Hai Corina !BV Nicoleta,marisa_ana mai-iun2010(95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marisa_ana spune:

MULTI PUPICI SI SALUTARI MAMICILOR SI GRAVIDUTZELOR!

DUPA O ASTEPTARE MULT PREA LUNGA A VENIT SI LA NOI BARZA PE DATA DE 8 IUN 2010, ORA 9,08.

DIN 3 IUNIE AM INCEPUT SA VIN ZILNIC IN UNGARIA PT VERIFICAREA LICHIDULUI,AMNIOSCOPIE, O PROCEDURA DUREROASA PE CARE O DETESTAM DAR CARE IMI DADEA SIGURANTA CA BEBE ESTE BINE SI LICHIDUL E CURAT.
PE MASURA CE TRECEA TIMPUL SE ELIMINA SI DIN DOP DAR NU SUFICIENT CA MARISA MEA ERA PLASATA TARE SUS INTRE COASTE PARCA.
AM HOTARAT CU DOCTORUL CA MARTI 8 IUNIE SA INDUCEM NASTEREA SI SA NE INTALNIM PE NEMANCATE LA 7 LA SPITAL.
CONVINSA CA VOI NASTE NATURAL, AM VENIT CU BAGAJ SI CU SOT SI AM ASTEPTAT DR.
MI-AU DAT OCCITOCINA SI MONITORIZAU BATAILE INIMII COPILULUI
LA UN MOMENT DAT MOASA L-A CHEMAT PE DR SI TOT ZICEAU CEVA CA NU E IN REGULA ,CA NU INTELEG MAGHIARA, SI AM INTELES DE LA SOTUL CA SE IMPUNE CEZARIANA.
MARISA ERA TARE SUS SI NATURAL AR FI IESIT TARE GREU.
FAZA CEA MAI CIUDATA ERA CD UN TIP VENEA SI TE DUCEA IN SALA DE OPERATIE COMPLET DEZBRACATA IAR ACOLO O GRAMADA DE LUME ROIA IN JURUL TAU.
ANESTEZIA AICI SE FACE DOAR PARTIAL.
ERAM CONSTIENTA DE TOT.
SIMTEAM CA MA TAIE SI TOTUL.
CD SCOATE COPILUL.
PANA A SCOS-O MI S-A PARUT O ETERNITATE DESI TRECUSERA DOAR 15 MIN .
DUPA NU AM MAI REALIZAT.
BEBEICA MARE DE TOT 4200 KG SI 60 CM .
DACA ERA NASTERE NATURALA ERA VAI DE MINE.
M-AM REFACUT DESTUL DE REPEDE DOAR CA DIN CAUZA CALDURII EA S-A DESHIDRATAT SI MAI SUNTEM SI ACUM IN SPITAL PT OBSERVATIE.

AU FOST TARE MULTE NASTERI DE CAND AM ABSENTAT SI NU AM REUSIT SA RECUPEREZ DAR VREAU SA LE TRANSMIT TUTUROR PROASPETELOR MAMICI MULTA SANATATE , BEBICI SANATOSI SI NUMAI BINE

FETELOR CARE ASTEAPTA RANDUL LE TINEM PUMNII SI LE ASTEPTAM CU VESTI BUNE

MAMICA SUPERFERICITA CU DE 5 ZILE

Ana Maria 39+ cu Marisa Alexandra

AMR 3 ZILE panica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

BRAVO LENA , RECUPERARE USOARA !!!!
BINE AI VENIT FLORICICA BIANCA !!!!

BRAVO THEODORA REFACERERAPIDA !!!
BINE AI VENIT BEBE STELIOS !!!!

BRAVO BILICA !!!!
BINE AI VENIT BEBELUSA RACHEL !!!!

BRAVO IUBIRISHKA !!!
BINE AI VENIT BEBITZA CRISTINA !!!!

BRAVO ANCUTZICAB !!!!
BINE AI VENIT BEBELUSA MAYA !!!!

BRAVO VIVELA !!!!
BINE AI SOSIT BEBITZA DAMIAN !!!!

BRAVO ALYSH !!!
BINE AI VENIT BEBE LUCAS !!!

BRAVO GABRIELA_S !!!
BINE AI VENIT ALEXANDRA !!!!

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR, VA DORESC DIN SUFLET SA FITI SANATOASE, SA AVETI O RECUPERARE RAPIDA SI LAPTE IN TZITZI !!!!

SANATATE MULTA TUTUROR FLORICELELOR DE LILIAC, SA FITI PAPACIOSI, NECOLICOSI SI SA VA FACETI PARINTII MANDRII !!!!

[red] MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare fetelor

Am aparut si eu pe aici prin zona. De fapt eu mai intru din cand in cand, citesc dar stau mai prost cu timpul si nu mai apuc sa scriu.

Felicitari din toata inima tuturor fetelor care au nascut si pe care nu am mai apucat sa le felicit. Cate un brat de la fiecare.

Hai Nicoleta!!!!

Cris 09 sper ca ai primit PM-ul meu si sper ca i-a fost de folos prietenei tale. A nascut? A fost totul ok?

ale ti-am vazut printesa. Dulceeeeeee fooooooc!!!!! Sa stii ca doar ce am citit la un subiect aici pe DC ca Baby Drink poate sa dea constipatie.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

BRAVO ALY !!!!
BINE AI VENIT BEBE ELIZA !!!!

BRAVO CRISSY !!!
BINE AI VENIT BEBELUSA PATRICIA !!!!

FELICITARI MAMICI, SA FITI SANATOASE, SI SA AVETI O RECUPERARE RAPIDA !!!!!
BINE ATI VENIT FLORICELE DE LILIAC, SA FITI SANATOSI, PAPACIOSI SI NECOLICOSI !!!!

[red] MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Buna dimi,

FELICITARI LENA, BILICA, THEO, IUBIRISCA, ANCA, VIVELA, ALI RECUPERARE USOARA MAMICILOR SI BINE ATI VENIT BBLUSI FRUMOSI SI SANATOSI

HAI NICOLETA !!!

Mami de Luca Octavian 03.06.2010 & Cristina 12.01.1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Neata la fete !
Baiatul meu incepe sa stea din ce in ce mai mult treaz! Ieri de exemplu a dormit foarte putin, insa in schimb azi noapte a dormit de la 12 la 7 cand l-am trezit eu sa pape! A mai dormit apoi de la 7:30 la 10:45, cand a papat, iar acum e treaz si cumintel! In timpul zilei papa cam la 2 ore, cateodata si mai devreme!Banuiesc ca bebe meu stie el ca noaptea se doarme, , dar nu e cam mic sa nu manance noaptea?
Vero, de cantarit, nu l-am cantarit, nu stiu cat are,sapt viitoatre merg cu el pediatru si o sa vad, insa nu-mi fac griji, sunt sigura ca suntem in parametri, nu-mi fac un stres in plus cu cantaritul, atata vreme cat mananca bine si doarme bine!
Bun venit acasa Bilica,Maribel,recuperare rapida si bebei mancaciosi!

Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010)

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Raportam si noi o saptamana de acomodare si recuperare...Luca e un scump cuminte papa tzitzi preferatele lui numai atunci plange ca un pisoi in rest nani...ne-am luptat si cu febra laptelui care s-a ameliorat de ieri a prins si el mai multe puteri si papa mai mult(nu am folosit pompa decat un pic inainte sa manance sa-i mai eliberez lui si sa poata sa apuce tzitzi in rest am preferat sa nu stimulez si mai mult decat e nevoie lactatia si a mers bine asa plus am mai luat si doua paracetamol) oricum ii dau la cerere nici nu stiu exact ce interval dar deja si-a creat el un program cam la trei, patru ore se intampla si la doua ore ziua, noaptea mai rar depinde de el cand cere ca nu sta el flamand ...ne-a cazut si buricul joi fix la o sapatamana ne place la baie si cam atat si sunt asa de scump cand vorbeste mami cu mine sunt asa de atent la ea cu ochisorii mei dulci ...eu ma simt mai bine si cu epiziotomia si cu hemoroizii care din pacate aparusera si ei picioarele au inceput sa se desumfle inca mai avem de recuperat la kg dar ce sa-i ceri e prea devreme si am pus ceva sarcina asta...doamne ajuta sa o tinem tot asa si sa fim sanatosi si voiosi.

Un weekend fain si plin de vesti bune

Mami de Luca Octavian 03.06.2010 & Cristina 12.01.1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Multumesc pentru urarea de bun venit fetelor!
Artu: super Sabinuta! Nici eu nu mi te imaginam asa de "dura" cu micuta ta:)!
Alinettero: si eu tot Infarix Hexa voi cumpara din farmacie pentru 2 luni. Daca gasesti poate ne dai un semn si noua.

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Bun regasit dragelor!
In cel mai anemic mod incerc si eu sa recuperez... si am reusit sa citesc abia ultimele 3 capitole... la care ma voi limita de altfel, pentru a reusi in cea mai mica masura sa ingros rindurile voastre.

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR PROASPETE, BUN VENIT MICUTILOR/MICUTELOR, O VIATA FRUMOASA SI FERICITA!!!

Observ ca peste temerile cu stranut/sughit/regurgitat/voma am trecut cu toatele - este normal, conform si parerii pediatrei noastre.

ALINETTERO: BAFTA MULTA CU ALAPTATUL EXCLUSIV! vei vedea ca se poate, sa nu te lasi induplecata de parerea unuia din familie (sot, mama) care vede copilul agitat si te sfatuieste sa ii dai suplimentar formula! Mergi pe instinctul pe care numai tu il poti avea si sunt convinsa ca vei reusi, ITI TREBUIE DOAR PUTIN CURAJ TIE! spun asta pentru ca in vreo 2-3 zile si mie mi-au fost tociti nervii si am cedat: am dat lapte praf, pina copilul a vomat de prea plin si nu mai jucam deci dupa regula mea. Am si eu momente in care, la sfirsitul zileisuper obosita, ma impacientez ca nu mai am lapte peste noapte, dar cu putin somn se reface:).
Problema noastra este constituita de ragade/dureri la supt... ink string din dinti de durere...
Brb...

Cunosc problema asta ca tocmai ce mi-a facut din nou o titi praf , desi folosesc protectoarele de silicon pentru mameleon. am sfarcul ombilicat si se incapataneaza sa ramana asa, nu am ce sa ii fac. Celalalt e ok. De 2 zile pe cel beteag il mulg cu pompa ca mi-a facut o rana de toata frumusetea si nu as rezista daca i-as da sa suga. Pe cuvant, ca atunci cand voi termina cu alaptatul voi fi cea mai fericita ca m-am saturat de sfarcuri super sensibile si sani durerosi !!!

R_ocsy , mami de Sofia

Eu protectiile de la Chicco le-am pus la inceput pentru ragade - scapasem pentru putin timp, am incercat sa ii ofer tzitzi fara ele dar nu mai accepta domnisorul: fie cu adevarat sfircul meu nu este ok, fie e obisnuinta de a simti cauciucul acela mare, pe care il prinde foarte usor.
Acum am sfircul de la sinul sting varza din nou, insa suport asa - pling si alaptez... nu am incotro...:(. NU imi explic de ce ma doare asa de rau - probabil e vinovat vidul care se creeaza. Ce spui? la fel simti si tu, ca te scurgi prin sin, de durere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Hai, Nicoletaaaaa!!!

Corina 37s+ cu Maria

AMR - mai putin de 3s si apoi...

Mergi la inceput