Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna ziua fete cucuiete!

Acum m-am intors din parc cu veverita urlatoare,,,de foame of course,,,Maama ce caldura,,,am ajuns in casa topita ca o inghetata bagata la microunde

RMKRISTINE - si Ricky al meu avea ieri 37.5 rectal dar pediatra mi-a zis ca pana la 37.8 e normal.

DAYANARA - de umblat prea mult nu umblu, mai mult cu gandul...ca sunt multe chestii de decis, planificat...si desi va citesc zilnic, pana sa apuc sa zic cava...subiectul e depasit

Sper ca de maine, avand-o pe mama aici sa fiu mai prezenta pe forum.

o zi buna la mamici si iepurici

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui rmkristine

Nibi_niki vreau si eu la terasa cu copii cu tot, dar nu la noi, la voi!!! Si asa sotul ma innebuneste ca vrea in Grecia anul asta si mie mi-e groaza sa merg cu 2 copii dupa mine, lasand la o parte faptul ca el ar vrea cu masina!

Marina de Cristian Patrick (8.04.2010) si Bianca Maria (15.09.2005)

Si noi am vrea sa mergem anul asta in Grecia, tot cu masina..dar ne mai gandim avand si 2 copii.
Ar mai fi o varianta la Timisoara..m vedem pana in August.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

nafi gata, m-am potolit! M-a mai calmat si panicardul sef, daca poti sa crezi una ca asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata!

stefana imi pare rau ca luca nu-i in apele lui cu papa, sper sa se rezolve repede si sa-ti revii si tu, ca se vede ca esti tare agitata si bulversata un si pt bianca mica, sa-i treaca raceala.

alina tu acolo ai printese in adevaratul sens al cuvantului ia vezi sa nu se certe pe vreun print, ca vad ca ioana e deja suparata

lilike parca intrebai ieri cum sa ai iconul de baietel afisat la semnatura, la profil personal, acolo unde ti-ai scris semnatura introduci manual codul iconului dorit de tine din lista de emoticonuri ... ufff, nu prea cred ca m-am facut inteleasa, daca nu-i clar, mai intreaba-ma, poate am mai multa inspiratie pt explicatii

ella fa tu niste schimbari in guvern si da-i miriei si functia de ministru al sanatatii ea are raspuns la orice probleme de sanatate pt bebei nostrii, miria

alina2 si mie imi pica parul raaaaaaau

miria deci esti mortala mi-a placut la nebunie mesajul catre roxana !!! fataaaaaa, stii si ivrit esti multilateral dezvoltata

ma scuzati ca am inceput mesajul cu "neata", dar scriu la el de la 9.45

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IOANA - Bravo! Bine ca si-a revenit. Copiii atat de mici reactioneaza repede si bine, deobicei, la remediile simple. Cu timpul capata toleranta si actioneaza mai greu.

Celei mari, care zici ca a ragusit, da-i Sirop de ridichie cu miere. Se gaseste la plafar si o sa-i faca tare bine si sa suga pastilute homeopate din gama: HOMEOVOX sau HOMEOGENE 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao!

vroiam sa va intreb daca puiutii vostri acepta sa bea apa sau ceai? si eventual ce fel de ceai le dati?
eu am incercat sa vad daca accepta, ca aici e extrem de cald si ma gandeam ca daca ii e sete si stiu eu pe unde suntem si nu pot alapta chiar in acel moment sa i pot da ceva. Cand am mai fost plecati am alaptat fara nici o problema in public si asa voi face si in continuare, ca aici lumea chiar te apreciaza daca alaptezi si eu chiar nu am nici o jena, dar stiu eu poate nu ii pot da chiar in secunda aia si sa am ceva la indemana...
am incercat cu apa, dupa ce am si cautat indelung sa fie buna pt el si mi-a scuipat-o afara, nici nu va explic ce mutra a facut...i-am dat ceai si o singura data l-a gustat si atat, sta cu el in gura si apoi asteapta sa i se prelinga pe langa gurita...da ma gandesc ca poate imi dati variante de ce ceai le dati ca poate gasesc ceva ce ii place

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

alina tu acolo ai printese in adevaratul sens al cuvantului ia vezi sa nu se certe pe vreun print, ca vad ca ioana e deja suparata

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

De fapt era suparata ca nu-i dadeam ap foto. Cand va aparea printul vom vedea atunci..dar sa mai creasca si Justina.

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDRA - M-ai lovit cu ministru' sanatatii. Hi! Hi! Iti dai seama ca nebunului apa la moara ii trebuie, ca dupa aia, el centreaza, el da cu capul.

Ce brambureala fac!! Va compensez retetele inexistente, va dau LP chiar daca nu va trebuie, instaurez dictatura bebeilor cacaciosi si a mamelor nebune, va pun sa sterilizati si papucii de la usa si daca voi mai avea nopti nedormite ca aseara insist sa se voteze sexul ca metoda terapeutica de prevenire a depresiei postnatale, iar eu va arbitrez, ca tot sunt pe post de eunuc feminin.

Mergi la inceput

lilike pt ati aparea emoticonul la semnatura..intri la profil personal - editeaza profil - introduci numele de utilizator si parola - apoi, undeva jos scrie optiuni profil apesi pe '+' si prima optiune e SEMNATURA, acolo scrii cum vrei sa-ti apara. Aaa si ca sa-ti apara baietelul albastru scrie intre paranteze patrate baietel [ baietel], fara spatiu intre paranteze. Am scris asa ca sa intelegi.
Mai multe emoticoane gasesti in stanga cand scrii un mesaj..ai undeva scris: Arata toata lista de emoticonuri.

Pt poze, tb sa-ti deschizi un cont pe webshots, picasa..etc., daca ai deja deschis intri unde iti apare upload. Dupa ce ai incarcat, copy link-ul si atasezi ori la semnatura ori il trimiti pe forum, ca mesaj.

Sper ca ai inteles explicatia mea!

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

anca termosul ala pt biberon de care ii spun denisei, are scartaietoare cum zici tu si tine f mult apa calda, cam 4 ore si nu o bag fiarta si foarte foarte calda

mi.a luat leo sterilizator avent acum mi.l aduce, abia astept

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Am avut, de-asta de care spui tu, la Luca; cel din poza nu are zapada artificiala in interior. Incape in el si biberon cu gura larga, in celalalt trebuia sa fiu atenta sa iau doar biberon obisnuit.
Sa folositi cu spor sterilizatorul.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput