Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Ai barbat bun, sa "nu-i rupi capul niciodata". La mine nu mai intreaba nimeni nimic, ca s-a lamurit ca-i fara leac. Cand ma apuca, se trateaza el sa ma suporte. Din cand in cand ma mai ameninta ca ma spune la lume, sa rada de mine vezi-Doamne, dar mai rau fac, ca intru si in panica atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilike12 spune:

Am vazut ca s-a dezbatut problema "limbilor" vorbite cu bebeii. Sa va zic, din punctul asta de vedere eu sunt tare zapacita si derutata si ca urmare tre' sa am MARE grija cu Eyal.Cand sunt obosita nu sunt in stare sa port o conversatie de la cap la coada intr-o singura limba. Explicatie: cand eram acasa in Ro vorbeam jumatate maghiara si juma' romana.Aici, mai folosesc aceste limbi doar pe Skype cu ai mei, acum in casa vorbesc jumatate engleza si jumatate ivrit. Deci, seara deobicei este varza in capul meu(care oricum nu e prea mare).
Cu Eyal incercam sa vorbim eu intr-o singura limba iar tatal lui an alta. Deci 2 ii ajung, nu as vrea sa-l zapacesc, desi ma astept sa inceapa mai tarziu vorbitul dar nu conteaza, nu ne grabim

Mergi la inceput

LILIKE - Boker tov!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

LILIKE - Boker tov!

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Toda!

Mergi la inceput

Miria stii ivrit???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

freedelia nu tre sa o inveti tu prostii ca sa le zica
ivan i.a spus medicului sa.i bage un bat in cur silvanei
de unde i.a venit? nu , noi nu facem asa ceva in casa, nu ne bagam nimic :))
dar era constipat a avut fisura, medicul ne.a dat laxant , nu vroia sa mai faca pt ca.l durea, nu statea sa.i punem supozitor, drept urmare ca sa stea, dupa o zi de crize si transpiratii leo s.a enervat si i.a zis ca daca nu sta o sa.l duca la medic sa.i scoata caca cu un bat, si de atunci asa ii recomanda doctorului sa.i faca silvanei

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Am ras cu lacrimi, iar fiemea se uita la mine ca la alte alea!!!!

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Cristina da, asa mi-a spus dr dupa vaccin, nu stiu exact ce-a fost in capul ei! Acum i-am spus ca are 37.7 si mi-a spus ca e ok, sa nu-i mai dau nimic, ca febra de ieri a fost o reactie post-vaccin si gata. Eu i-am adus aminte ca inainte de vaccin avea 37.6 si mi-a spus ca n-avea nimic, ca l-a si consultat, ca cei mici imprumuta si din temperatura exterioara, era cald afara, in masina, in scaunel si mai cald si sa stau linistita! D-asta ma gandesc ca cine-stie-ce-o fi vrut sa zica de fapt, pt ca dac-ar fi considerat temperatura 37.6 nu-i mai facea vaccinul! eu oricum nu-i mai dau nimic, mi-a spus si ea sa nu-i mai dau.

Mergi la inceput

Ani lo iodea ivrit tov.

Ani dermanen zikh fil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Nibi_niki vreau si eu la terasa cu copii cu tot, dar nu la noi, la voi!!! Si asa sotul ma innebuneste ca vrea in Grecia anul asta si mie mi-e groaza sa merg cu 2 copii dupa mine, lasand la o parte faptul ca el ar vrea cu masina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

miria_cristina i-am dat azi dimineata 5 pic de Vit C, insa, e mult m bine..de fapt de aseara, a putut sa doarma de la 23 la 4 si apoi pana la 9..deci serul fiziologic a ajutat-o.
Incet incet isi revine..Ioana e ragusita, dar nu-i mai curge nasul, pe mine ma mai doare un pic gatul..am luat trachisept dar tot ma durea..a tot insistat sotul sa fac gargara si e m bine.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput