Hai Corina !BV Nicoleta,marisa_ana mai-iun2010(95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Mary : eu am protectii de la Avent, ma gandesc ca nu e mare diferenta intre ele.
Cu sanul stang nu am probleme, sfarcul e ok , Sofia papa si cu protectie si fara depinde cum are chef ( daca e fomista prefera protectia ca vorba ta e mai usor sa traga de ea, daca nu papa si fara ). Eu am probleme cu sanul drept din cauza sfarcului ombilicat care se incapataneaza sa ramana asa cu toate eforturile mele ( in final am renuntat de a mai face ceva ).
La cel ok, nu simt durere cand suge cu protectiile ; aer ramane prea putin , poate cam un mm , de multe ori ma mir cum se poate alungi la supt. Cu dreptul e alta problema; fara protectie nu vrea ca nu are rabdare sa traga de el pana ar ajunge la marimea potrivita. Pana acum o saptamana, ma durea doar putin la inceput. Acum e cam paradit saracul si nu ii mai dau, ma mulg si il pun in biberon. Am ajuns sa fiu experta in alaptat copilul la sanul stang si muls dreptul in acelasi timp .. dar ce nu pot face 2 maini dibace . Ma tot dau cu garmastan, isi mai revine, ajungem la protectie din nou pana cand se paradeste din nou ... si tot asa !!! Pe cuvant, vorba unei prietene ... cand nu a mai alaptat a fost cea mai fericita. Momentan ma incapatanez si nu renunt indiferent cat de greu este .

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

onana, taty_ana nu stiu ce sa zic , ca nu este constipata decat de 2 zile, inca din maternitate nu am avut trb cu scaunul ei si nici fetele nu mi au zis sa o fi ajutat o sa faca, plus ca facea super bine chiar ink de cand i am dat lapte praf prima data, si in spital ii dadea LAPTE PRAF LACTANA parca, am eliminat sab simplexul sa vedem cum e si baby calm nu i place plus ca si ala are menta, joi oricum ne vedem cu dr.pediatru si vedem ce si cum.

fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Le-am trimis un SMS Corinei si Sabinei sa va anunte si o noutate de la noi(Fetelor de la noi, sunt sigura ca daca nu faceam o gafa, stiati noutatea la o ora de la eveniment). Dar vad ca nu au ajuns, am gresit eu ceva, ca m-au si taxat. Dar...

PE 10 IUNIE A MAI APARUT O PRINTESA IN FAMILIA NOASTRA!!! BEBE BEATRICE (AL DOILEA NUME IL MAI CAUTAM) S-A NASCUT LA ORA 14.20 NATURAL, FARA EPIDURALA, de 3400 si 52 cm.
Desi am venit cu deschidere 6 cm la spital, dupa contractiile de care va tot vorbeam, si am nascut in 2 ore, au fost si ceva problemute. Slava Domnului, totul e bine, si suntem acasa deja de cateva ore. Dar voi reveni mai tarziu cu detalii de la nastere.

Imi era dor de voi. Nici prin gand sa-mi traca ca nu stiati ca am nascut. Ma simt cam prost, nu stiu cui Dumnezeu i-am trimis mesaje ca am nascut, ca de m-au taxat, le-a primit cineva.

FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT INTRE TIMP!!!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 38+

Mergi la inceput

felicitari nati!! sa iti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Hello,

vroiam sa va salut!
Noi suntem la tara,am fugit de canicula cu amandoua fetele.Pe la 7 ne pregatim de o plimbare prin gradina,asa imi place aici ca nu ne trebuiesc pregatiri speciale ca sa iesim pe afara

Natiii ce surpriza!!!Bravo,felicitari,sa te bucuri de fetitele tale!

Are idee cineva daca se poate scoate certificatul de nastere in regim de urgenta,sa ni-l dea pe loc?

Eu mai vin in Bucuresti doar pt certificat si pt vizita la neonato',as vrea sa fac cat mai putine drumuri.

alenu stiu daca ti-au spus fetele,cu termometrul ai incercat sa o ajuti,sa stimulezi usor zona?

O intrebare pentru fetele care alapteaza exclusiv la san:CAT ,CE si de CATE ori pe zi mancati?

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si Alexandra Ioana(05.06.2010)

Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

FELICITARI NATI !!!!
BINE AI VENIT BEBELUSA BEATRICE !!!!

REFACERE USOARA, MULTA SANATATE, O BEBITZA SANATOASA, PAPACIOASA SI NECOLICOASA !!!!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

CURAJ NICO !!!!
NASTERRE USOARA SI BB SANATOS!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

aleam citit pe pagina cealalta ca i-ai dat baby drink.am acasa o lista cu recomandari de la neonato' si la remedii anticolici scrie mare si lat NU BABY DRINK.nu am intrebat,dar probabil ca asta e explicatia,are menta si constipa.

vivelacred ca in linii mari nasterile noastre au semanat,inclusiv pregatirea dinainte (si eu cu gimnastica ciudata de gravide si mingea topaitoare prin casa,de tot rasul ,dar na).
si eu m-am dus pentru inducere care a fost defapt semi-inducere,adica m-au ajutat cu oarece manevre,dar mi s-a rupt natural apa,am avut si contractii...pe care le-am indurat pana cand am comandat o doza de anestezic care a tinut o ora si am si nascut.am fost fericita ca pot sa particip activ la travaliu,sa ma plimb,sa respir.contractiile mi s-au parut suportabile pana la intenstiate 70-80(asta era pe monitor) cand mi-am scos curelele si am inceput sa ma plimb pt ca mi se parea ca trec mai usor asa si ca ajutam si la dilatatie.dupa ce mi s-a rupt apa insa nu am mai suportat durerile pentru ca nu imi mai puteam controla respiratia,veneau una dupa alta,ce timp sa dorm intre contractii...simteam ca mi ies ochiinoroc ca aveam cateterul de epidurala deja montat...curajoasa de mine...cand mi-au bagat doza de anestezic nimic,vreo 10 minute nimic,nu simteam nici rece pe spate,nici caldura in picioare,deja ziceam ca gata,nu a prins,am pus-o...iar asistenta ma luase de mana si intreba cum ma simt
si mandra mea a urlat imediat ce a scos-o din gaoace,eu eram nespus de mandra de ea
cred ca la a doua nastere majoritatea femeilor sunt mai stapane pe ele.

A doua nastere mi s-a parut frumoasa tocmai fiindca m-am simtit mai implicata,am fost nespus de fericita mai ales cand mi s-a rupt apa,strigam in extaz dupa moasa,aleia nu ii venea sa creada ca vede atata fericire Imi doream sa simt si eu cum e na,stiti ca va tot intrebam...

Vivela la ce spital ai nascut de va incurajau in asa hal sa alaptati???

Va dau si eu restul datelor pt lista, 50 cm si Apgar 9

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si Alexandra Ioana(05.06.2010)

Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marisa_ana spune:

MULTUMESC ARTURICII!

Abia astept sa ajung acasa. Sper ca maine sa ne lase ca micuta mea e la perfuzii din cauza caldurii.
A facut temperatura , s-a deshidratat.
Cum e cu temperatura la copii? Am inteles ca nu se interpreteaza ca la adulti si ca ar fi normalul cu 2 grade in plus.
Daca o alaptez la san trebuie sa ii mai dau si apa in completare oare? Ma tot gandesc cum sa fac dupa ce ajung acasa ca pe caldurile astea cica sunt predispusi la deshidratare.
si eu in acum alaptez din 3 in 3 ore ca asa e programul aici dar e un pic cam sadic pentru ea mai ales ca e comoda si adoareme dupa 2 minute. O misc pana reusim sa papam.
Cum procedati dupa alaptat daca mai ramane laptic? il dati afara cu pompa sau nu?
tuturor

Ana Maria 39+ cu Marisa Alexandra

AMR 3 ZILE panica

Mergi la inceput

marisa temperatura trebuie sa fie de 37.5 asa mi a zis pediatrasanatate multa va doresc!
gabriela_s iese si cu supozitor si cu termometrul

Mergi la inceput