ce facem cand mediocru=10
Raspunsuri - Pagina 3
filofteia spune:
Grati.ela intrebarea care este... daca sa o muti?
Daca ea vrea si nu se simte apreciata mut-o... nu o lasa intr-un colectiv care nu-i place, poate s-o afecteze si mai rau... exista riscul de a cadea din lac in put, dar daca ea vrea merita incercat... asa cum am spus probabil ca va trebui s-o meditezi la o scoala noua cu nivel al clasei ridicat, dar intotdeauna mai trebuiesc facute si sacrificii. O clasa cu nivel ridicat are avantajul ca acei copii apreciaza munca, eu vad la baiatul meu in clasa... daca toti muncesc pentru rezultatele pe care le au, apreciaza asta.
Am vazut asta
| Citat: |
| din acel moment parintii au creat o asemenea atmosfera incat fata mea a ajuns sa fie huiduita in timpul orelor, sa fie scuipata, diriginta sa regizeze o sedinta la care parintii sa ma invite sa-mi mut copilul la o scoala privata daca e vrea tratament special... |
in subiectul cu profu de mate... si te mai intrebi daca sa o muti??? Acum inteleg de ce vrea ea sa fie mutata. Sfatul meu este sa asculti copilul
, mai ales ca in Bucuresti sunt atatea posibilitati.
grati.ela spune:
va multumesc pentru sfaturi! am hotarat sa-i ofer alternative si sa tinem cont si de parerea ei.

loryi1974 spune:
Exista o scoala privata in Buc,probabil o cunosti si tu,care cauta astfel de copii exceptionali,le ofera burse si se lucreaza intens cu ei.Poate asta este solutia.Eu iti doresc sa ajunga la Sorbona pentru ca tara asta nu merita astfel de copii.
La clasa intai,ma turbeaza calificativele de genul -fb,b-fb ,toate duc la uniformizare.Asa ca daca fiica-mea ia tot anul fb curat este la fel cu cei care tot anul au tinut-o in -fb ,b-fb sau chiar b. Si la Canguras la fel ,degeaba iei la ambele cel mai tare punctaj,ca tot laolalta cu toti ceilalti de la 20-25 intri,citit in ordine alfabetica.
Mie mi se pare mai corect ca la clasa intai sa nu existe calificative de niciun soi.E mai cinstit asa pentru ca mie una mi-e greu sa explic unui copil de ce toata lumea este la fel.Ca nu este.
mamitzica spune:
Acum foarte multi ani ne-a scos la tabla la fizica pe mine si o colega.Eu am luat 6 pe merit si ea a luat 9 desi nu a stiut nimic.Eu am fost furioasa nu pentru nota mea ci pentru nota ei,dar ea mi-a spus ca ta-su ii construise aluia tot laboratorul de fizica si de-aia i-a dat 9.
Multi ani mai tirziu de ea nu s-a ales nimic,iar eu as zice ca sint ok.
Daca poti muta fata pentru ca altfel va suferi degeaba,dar peste multi ani cind va ajunge la Sorbona va lua note pe merit.