Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ma apuc si eu de curatenie, ca daca nu bag aspiratorul cheama vecinii sanepidul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui irrinaa

Buna dimineata si de la noi!

eu sunt suparata.Daca ieri dimineata Vlad avea doar mucisori, aseara, la 18,30 avea temperatura 38,3.I-am dat antitermic si la 1 noaptea avea 38,1.a dormit destul de bine, iar acum,dimineata avea 36,7.I-am curatat nasucul, are mucisori verzi.Of, of
vroiam sa va intreb de datele de contact ale dr.Stanciu.eu am gasit pe net ceva, dar nu stiu daca sunt de actualitate.
decenuela stiu ca tu abia ai fost la el, imi poti da si mie pm, te rog, cu adresa,tel pt programare si cat e o consultatie.
sa vedem cum se comporta azi si daca nu e bine, fugim la medic.
n-am apucat sa citesc din urma, nici nu pot acum.incerc sa ies putin cu el afara cat e mai racoare.
va pup

Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)

offf...multa multa sanatate puiului

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Mie ieri mi-a fost rau. Dar rau... nu stiam ce sa fac... brr. Noroc ca a venit sotul sa stea cu gaza cat am stat eu putin in pat. De iesit am iesit pe la 5 afara, era soare dar nu sa lesini...

Vedeti ca am trimis (si trimit in continuare linkurile cu filmele pe contul comun). Merge greu (n-am pus decat doua din 6) dar incet incet... Oricum sunt superbe (eu doar le-am frunzarit). Merci Mariucasara de pont

_
Povestea unei .
Cresc

Sper ca te simti mai bine azi ...si pentru linkuri, abia astept sa le descarc si sa ma documentez si je

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata fetele!ne mai stiti?noi nu v-am uitat dar doamne dumnezeule ce de munca cu organizarea nuntii si cu un bebe in dezvoltare la purtator
am citit putin cap asta si am vazut ca vreti sa stergem din datele de pe prima pag eu va sustin si daca puteti stergeti si la mine va rog frumos
termina puii mai mare scoala ma bucur pentru mediile frumoase
la multe lunite sarbatoritilor si la multi ani mamicilor ce s-au serbat
ma duc sa citesc si cap trecut ca nu sunt la zi.
o zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

sarumana de invitatie....pe jiji mare il manaca ca pe zambilica cu pescuitul asta...cica sa vada cum le rezolva ca iar vrea sa mearga in WE...nu se satura....la cat cheltuie pe pescuit am manca somon un an intreg de 3 ori pe sapt...dar de..pasiune ....

in ce priveste..incuscrirea....hm...nu prea am baiat de dat...dar...daca se plac copiii....as zice...ca in reclama..sa-i lasam sa se mai cunoasca asa..vreo 30 de ani:)).....

ai vz ca ma roade rau...ma chemi la tine..sa te vad si in carne si oase....sa ajung la urgente de inima rea....la naiba..cred ca mor pe drum si ramane jiji fara mama..

vedem...daca ajungem...si esti pe acasik...venim si te luam la un gratar...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Noua ne place si reclama la jacobs:
Buna, eu sunt Alex, prietenul Corinei!
Tati e disperat ca intr-o zi o sa-i sfaraie calcaiele fetii dupa vreun golanas (cum a fost el).
Ruxita, ziceai ca ti se pare ca prietenul Elei e de etnie. Vroiam sa zic ca si eu am avut impresia asta despre sotul meu cand l-am cunoscut. Am zis ca eu nu ma combin cu omu' asta NEVER. Am aflat ulterior ca nu are vreo legatura cu vietuitoarele respective. Dar eu inca faca sapaturi, poate e vreo gena mai indepartata... Mi se pare ca prea seamana la ten cu Sorinel copilu' de aur!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

nu cunoastem specimenu' oricum ea zice ca din toata clasa de copii rumani, ea e cea mai alba... asa e la Rahova, cu tenul mai masliniu... da' mi-a promis ca nu se marita cu el... eu sunt mai toleranta de felul meu (cel putin declarativ), sotul e mai rasist si avem mari divergente de opinie, DAR... cu tot rasismul lui prima lui sotie (romanca) avea tenul inchis bine... si mai e si rusofob pe de-asupra, dar si-a tras a doua nevasta "rusoaica"... asa ca caci, una e prejudecata si alta e ce alegi in viata...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:

Neata si noi, MP multumim de cafeluta!
Noi am fost la dr ieri, 6 kg si 63 cm, a zis ca e bine ce i-am dat pana acum si mi-a dat sa-i dau fier (la inceput 3 pic/zi, apoi o sa-i dau 5). Preventiv, ca cica la varsta asta scade fierul la toti copiii. Si mi-a zis sa-i dau cereale de 2 ori pe zi (dimineata si seara) pentru ca e foarte energica si are nevoie de rezerve (la noi nu e pericol ca ne ingrasam prea tare, facem sport!). Mai ales ca eu nu-i dadeam cereale cat se indica pe cutie, ci doar ii ingrosam putin laptele cu 2 masuri, deci pot sa-i dau linistita.
Acuma, daca as merge la 10 doctori, fiecare m-ar invata altceva, eu si-asa am devenit zuzu dupa cat am citit cu diversificarea, deci merg pe mana ei si doar daca cred ca ceva nu e bine nu fac. A! Si a zis ca pot incepe sa-i dau mar cu biscuite (fara gluten).

Felicitari pentru vizita la doctor! Si Cristinuca este tot fotomodeala ...ce sa mai fetele astea tin la silueta de cand sunt mici...bravo lor

Si eu eram fotomodeala cand eram mica, si acum ... mai bine ma sari decat sa ma ocolesti (asa ma "alinta" soacra mea). Dar dr. a zis sa nu-mi fac probleme. Ea nu prea doarme ziua (fi-mea, nu dr.), fura cate 30 min (maxim!) de somn, dar doarme noaptea bine. Si face foarte multa miscare! Deh! Am baut cand eram gravida ca-mi treceau arsurile, poate de-aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

...il mai gugulesc si ne jucam toti 3, cu.....papusi....
Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

...niceeeeeeee ...ce frumos va petreceti voi ziua

aaa...MS ...ieri ma uitam la TV si anuntau primul WE canicular din aceasta vara si ziceau acolo ca cel mai cald va fi la Giurgiu, m-am gandit la tine ... nu ca ar fi mare diferenta fata de bucuresti, dar cica va fi cel mai cald din toata tara ...sa te pregatesti cu multa inghetata (dietetica bineinteles )

Deja e insuportabil, daca se face si mai cald eu nu stiu unde ma ascund....Acum la plimbarea de dimineata era sa lesin in mijlocul strazii de cald si nu era decat 10. Nici nu stiu cum mi-am adunat fortele sa ajung acasa cu Sara si cu carutul.

Cristies

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

HAIRCUT, DULCINEEA, CRISTIES, mersi fetele, am baut ieri o sana, si mi-am facut sotul o paine prajita si desi a mai persistat o vrem senzatia de greata, azi sunt bine, dar slabita, ametzita, greu m-am dat jos din pat, sunt cu bateriile pe zero... sotul (cu interpretarile lui yoghine) zice ca m-a parasit focul interior... si cateva zile sa nu mananc cruditati fructe-legume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

sarumana de invitatie....pe jiji mare il manaca ca pe zambilica cu pescuitul asta...cica sa vada cum le rezolva ca iar vrea sa mearga in WE...nu se satura....la cat cheltuie pe pescuit am manca somon un an intreg de 3 ori pe sapt...dar de..pasiune ....

in ce priveste..incuscrirea....hm...nu prea am baiat de dat...dar...daca se plac copiii....as zice...ca in reclama..sa-i lasam sa se mai cunoasca asa..vreo 30 de ani:)).....

ai vz ca ma roade rau...ma chemi la tine..sa te vad si in carne si oase....sa ajung la urgente de inima rea....la naiba..cred ca mor pe drum si ramane jiji fara mama..

vedem...daca ajungem...si esti pe acasik...venim si te luam la un gratar...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Noua ne place si reclama la jacobs:
Buna, eu sunt Alex, prietenul Corinei!
Tati e disperat ca intr-o zi o sa-i sfaraie calcaiele fetii dupa vreun golanas (cum a fost el).
Ruxita, ziceai ca ti se pare ca prietenul Elei e de etnie. Vroiam sa zic ca si eu am avut impresia asta despre sotul meu cand l-am cunoscut. Am zis ca eu nu ma combin cu omu' asta NEVER. Am aflat ulterior ca nu are vreo legatura cu vietuitoarele respective. Dar eu inca faca sapaturi, poate e vreo gena mai indepartata... Mi se pare ca prea seamana la ten cu Sorinel copilu' de aur!

nu cunoastem specimenu' oricum ea zice ca din toata clasa de copii rumani, ea e cea mai alba... asa e la Rahova, cu tenul mai masliniu... da' mi-a promis ca nu se marita cu el... eu sunt mai toleranta de felul meu (cel putin declarativ), sotul e mai rasist si avem mari divergente de opinie, DAR... cu tot rasismul lui prima lui sotie (romanca) avea tenul inchis bine... si mai e si rusofob pe de-asupra, dar si-a tras a doua nevasta "rusoaica"... asa ca caci, una e prejudecata si alta e ce alegi in viata...

Nici eu nu prea sunt rasista (de-aia l-am luat pe el, desi aveam dubii), in schimb el se uita stramb la "proeteni". rade ciob de oala sparta! Daca va zic ca eu am descoperit ca am avut o stra-strabunica de etnie, din partea bunicului dupa tata... Mama moldoveanca, uite ce-a iesit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ma apuc si eu de curatenie, ca daca nu bag aspiratorul cheama vecinii sanepidul.

_
Povestea unei .
Cresc

Spor la treaba...dar bag de seama ca e mare concurenta la voi in bloc cu curatenia...baba cum mai sta cu geamurile ???

Mergi la inceput