Hai Corina !BV Nicoleta,marisa_ana mai-iun2010(95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

IoanaT, s anu fie "faimosul puseu de crestere de la 6 sapt"...SI noi se pare ca suntem acolo... CU Mihaita l-am simtit din plin si , se pare ca si acum e la fel...Bafta multa!!..

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

HAI CORINA !!!!!!

HAI CK !!!!

NASTERE USOARA SI MULTA SANATATE VOOUA SI FLORICELELOR VOASTRE !!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Crissy bine ai revenit. Ma bucur ca totul a fost ok si ca Patricia e bine si e mancacioasa. Iar colicii...or sa treaca ei. Sa stii ca bebelusilor le place, si chiar le face bine, contactul piele pe piele. Mai ales acum ca e cald, e destul de usor de pus in practica.
Pitica mea doarme pe burta, pe burta mea/pieptul meu, piele pe piele (cand mai apucam sa ne dezbracam) ore in sir, nu s-ar da dusa pentru nimic.
Iar cu cezariana, pe zi ce trece o sa fie mai bine, o sa vezi. Eu am facut miscare multa, nu suportam sa stau pentru ca atunci cand ma ridicam de pe pat de exemplu durea. Asa ca misunam prin casa, mai mutam un pai de colo pana colo, mai spalam o farfurie...imi faceam de lucru.

Alina

Alina, multumesc Si eu si tati o tinem pe piept ca sa se linisteasca, o perioada tace dar pe urma iar incepe sa-si suga pumnisorii si sa-si frece piciorusele, asa ca tot la san ajungem... Eu nu ma plang , doar ca mi-e tema de chestia aia cu fermentarea laptelui in burtik daca suge prea des... Ma rog, asta vad ca se intampla numai noaptea, si au trecut de abia 2 nopti de cand suntem acasa, o sa vedem cum va fi

Apropo fetelor, Nicoleta a nascut exact in ziua in care m-am externat, si inainte sa plec cred ca tocmai ce il adusesera pe bebe, era tati cu aparatul foto acolo, tare emotionat

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Am primit mesaj de la sotul Corinei: e in sala de travaliu/nasteri, cu perfuzie. Hai Corinaaa!!!

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Buna fetele!

De ieri am intrat sa citesc acest capitol, acum l-am terminat

Felicitari noilor mamicutze Theo, Mamanati, Lena, Bilica, sa va traiasca

Noi raportam alaptat exclusiv la san, caca moale (ultimele au fost aproape lichide), galben, aproape dupa fiecare alaptat. In spital au spus sa nu mananc fibre, ieri am mancat niste paine "taraneasca" adica cu ceva faina de graham. O fi caca mai moale de la asta? In rest, dupa fiecare masa aproape sughitam...ne linishtim 20 minute apoi incepem sa plangem...forfoteala mare in burtica. Inainte de fiecare masa papam si Infacol, dar nu ajuta de fiecare data. Sau poate ca ar fi shi mai rau fara el, cine shtie...

Fetelor, voi reushiti sa faceti si mancare? Eu deabea apuc sa hranesc/schimb/adorm bebelusha...sa ma spal, mananc si sa dorm si eu Voi cum faceti?

Mamica de Eva Ramona 01.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Hai Corina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

HAi Corina!!

Viriniana, sa vezi ce misto e cu doi copii!!! Culmea ca am mai mult timp acum cand am doi decat atunci cand il aveam doar pe Mihaita!! Poate unde sunt mai relaxata, mai calma si stiu care sunt prioritatile!!..Mateias al meu se trezeste doar o data pe noapte sa manance. iar mie imi este suficient sa dorm doar juma de ora dupa amiaza...
cu scaunul bebeilor, e normal sa fie galben si sa aiba consistenta mai moale la inceput si a fie dupa fiecare masa!!...

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Salutari.....
Sunt sora lui ioana1234...si vreau sa va rog sa puneti putin majoretele la treaba si pt ea.....maine e programata la cezariana...la 10 intra in sala...de azi a plecat la spital.....mai are putin si isi va tine si ea puiul in brate...

HAI Bia, hai Victoras...fa-o pe mami mandra de tine......

VA pup si va doresc la toate sa aveti bebei mancaciosi si cat mai mult laptic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

HAI CORINA !!!

Mami de Luca Octavian 03.06.2010 & Cristina 12.01.1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

HAI IOANA

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput