ieri a vomat pentru prima data, in jet dupa ce a papat ! Si vad ca astazi, exact cam la 24 de ore a vomat din nou . Ieri sunt sigura ca din cauza ca a mancat prea mult, ca am avut o zi in care a papat aproape la o ora jumatate, insa astazi a mancat doar la 3 ore. Trebuie sa monitorizez situatia ca sa vad daca trebuie sa ma agit sau nu.

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Bebelusi vostrii vomita ?
Ieri a vomat pentru prima data, in jet dupa ce a papat ! Si vad ca astazi, exact cam la 24 de ore a vomat din nou . Ieri sunt sigura ca din cauza ca a mancat prea mult, ca am avut o zi in care a papat aproape la o ora jumatate, insa astazi a mancat doar la 3 ore. Trebuie sa monitorizez situatia ca sa vad daca trebuie sa ma agit sau nu.

R_ocsy , mami de Sofia

Rocsy, eu zic sa nu te ingrijorezi.
Matei al meu a avut reflux gastro esofagian cand era bebe si vomita enorm, in jet si la distanta de masa, adica nu era masa sa nu vomite, se intampla si imediat dupa masa (si asta se cheama regurgitare si e normala, adica ce e in surplus este scos, stiu ei bine sa se regleze) insa vomitatul este la distanta de mese, adica la o ora, o ora jumate sau chiar si la 2 ore de la masa si asta nu e ok.
La Matei problema s-a rezolvat initial cu medicamente si de la 4 luni canm ad am inceput diversificarea, s-a rezolvat din alimentatie.
Si Tudor a regurgitat in jet de cateva ori, imediat dupa masa, dar nu mi-am facut griji, stiu cum era Matei, plus ca daca se intampla sa-nghita mult aer (si Tudor mananca lacom si precis inghite si aer), atunci cand il ridic sa eructeze mai si regurgiteaza, dar nu-i ceva anormal.
Sunt sigura ca Sofia e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

Ale lui Tudor i-am dat Bonisan, ii dau inca 15 pic de 3 ori pe zi. La noi colicii au debutat la 3 sapt la ora 5 dimineata si tineau pana la ora 8. Nu plangea in continuu, avea crampa plangea sin apoi adormea si tot asa 3 ore. Dupa ce i-am dat Bonisan s-a scurtat perioada la 2 ore apoi 1.5 ore pana nu au mai fost deloc. Cred ca am avut noroc dar cred ca si Bonsanul a ajutat.
Stiu ca una din fete povestea ca la odiseea trecuta a avut o colega care a reusit sa il faca pe bebelus sa suga desi se nascuse prematur. Din pacate nu-mi amintesc care fata. Poti sa ne povestesti mai multe cum a reusit. Al meu incepe sa se prosteasca f mult la san, stie ca urmeaza biberonul. Noaptea insa mananca, nu-mi explic fenomenul.
Si eu am avut probleme cu Tudor cu voma intre mese, am intrebat pediatrul si mi-a spus sa nu imi fac probleme, sa il pun sa eructeze si apoi sa il tin pe o perna la 45 grade cam jum de ora, si nu mi-a mai vomat.
Astept pareri de la voi in legatura cu vaccinurile.
Va pup!

Mergi la inceput