Tuburi ureche/ Ear tubes/Otita recurenta
Raspunsuri - Pagina 3
oana.iat spune:
Cu siguranta se fac la Budimex la clinica ORL. Noi am facut acolo operatie de montare de tuburi aeratoare, cu rezultate ff bune. Medicii sunt profesionisti acolo si au aparatura.
miereamara spune:
Ca sa va mai tin la curent...la doua saptamani de la terminarea tratamentului cu antibiotic (cel de 6 saptamani), A. a facut iar infectie f urata la ambele urechi, cu puroi, timpanul e gata sa perforeze, umflat.
Se pare ca singura optiune ramasa acum este operatia, pe care o sa o programam cat de curand. Deocamdata ia iar antibiotic, augmentin-10 zile.
Dupa ce avusese un boom in dezvoltarea limbajului, e iar tacut, probabil nu mai aude deloc pt ca ambele urechi sunt pline de lichid infectat.Cred ca are dureri f mari, ultimele 3 zile a plans in continuu si nu a mancat nimic, a slabit aproape un kilogram jumatate.E atipica otita asta, el de obicei facea febra f f mare, dar nu avea dureri, acum e exact invers, nu a facut febra deloc.
sper sa fie decizia corecta.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
crisspy spune:
Of Miere imi pare rau sa aud ca iarasi aveti probleme... lui Aidan
Ma bucurasem cand am citit ca se simte mai bine dupa antibiotic si speram sa fie din ce in ce mai bine.
Sunt sigura ca operatia o sa aiba succes...fruntea sus . Sa ne tii la curent cu evolutia lui.
Porumbita cand am aflat de problema lui Aidan am cautat si eu pe internet si am gasit un centru de testare www.audionova.ro/Pentru-copii/" target="_blank">aici. Chiar ma gandeam sa mergem si noi cu Razvi
Crisspy, fericita de Razvi
sdcristian spune:
miere imi pare rau ca iarasi e bolnavior
dar zic sa ai incredere, ca pt voi poate operatia asta chiar e buna, deja a facut de foarte multe ori otita si e mai bine sa rezolvati problema, atat pt auz si si ca sa nu se mai chinuie puiul.
sa ne mai dai vesti despre voi
miereamara spune:
Am stabilit operatia pe 30 august.
Deocamdata are si un virus care i-a provocat croup, s-a trezit ieri dimineata fara voce, trebuie sa ia prednisolone 4 zile, pt ca e periculos, e un virus care inflameaza corzile vocale si copiii mici pot ajunge f usor la sufocare.
Nu se mai termina odata, am scapat de asthma si alergii (probabil pana la primul polen) si acum da din una in alta
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator