Hai Corina !BV Nicoleta,marisa_ana mai-iun2010(95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

Mary bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine. Felicitari pt alaptatul exclusiv.
Si eu pe Tudor il imbrac tot in tricou si pantaloni scurti si ii dau botosei in picioare. La fel si afara.
Deci Bcg-ul nu e bun decat daca e facut pana la 3 luni? Stiam ca pana la 4 luni.
Vaccinul contra pneucoc face cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Felicitari Bilica!!!!!! sa ii dea Dumnezeu multa sanatate si iubire pruncului tau
iar tie mamico, recuperare usoara si mult laptic

cris mie nu mi s-a blocat vreodata...ma uit cu sotiorul, cand avem timp, la cateva episoade pe zi

fetelor Matei a inceput sa pape mai putin ma streseaza situatia, nu stiu de ce anume
a inceput cu aceleasi probleme de care povestea tatyana, numai ca el incepea sa aiba crampe la san scoatea tzatza o lua din nou si tot asa
acum papa la 2 ore dar putin...sunt destul de stresata...
oare mananca mai putin si de la caldura? desi la noi in casa nu e deloc cald(avem o groaza de copaci in fatza balconului si soarele e pe partea cealalta)

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Oana, Mihai e un scump, pare mai grasun decat Mateiutul meu..cat cantareste?

10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalarisa spune:

Buna fete dragi,eu nu am fost activa asa pe forum ca sunt la primul bebe si nu prea am avut cu ce sa intervin din contra am avut foarte multe de invatat de la voi.
Ce am observat este ca se cunoaste ca odiseea sa umplu de bebelusi frumosi caci mamicile nu mai au asa mult timp de scris si acum paginile mai greu se inmultesc.

Eu sunt o burtica de 38 de sapt,39 martea viitoare si astept sa nasc dar dupa 21 iun cand e doc meu in spital caci va fi plecat saptamana viitoare iar eu stau ca pe ghimpi .

Pup mamicile si bebeii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Multumesc mult fetelor pt sustinere! ARTU;merci pt postarea mesajului de la sot. Sunteti dragute toate
SURYA RACHEL , sa nascut cu 3KG 260G, lungime de 50 CM ,cu nota max de 9.9 ; fara epidurala ; ii pe mult la san .

39+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Bun revenit Mary!

Bun revenit Bilica!

eu nu am mai apucat sa intru ptr ca azi de ex mai mult am dormit apoi am stat pe afara cu toti 3.

Sabina, a plans cam 30 de secunde; ea se si linisteste de regula destul de repede; de ex dupa vaccin imediat am pus-o la masa si acum, dupa cercei am luat-o imediat sus si am iesit repede cu ea din clinica (nici la revedere nu am zis); insa pana sa ies din clinica deja nu mai plangea; in masina am pus-o la masa si gata; sunt convinsa ca daca era mai mare ii era mai greu, tinea minte, etc;
i-a pus prin "impuscare" direct cerceii pe care i-ai vazut in poza (aveam vreo 15 culori de pietre si am ales rosu- asa mi-am imainat-o eu, cu cercei rosii), urmand sa ii putem schimba peste o luna.

Laurita, cum mai e Mircea cu Ilinca? S-a mai linisit?

Veronica, imi pare rau ca aveti si voi probleme cu mancatul; sa stii ca si Sabina mai face asa uneori insa la noi e clar; daca face asa nu vrea sa manance; ii dau suzeta si fie adoarme in brate la mine fie daca se foieste in continuare o pun pe burtica la ea in pat si se culca.

Rocsy, si Sabina mai vomita, mai scuipa mai ii curge lapte din gurita; insa nu f mult; inca nu ma ingrijorez; a luat super in greutate deci nu e grav.

Oana, daca se trezeste singur si cere de mancare, chiar si la intervale mai mari e super ok; he, ce as vrea si eu un somn legat de vreo 6 ore; insa nu am asa ceva si cred ca pana la pensie nici nu o sa am.

Un we fain tuturor!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

he he arturici, te vedem acum in postura mamicii dure...mie mi-e frica sa-i dau suzi si sa-l aman..daca nu mai papa deloc?!

Bilica ce faci pe net deja? sa ne povestesti cum a decurs nasterea dar cred ca bine, in momentul in care esti deja acasa si pe net cu noi
bine ati venit in noul format
sti ce e curios? eu nu am vazut mesajul original cu vestea nasterii, si nici acum nu imi apare...noroc ca a citat cineva mesajul

10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

he he arturici, te vedem acum in postura mamicii dure...mie mi-e frica sa-i dau suzi si sa-l aman..daca nu mai papa deloc?!

Bilica ce faci pe net deja? sa ne povestesti cum a decurs nasterea dar cred ca bine, in momentul in care esti deja acasa si pe net cu noi
bine ati venit in noul format
sti ce e curios? eu nu am vazut mesajul original cu vestea nasterii, si nici acum nu imi apare...noroc ca a citat cineva mesajul

10.05.2010
sotul bilicai a postat mesajul in capitolul vechi,de asta nu il vezi

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Stiu ca nu am mai intrat demulticel, suntem bine, crestem , dar cu noi mi-e tare greu sa mai am timp si de forum..Felicit toate fetele care au nascut intre timp si le urez bun venit bebeilor !!!

AM intrat sa va zic ca am primit SMS de la NicoletaB:

"Mi s-a rupt apa de dim. M-am internat si astept sa imi vina randul la op. NicoletaB"

Nicoleta, nastere usoara!!

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna dragelor!
fata mea de 2 zile este constipata, a iesit saracuta afara cu supozitor, sa fie oare de la sab simplex sau de la baby drink k am vaz ca are menta
Nastere usoara Nico!!!

fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput