Hai Corina !BV Nicoleta,marisa_ana mai-iun2010(95)
Raspunsuri - Pagina 20
madutza09 spune:
Salutare adunare,
Felicitari Nati,Nicoletarecuperare usoara va asteptam cu pozici si numai vesti bune despre bebelusi frumosi si sanatosi

Theo,Maribell,Crissybine ati revenit ma bucur ca sunteti ok si inapoi pe baricade in rolul de mamici fericite
La noi tocmai a plecat moasa acum urmeaza sa primim vizite de la health advisor cu care vom face si vaccinul BCG care nu se face aici de obicei dar pt ca venim in Rom noi trebuie sa-l facem, in fine bb Luca a luat f bine in greutate e happy, si noi suntem bine doamne ajuta
Mami
de
Luca Octavian 03.06.2010 &
Cristina 12.01.1999
r_ocsy spune:
Am aparut la fix pentru a incepe un nou capitol ... sper ca dulcineea sa nu isi intrerupa somnul !
R_ocsy , mami de Sofia
mamanati spune:
HAI CORINA!!! TINEM PUMNII STRANSI SA NASTI USOR SI SA FIE MARIA SANATOASA! 

HAI CK!!! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!! 

Ce mai faceti mamici si burtici? Eu reusesc sa va citesc doar pe diagonala!
tuturor care ne-au felicitat cu venirea pe lumei a bombonicii noastre!
Eu ma recuperez cam greu. Am venit la spital pe 10 iun, am convenit cu doctorita cu o zi inainte sa-mi induca nasterea. Seara la control era colul pregatit, sters, capul lui bebe jos pozitionat. Noaptea am mai avut ceva contractii dureroase, intre ele totusi reuseam sa si dorm. A doua zi merg cu bagajul la spital pe la 11.30. Control- dilatatie 6 cm!!! Sunt socata dar fericita, deci nu va dura mult. Pe la 12 imi deschide membranele, inca 45 min -contractii ioc! Imi da o sfarama de pastiluta: o recunosc, mi-a dat 2 din alea la nasterea Cameliei. Incep contractiile mai maria si cam intro ora nasc... O fetita tare dragalasa, care s-a nascut "in camasha" pentru ca avea... 3 noduri veridice a cordonului. Au chemat medicii de pe etaj sa vada si ei. Suntem tare norocoase. Ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a ajutat si Sf. Nectarie(inainte de a merge la spital am citit rugaciunea). Am avit si epi, si am si colul iar cusut. Recuperarea merge mai greu, dar sper sa fiu si eu bine curand.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
38+
mamanati spune:
HAI IOANA!!! 

Noi 2 zile acasa am fost foarte cumintele: papat la tzitzi si somn. Azi incep shmecheriile,mai plangem si tacem in brate.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
38+
Viriniana spune:
Cristina
- da, ai dreptate, cu 2 trebuie sa fie si mai si. Dar cu 3?? Sa inteleg ca apuci sa faci si de mancare?
Daca s-ar trezi si a mea doar o data noaptea tot ar fi ceva...dar se trezeste de 3 ori si am inceput sa alaptez in somn pe la 4 dimineata ![]()
Si niste agitate pentru Ioana! 
Hai Ioana!!! 

Reallaura spune:

Hai IOANA Hai Corina
Hai cu vestile bune si bebeii sanatosi!
Nicoleta, Nati, Teo, marisa 
felicitari!!!