Hai Corina !BV Nicoleta,marisa_ana mai-iun2010(95)
Raspunsuri - Pagina 12
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinettero Mary bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine. Felicitari pt alaptatul exclusiv. Si eu pe Tudor il imbrac tot in tricou si pantaloni scurti si ii dau botosei in picioare. La fel si afara. Deci Bcg-ul nu e bun decat daca e facut pana la 3 luni? Stiam ca pana la 4 luni. Vaccinul contra pneucoc face cineva? mamica fericita de Tudor Andrei (24.04.2010) |
Azi am ramas in tricou si pampers... nu am pantaloni scurti si nici nu mai luam pentru 0-3 luni.. ca in curind nu mai incape in ei... Doar sa mai taiem din pantalonii pe care ii avem?:D Desi il incinge destul pampersul, cred... asa ca, de vreme ce el se simte bine asa, il las in voie;)
Marlena (Mary) mamica lui
Tudor Mateo
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
madutza09 spune:
Am uitat sa spunem de problema cu rinichii ...am avut emotii primele zile ca nu prea facea pipi si ajunsesem si la spital dar era normal alaptatul nefiind stabilit si el manca putin dar fiind cu probleme trebuia supravegheat, am avut si primul scan si lucrurile se prezinta foarte bine mai repetam una peste patru saptamani si daca avem aceleasi rezultate numai trebuie tratament in momentul de fazta ii dau antibiotic preventiv pana ala urm eco...eu sunt convinsa ca o sa fie totul bine si se va rezolva de la sine...si apropo de pipi ca tot eram eu ingrijorata ca nu face destul acum are baiatul meu un obicei sa ne stropeasca asa un pic cand schimbam pampu ![]()
Mami
de
Luca Octavian 03.06.2010 &
Cristina 12.01.1999
Madamar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana5255
si la mine e o caldura de mori dar eu dorm cu plapuma de puf pe mine. Poate fi orice vreme eu la ea nu renunt. Da avem aer conditionat mobil si sora-mea are si soacra-mea si e super, e mai bun decat ala de perete. elimini aerul cu un furtun scos pe geam afara. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
sabina, nu ne spui si ce firma e si citi BTU are aparatul ? Sunt guri care spun ca e prea zgomotos si ca nu face fata. POate ne spui si cit tea costat:P?
Da, instinctul iti da toate raspunsurile la probleme, de cele mai multe ori. Aveai dreptate!

Marlena (Mary) mamica lui
Tudor Mateo
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Onana spune:
Salutare fetelor!

Felicitari Bilica

Recuperare rapida, sa creasca mare si frumoasa bebelina, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea muuulti ani de-acum incolo!
Hai Nico
Ale, stiu ca si laptele praf constipa, comparativ cu laptele matern, mi-a zis pediatra ca debridat ajuta, dar dupa 3 saptamani, cica si bonisan ajuta (care e natual, deci poti sa-i dai); eu am rezolvat cu colief (care e ff scump, va spuneam eu) dar nici macar nu sunt sigura ca colief ne-a ajutat sau pur si simplu s-a reglat el singur, cam dupa 3 saptamani.
Eu am o zi super incarcata de pregatiri, voi lipsi o perioada de aici,
plecam la maaaaaareeeee!
Am o groaza de calcat, cumparaturi, bagaje, etc..
Sabina, azi am realizat ca si noi tre sa schimbam una din masini cu una mare, nu cred ca vom intra in masina mea 2 copii, eu si bunica, plus o tona de bagaje, inclusiv patut, carut, sterilizator, haine, jucarii pt Matei, etc Asa ca s-ar putea sa fie nevoie sa vina si sotul cu masina lui, plina de bagaje si apoi sa se intoarca singur acasa..
Bafta multa mamicilor ce urmeaza sa nasca, bebelusi sanatosi, mancaciosi si necoliciosi, mamici fericite, acomodare usoara, sanatate si numai bine tuturor!
Va
pe toate cu drag si abia astept sa ne reintalnim. 
taty_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo buna dragelor! fata mea de 2 zile este constipata, a iesit saracuta afara cu supozitor, sa fie oare de la sab simplex sau de la baby drink k am vaz ca are menta ![]() ![]() Nastere usoara Nico!!! fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! |
e de la lapte parf ale...si a mea in spital era super constipata,iesea pietricele si chiar i-a provocat kkcuta cu termometru....acasa fiindca ii dadeam si lapte de-al meu facea nici tare da nici moale...intre...in schimb de cand am inceput sa-i dau debridat pt durerile de burta imi face moale si am scapat si de durerile alea din timpul mesei...se mai agita ea ca are gaze da e mult mai bine....ceiutz eu ii dau in timpul zilei pt hidratare baby calm pt ca nu e dulce deloc si ajuta si la gaze
Vivela spune:
salutare si de la noi
felicitari tuturor mamicilor care au nascut intre timp, sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri, sa va dea Dumnezeu ce-i mai bun si mai frumos 

.
noi am revenit acasa, de joi...ah, ce bine e acasa. nu mai suportam spitalul ala, cred ca dadeam in depresie daca trebuia sa mai stau o zi in plus.
anca
, felicitari mami, sa-ti traiasca comoara 

. eu cred ca alergam sa ma externez cand tu savurai primele momente de proaspata mamica.
fetelor, va multumesc din suflet pentru galeria pe care mi-ati facut-o si pentru gandurile voastre bune, va trimit un buchet imens de flori 

. sa stiti ca m-au ajutat foarte mult, nasterea in sine a fost ok, asa cum nici nu speram sa fie. m-am dus pentru inducere si au inceput contractiile inainte sa apuce sa-mi faca ceva. mai spre dupa amiaza m-au ajutat cu un calciu intravenos, dupa care au inceput contractiile mai serioase. deci a fost o semi-inducere
, contractiile nu au fost foarte multe si foarte dese, insa intense si eficiente, probabil si-a spus cuvantul si "trainingul" meu de dinainte de a declansa nasterea mai repede - adica statul pe minge de cauciuc (eu am de-aia de sarit pe ea), presopunctura, homeopatie...
doctorul m-a felicitat - cica am nascut exemplar, ca sunt o persoana foarte echilibrata
.
Damian a tipat din prima, nici nu apucase sa-l scoata bine din culcus
, mi l-au aratat, era foarte curatel, de parca il spalase cineva acolo inauntru. a primit nota 10
si e copia fidela a fratelui mai mare, asa cum ma asteptam.
papam laptic de la sursa, asta numai gratie faptului ca am reusit sa scap de spitalul ala nesuferit unde alaptatul e incurajat doar la nivel declarativ. in realitate mamicile sunt "incurajate" cu expresii gen "n-ai lapte, ce tot il tii la tzatza??!" "of, daca mai folositi mult pompa aia (de muls) o s-o stricati", "nu vezi ca nu vrea sa apuce sanul, lasa-l ca-i dam noi completare!"
si multe de genul asta. noroc ca eu am stiut sa nu le bag in seama, ca nici Damian nu prea vroia sa manance cand ma duceam eu acolo (normal, ii hraneau cu lapte formula sau glucoza chiar inainte sa ne ducem noi, copiii erau satui si adormiti). eu l-am tinut la san si am refuzat orice "ajutor", desi incercau sa ma faca sa cred ca copilul meu nu stie sa suga, pt ca cica plangea dupa ce plecam eu.
acasa il hranesc cand are el chef, nu stau dupa programul lor la 3 ore, ii dau si la 10 minute daca el cere, mai ales pe canicula asta...iar productia mea a crescut simtitor de 2 zile de cand suntem acasa. suntem deci pe drumul cel bun.
in rest, damian e un cumintel inca, nu plange prea mult, cere atentie, vrea sa-l atingi, sa-i vorbesti, se uita mirat la cel care ii vorbeste, cu niste ochi maaaaari de parca ar vrea sa spuna si el ceva. mi-e drag de el de mor
. aproape ca uitasem ce minunat e sa ai un bebe asa mic...
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
arturicii spune:
de unde ati inteles voi, Veronica, Mary de duritate
? Ca i-am pus cercei? Sau cum am povestit?
Felicitari Marisa
Oana, de la 12 la 7?? super! Vreau si eu! Insa cum dorm mai mult de 4 ore legat mi se pare ca am dormit vreo 8![]()
Madutza, bun revenit! Superba poza asta. Adica pruncii is faini!
Sorana, drum bun si zile frumoase!!!!
Vivela, bun revenit!
Hai Nicoleta!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
arturicii spune:
Rocsy, super "schemele"!
Cristina26, admirat si pozele voastre!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina

Tudor Andrei (24.04.2010)
37+

fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)