Hai Corina !BV Nicoleta,marisa_ana mai-iun2010(95)
Raspunsuri - Pagina 4
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Rocsy, Corina- multumesc de urari! Cris- gata am terminat de calcat, le-am asezat, am facut un dus, beau o bere rece fara alcool si-n pat la "Doi barbati si jumatate". 37+ ![]() |
Mai, ce harnica esti!!!
Eu abia de-mi fac curaj azi sa pun totul la spalat. De calcat ma apuc maine, probabil.
Bine, am si avut o noapte foarte calduroasa, in care m-am odihnit extrem de putin si prost, asa ca am recuperat putin de dimineata, dupa ce l-am trimis pe Vlad la serviciu
Corina
37s+ cu Maria
AMR - mai putin de 3s si apoi...
veronicach spune:
He he felicitari Anca, la ora 19 iti faceai griji legate de masuratori si dupa cateva ore aveai bebelina in brate
Sa ii dea bunul Dumnezeu multa sanatate, dragoste si liniste

Gabriela, La multi, multi ani

Cris si Matei se trezeste la 6 cateodata la 4 si pana la 10 nu mai are chef de somn...si eu atunci as dormii mai bine si in incercarea mea de a adormi, intre bagat suzeta alaptat, scos aerul, ma obosesc foarte tare
cred ca cel mai usor ar fi sa ne trezim la 6 si sa mai dormim cand dorm si ei

sa sti ca si Matei cam asa doarme, o ora, acum ii dau sa pape, o ora sta treaz, una adoarme si apoi vine urmatoarea masa
cand mergem afara, dar de regula stam tot o ora, doarme linistit
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian10.05.2010
cris_09 spune:
Felicitari Anca!Recuperare usoara!
Bine ai venit Maya Sofia,sa fii sanatoasa,papacioasa si necolicioasa!
Abia astept sa fim toate mamici sa facem adunarea la "primele 365 de zile din viata unei minuni",ca tare liniste e pe aici in ultimul timp
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)
aleesicoo spune:
buna fetele
inca o noapte de la ora 3 pana la 6 cu schimonoseli si strangeri de craci dar fara urlete
am o intrebare pt fetele care ati nascut , ati facut rost de vaccinul BCG si daca da cum si la ce pret?
apropo de vaccinurile de la 2 luni le faceti pe cele care le au in disperansare sau pe cel de 3 mil din farmacii?
si inca o chestie nu se mai satura din 90 ml si i am facut 100ml , este normal? avand in vedere k nu o mai trezesc sa pape si se cam trezeste la 5 ore
Felicitari Anca!!
fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
veronicach spune:
Ale noua ne-a facu vaccinul in spital
legat de vaccinul de la 2 luni, dr mea spunea ca sunt probleme, uneori, cu modul de pastrare in farmacii, caci uita sa le tina in frigider
iar legat de a 3 intrebare...cu cat papa mai mult cu atat papa mai rar
de exemplu eu incerc sa il aman pe Mateiut pana la 3 ore caci papa mult mai bine, la 2 ore doar suge de cateva ori si apoi adoarme
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
aleesicoo spune:
am inteles vero, ms de rasp
si mai am o nelamurire, de cate ori stranuta ai vostrii?k zici k o tin in gheata
fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
dana81 spune:
LA MUUULTI ANI NICOLETA!!!NASTERE USOARA SI O ZI MINUNATA SA AI!!!
FELICITARI THEO!!!!!
FELICITARI ANKA!!!!!
FELICITARI ALY!!!!!
37+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
corinasmile spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Si mie imi place filmul "Doi barbati si jumatate",dar cel mai bun din toate timpurile,din toate comediile este "F.R.I.E.N.D.S" Am ajuns la sezonul 3 dar nu mai gasesc subtritrarea![]() Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai (14.05.2010) |
Cris, si eu sunt MARE fan "Friends"

Din pacate nu te pot ajuta cu subtitrari, ca eu le cam stiu replicile pe de rost deja, am vazut peste 10 ori toate seriile
Mai pot recomanda un serial dragut si amuzant: www.imdb.com/title/tt0165598/" target="_blank">That '70s Show. E preferatul lui Vlad si ne-am uitat cu placere la cele 8 serii iarna asta.
Corina
37s+ cu Maria
AMR - mai putin de 3s si apoi...
veronicach spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Si mie imi place filmul "Doi barbati si jumatate",dar cel mai bun din toate timpurile,din toate comediile este "F.R.I.E.N.D.S" Am ajuns la sezonul 3 dar nu mai gasesc subtritrarea![]() Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai (14.05.2010) |
ia uite ce am pentru tine cris
friends sezonul 3 subtitrat http://vplay.ro/serials/browse.do?sid=104&ses=3
linkul site-ului e de la o colega de odisee dar l-am salvat
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian10.05.2010
taty_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo buna fetele ![]() inca o noapte de la ora 3 pana la 6 cu schimonoseli si strangeri de craci dar fara urlete ![]() am o intrebare pt fetele care ati nascut , ati facut rost de vaccinul BCG si daca da cum si la ce pret? apropo de vaccinurile de la 2 luni le faceti pe cele care le au in disperansare sau pe cel de 3 mil din farmacii? si inca o chestie nu se mai satura din 90 ml si i am facut 100ml , este normal? avand in vedere k nu o mai trezesc sa pape si se cam trezeste la 5 ore Felicitari Anca!! ale 5 ore noaptea sau si ziua?ca a mea noaptea se trezeste la 4 ore si mananca 90ml dar nu tot timpul...ziua e circ mare cu mancatul...cand 30ml,cand 50-60...e jale....vroiam sa te intreb cum i-ai facut 100 ml ca eu ii fac ori 60 ori 90 ca asa e masura..intre nu am cum estima cat sa pun Felicitari Theo...bine ai venit pe lume bebe Stelios...sa fi sanatos si mancacios Felicitari proaspetelor mamici...sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!! fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! |

37+ 
Si mie imi place filmul "Doi barbati si jumatate",dar cel mai bun din toate timpurile,din toate comediile este "F.R.I.E.N.D.S"