Hai Corina !BV Nicoleta,marisa_ana mai-iun2010(95)
Raspunsuri - Pagina 3
cris_09 spune:
LA MULTI ANI NICO!!!SA FII SANATOASA,FERICITA,IUBITA SI SA AI MULTA RABDARE IN CRESTEREA FLACAULUI TAU FRUMOS,PAPACIOS SI NECOLICIOS
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)
r_ocsy spune:
Neata !
Apar si eu dupa cateva zile bune de absentare. Am avut ieri o tentativa de a intra dar Sofia nu a fost de acord. Am inceput sa avem colici; din fericire le avem in timpul zilei desi asta inseamna mai putin timp pentru mine dar mai mult somn noaptea . Daca e sa aleg, prefer asa. Sper sa pot recupera capitolele pierdute , chiar daca in diagonala.
Felicitari proaspetelor mamici : Gabriela_s, Ali , Maria ( cred ca asteptarea a meritat ) , Vivela !!!
Sa va bucurati de comorile voastre si sa aiba parte de mult noroc in viata !
R_ocsy , mami de Sofia
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Multumesc mult! Asemenea si tie! Ma duc sa calc! 37+ |
Cred ca am calcat in ultimele 4 saptamani cat am calcat in 23 de ani
corinasmile spune:
La multi ani, Nicoleta!!!
Sanatate, fericire si multe-multe-multe bucurii!
Corina 37s+ cu Maria
AMR - mai putin de 3s si apoi...
NicoletaB spune:
Rocsy, Corina- multumesc de urari!
Cris- gata am terminat de calcat, le-am asezat, am facut un dus, beau o bere rece fara alcool si-n pat la "Doi barbati si jumatate".
37+
Onana spune:
Mesaj de la Anca (Ancutzicab):
La 6.25 s-a nascut, de buna voie si nesilita de nimeni, Maya Sofia - 3,500 kg, 52 cm. Suntem bine amandoua, sper sa ne vedem la masa de la ora 3. Pupam mamici, bebici si burtici.
Felicitari Anca
Bine ai venit Maya Sofia]
cris_09 spune:
citat din mesajul lui NicoletaB Rocsy, Corina- multumesc de urari! Cris- gata am terminat de calcat, le-am asezat, am facut un dus, beau o bere rece fara alcool si-n pat la "Doi barbati si jumatate". 37+ |
corinasmile spune:
citat din mesajul lui Onana Mesaj de la Anca (Ancutzicab): La 6.25 s-a nascut, de buna voie si nesilita de nimeni, Maya Sofia - 3,500 kg, 52 cm. Suntem bine amandoua, sper sa ne vedem la masa de la ora 3. Pupam mamici, bebici si burtici. Felicitari Anca Bine ai venit Maya Sofia] Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
Vai ce bine!!!!! Deci a nascut fara inducere
Felicitari, Anca!!!!!!
Numai sanatate, recuperare rapida si intalnire frumoasa la ora 3
Corina 37s+ cu Maria
AMR - mai putin de 3s si apoi...