Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui satulica

neataaa! multumesc de cafea MP! mi-a mers de minune

am citit la elefantica, mandruta... (si nu mai stiu ) ca pufuletii lor se intorc de pe burtica pe spate si invers - mady inca nu! sa fie din pricina ca e putin mai dolofanica (cam 8 kg si un pic - nu stiu exact cat)? asta e ritmul ei? ... e drept ca nici nu prea am tinut-o pe burtica prea mult...

mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)

eu zic sa nu te panichezi....fiecare copil are ritmul lui ...spre exemplu Isabela nici nu are tendinta de a-si duce piciorul la guritza, desi am auzit pe aici ca multi bb deja si-l molfolesc ....

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

elefantica are dreptate..
nici jiji nu-si duce piciorul la gura...eventual...are tendintza sa duca gura la picior cand sta in fund
nu-i place pe burta si rar dupa mari chinuieli poate chiar k ajutor se intoarce pe spate
k ajutor se ridik in fund si-i extaziat...

dar e sanatos...are tot timpul pt toate...nu-mi bat capul doar nu e concurentza....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

piciorul la gura nu-l duce nici alexandra....nici nu sta bn pe burta....in schimb se ridica bn knd o tin de manute...e fff tapana...dar fiecare le are pe ale lui cu plus si/sau minus

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ma apuc si eu de curatenie, ca daca nu bag aspiratorul cheama vecinii sanepidul.

_
Povestea unei .
Cresc

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

HAIRCUT, DULCINEEA, CRISTIES, mersi fetele, am baut ieri o sana, si mi-am facut sotul o paine prajita si desi a mai persistat o vrem senzatia de greata, azi sunt bine, dar slabita, ametzita, greu m-am dat jos din pat, sunt cu bateriile pe zero... sotul (cu interpretarile lui yoghine) zice ca m-a parasit focul interior... si cateva zile sa nu mananc cruditati fructe-legume...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

multa sanatate!

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Mie ieri mi-a fost rau. Dar rau... nu stiam ce sa fac... brr. Noroc ca a venit sotul sa stea cu gaza cat am stat eu putin in pat. De iesit am iesit pe la 5 afara, era soare dar nu sa lesini...

Vedeti ca am trimis (si trimit in continuare linkurile cu filmele pe contul comun). Merge greu (n-am pus decat doua din 6) dar incet incet... Oricum sunt superbe (eu doar le-am frunzarit). Merci Mariucasara de pont

_
Povestea unei .
Cresc

Sper ca te simti mai bine azi ...si pentru linkuri, abia astept sa le descarc si sa ma documentez si je

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

offf...cred k de la caldura...multi pupici sa treaca si sanatate multa

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Va rog mult spuneti-mi si mie in mare cum va petreceti voi ziua cu bebe.. Am o frica constanta ca nu-s o mama buna. Ca poate ar trebui sa fac ceva pentru a o stimula mai bine in dezvoltare si eu nu fac. De aia si intrebarea.

de Lorena 03.03.2010

www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa

Mello motanelul iubit

De ce ai temerea asta ca nu ai fi o mama buna? Sau cine ti-a zis ca nu ai fi o mama buna? Am o prietena care mi s-a plans recent ca are impresia ca nu ar fi o mama buna pentru copilul ei de 1 an si, ca nu are timp pentru ea si incearca sa zmulga cum poate acel timp dela copilul ei - si-l face dupa ce adoarme puiul si dimineata e zombie si incepe sa tzipe la copil - eu o inteleg perfect, in cazul ei e vorba de oboseala cronica, nu are incredere in soacra-sa ca ar putea avea grija de copil si cum e mai mobil si toata ziua tre sa stea cu ochii pe el.. a obosit. Si sora-mea mea avea sincope din astea, cand ma duceam la ea in vizita lasa totul balta in grija mea fara sa ma roage macar (de asta nu-mi placea sa merg la ea si nici sa stau mai mult de o zi), devenea absenta si ma lasa sa ma descurc cu gospodaria ei mare si copiii ei mici (unul dupa altul la diferenta de 1 an) si dormea! Nu e vorba despre surmenaj in cazul tau, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Si eu am vazut-o pe Isa aseara...vai de fundul nostru cand or incepe sa pape singuri= sa se mozoleasca singuri . Mi se pare mie sau Irina seamana muuult de tot cu surioara ei? fete frumusele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Si sora-mea mea avea sincope din astea, cand ma duceam la ea in vizita lasa totul balta in grija mea fara sa ma roage macar (de asta nu-mi placea sa merg la ea si nici sa stau mai mult de o zi), devenea absenta si ma lasa sa ma descurc cu gospodaria ei mare si copiii ei mici (unul dupa altul la diferenta de 1 an) si dormea!

Bilabong! De ce origine e numele? Sau l-ai pus dupa nasi?

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Alexutzza ai rezolvat ieri cu traducatorul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Elefantica, la capitolul geamuri e unu-zero pentru mine (cu un mic sabotaj). Vecinii de deasupra batranei isi fac balconul, care inseamna daramat o bucata facuta de vechii proprietari cu materiale aiuristice si au trebuit sa spele ca sa poata pune caramizile si astfel au mozolit geamurile. Dar i-au promis ca atunci cand termina i le spala, deci avantajul meu e efemer.
Gaza mea e pe balcon ca am facut bici si se pare ca-i place acolo. O mai las.

Merci de urari. Eu cred ca a fost din cauza stresului, ca a inceput criza dupa ce s-a oprit fi-miu din tipat. Probabil inima sau ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ah, am uitat sa va spun, cica copiii care-si duc picioarele la gura au baut deja zece vedre de lapte .
Si al meu mai are...

Mergi la inceput