Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioanact spune:
Buna, mamici!
Pana recuperez ce ati scris , vreau sa va intreb ce sa-i dau Justinei inafara de ser fiziologic avand nasul infundat? Febra nu a facut (avea 37,2)..nasul nu-i curge..deci nu e racita. Eu ma gandeam sa-i pun jum supozitor de paracetamol (preventiv) dar am citit pe prospect si scrie de la 6 luni..
Ioana a fost asa de generoasa ca nu a pastrat pt ea raceala, mi-a dat si mie (ma doare gatul) si i-a dat si Justinei (care abia respira) si cand suge se inneaca , se m opreste iar suge..offf.
Numai tati nu are nimic..si culmea ii cere sa-l pupe toata ziua.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
rmkristine spune:
Alina si noi am fost cu muci si ne-am tratat doar cu ser fiziologic si vit C (de la Natural) cate 5 pic. Ii mai puneam si o data/zi cate o pic de colargol. Pana la urma ne-a trecut.
irinabobe spune:
ioana paracetamol supozitoare de 125 e bun pt copii. noua ni l-a recomandat pediatrul dupa infanrix .
iar dc vrei ceva pt raceala preventiv ii poti da oscilococcinum cate 10 bulinute din alea topite in apa de 3 ori pe zi inainte cu 15 min de masa.
mihaelagrosan spune:
Ella multu. O sa-i cumpar si eu inainte de vaccin.
Freedelia eu zic ca nu e bine sa ii impui rugaciunea, mai lasa si cate o zi cu pauza, ca sa nu o respinga mai apoi. Sa nu creada cumva ca treaba asta cu credinta e ceva asa rigid. Si la noi e regula rugaciunea, dar daca vad ca e obosita tare sau nu are chef ii dau pace sau zice ea una "inventata" . Eu am patit ca am insistat si apoi o vreme nu a mai vrut sa spuna.
Sa stii ca Elenei i-au trecut crizele numai luata cu binisorul, distras atentia cu cine stie ce, totusi m-am purtat normal cu ea, nu ca mamitica lui Goe
Mult succes oricum si
Stefana sigur bebe e stresat din cauza stresului tau. Nu e de la lapte. Eu zic sa nu-i mai dai din ora in ora, lasa-l sa i se faca foame si apoi pune-l la san, nu-i mai da LP. Tu incearca sa te relaxezi (usor de zis , greu de facut), nu stiu prin ce metoda, poate reusesti totusi sa te impaci cu sotul, macar pana va mai reveniti din oboseala si vedeti lucrurile mai clar. Doamne ajuta!
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
mihaelagrosan spune:
Ioanact nu-i da paracetamol preventiv, nu are nici un rost.Paracetamolul nu previne aparitia racelii, e un antitermic. Vitamina C, ser in nasuc, eventual chiar o picatura de vibrocil, daca e rau infundata. Scoti mucusorii cu pompa.
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
Ioanact spune:
michelle_sf noi, noaptea punem ceva in geam, c-a dimineata sa nu-i vina lumina/soarele in fata si sa o trezeasca pe Justina..asa am procedat de cand s-a nascut Ioana si dealtfel de cand ne-am mutat.
Uneori m punem si ziua cand bate soarele inspre patut.
Sper si eu sa abie programul asa..asa va odihniti si voi, si el creste mare.
Azi m-am muls si eu..deoarece imi curgea laptele si ma umpleam toata de lapte..iar Justina nici gand sa se trezeasca..in 10' (cred) am scos 120 ml de lapte..mai scoteam dar nu am m stat..si asta nu cu pompa, ci manual . Nu e greu m ales ca laptele curgea.
lilike12 bine-ai venit printre noi!
Nu ne arati poze cu Eyal?
oanaiacovita frumos Eric, si semana tot m mult cu tine.
ate am admirat si pozele voastre de la botez..un cavaler tare frumos.
CoriMami frumoasa e Petala.
rmkristine ms pt rasp.
Deci, pot sa-i dau si Vitamina C..
irinabobe si i-ai pus un supozitor sau jum?
POZE RECENTE
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelagrosan Ioanact nu-i da paracetamol preventiv, nu are nici un rost.Paracetamolul nu previne aparitia racelii, e un antitermic. Vitamina C, ser in nasuc, eventual chiar o picatura de vibrocil, daca e rau infundata. Scoti mucusorii cu pompa. Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010) |
Merci pt rasp!
Vitamina C inca nu i-am dat..ea doar are nasul infundat.
POZE RECENTE
Ioanact spune:
Avem si noi cateva poze cu cele 2 printese.
POZE RECENTE
lilike12 spune:
Buna seara fetelor, mai dar aveti un spor la scris!!! Jos palaria ca va puteti organiza in asa fel incat sa va ramana timp de forum, mai ales mamicile cu 2copii ca de 3nici nu mai vorbesc. Eu de 3luni ma straduiesc sa fac sa fie bine pentru Eyal, pentru taticul lui si sa-mi ramana un picutz de timp si pentru mine... dar nu prea am succes. Trebuie sa iau niste lectii de organizare, Ellanik cine-i responsabila cu asta?